2017 Yılında İzleyeceğimiz Yerli Diziler

Bu konuyu okuyanlar

Creative

Kör Cerrah
Emektar
Katılım
12 Eylül 2009
Mesajlar
13,836
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
17,258
Puanları
113
Yaş
39
Ölene Kadar - ATV

1234.jpg

atv ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan yeni dizi Ölene Kadar'ın çekimleri başladı. Yapımını Tims Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı'nın yaptığı, yönetmenliğini Umur Turagay'ın üstlendiği, senaryosunu Elif Usman'ın yazdığı "Ölene Kadar" dizisi, Engin Akyürek ve Fahriye Evcen'i bir araya getiriyor.

AŞK, VİCDAN VE ADALETİN HİKÂYESİ
Ölene Kadar, aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikâyelerini izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanıyor. Dizide, Engin Akyürek; hayatının en güzel yıllarını, hayallerini, geleceğini ve sevdiği kadını işlemediği bir suç yüzünden kaybederek müebbet mahkûmu olan "Dağhan" karakteriyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanırken; Fahriye Evcen ise; yıllarca artan suçluluk duygusundan kurtulmak isteyen, bu yüzden de Dağhan'ın müebbetine son veren avukat "Selvi" olarak seyirciyle buluşacak. Şimdiden büyük merakla beklenen "Ölene Kadar"ın oyuncu kadrosunda Engin Akyürek ve Fahriye Evcen'in yanı sıra Sarp Levendoğlu, Gülcan Aslan ve Tansu Biçer başrollerde yer alırken onlara Lale Mansur, Ragıp Savaş, Kadriye Kenter, Serpil Gül, Taner Turan, Ferdi Sancar, Gizem Kala, Cihat Süvarioğlu, Aykut Akdere ve Fatih Dokgöz gibi birbirinden önemli isimler eşlik ediyor. Yeni yılın en iddialı projesi "Ölene Kadar" Ocak ayında atv ekranlarında seyirci ile buluşacak.

İstanbullu Gelin - StarTV

1111.jpg

Son olarak O3 Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Kaderimin Yazıldığı Gün adlı dizi ile ekranda izlediğimiz Özcan Deniz'in yeni projesi için de aynı yapım şirketiyle el sıkıştığı duyulmuştu. Özcan Deniz'in hangi proje ile ekrana döneceği de belli oldu.

16-20 Ekim tarihleri arasında Cannes'da düzenlenecek olan dünyanın en büyük içerik fuarı MIPCOM'da lansmanı yapılması planlanan, kod adı "İstanbullu Gelin" olan dramanın başrol erkek oyuncusu Özcan Deniz oldu.

Hikayesi hakkında henüz detay vermek istemediğimiz İstanbullu Gelin'in masa başı çalışmaları da hızla devam ediyor. Yapım şirketi kadın oyuncu için birkaç isim üzerinde duruyor. Duyumlarımıza göre en geç Ekim başında kadın oyuncu konusunda da karar verilmiş olacak.

Her şey planlandığı gibi giderse en geç Ocak ayında İstanbullu Gelin'in, Star Tv'de yayına çıkması bekleniyor.

Bu Şehir Arkadan Gelecek - ATV

12123.jpg

Ay Yapımdan yeni sezona bomba gibi oyuncuların bulunduğu bir dizi ekranlara gelecek. Atv‘de ekranlara gelecek olan yeni dizi Bu Şehir Arkandan Gelecek‘in ne zaman başlayacağı ise henüz bilinmiyor. Çağrı Lostuvalı‘nın yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosunu ise Ece Yörenç kaleme alıyor.

Başrollerini Kerem Bursin, Leyla Lydia Tuğutlu ve Gürkan Uygun ‘un paylaşacağı Bu Şehir Arkandan Gelecek isimli dizi Ocak ayında ekranlara gelmesi bekleniyor. Bursin ile Uygun dizide Baba ve oğlunu oynayacaklar. Geçtiğimiz günlerde çekimleri başlanan dizisinin ilk bölüm çekimleri İstanbul’un İstiklal caddesinde başladı.


Fİ Çİ Pİ - StarTV

231313.jpg

Akilah Azra Kohen'in çok satan Fi Çi Pi kitap üçlemesi dizi olarak uyarlandı.
Senaryo çalışmaları tamamlanan; yapımını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Mert Baykal'ın üstlendiği dizi henüz çekimlerine başlamadan merak uyandırdı.

Fi Çi Pi dizisini Ay Yapım dijital ortamlarda yayınlandıktan sonra Star Tv ile anlaştığını duyurduğu dizisi 13 bölüm olarak ekranlara gelecek Yayın tarihi olarak henüz Netlik olmasa da çok yakında Dijital platformlarda yayınlanmaya başlayacak. Fi Çi Pi dizisi önce online olarak Puhutv’de izlenebilecek 1 hafta sonra ise Televizyon kanalında gösterilecektir.

Daha önce Muhteşem Yüzyıl ve Kösem serisinin de yönetmenliğini yapmış olan Mert Baykalyönetecek. Fi çi pi Oyuncuları ise kısaca şöyle; Medcezir dizisinin unutmaz isimlerinden olan Serenay Sarıkaya‘nın başrolünde yer aldığı Fi çi pi dizisinin erkek başrolünde ise Mehmet Günsuryer alıyor. Yeni dizi Fİ-Çİ-Pİ 60’ar dakikalık olarak yayınlanacak. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca son olarak Ekin Koç, Ozan Güven ile Berrak Tüzünataç dahil oldular.

Adı Efsane - Kanal D

D Productions imzalı 2017’nin efsane projesi olmaya aday olan dizinin ilk set fotoğrafları da önceki gün basın ile paylaşıldı.

Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun bu zamana kadarki alışılagelmişin dışında bir karakter ile ekrana geleceği dizide, her şeyini kaybetmiş bir babanın kızlarını kazanmak için verdiği mücadele anlatılacak.

"Herkes ikinci bir şansı hak eder" sloganı ile efsane olacak "Adı Efsane"nin genel hikaye ve künyesi ise şöyle;

Kariyerinin zirvesindeyken ağır biz kaza geçirip sakatlanan efsane basketbolcu Tarık Aksoy, basketbolu bırakmak zorunda kalır. Ardından sahip olduğu her şeyi birer birer yitiren Tarık, en son çocuklarının velayetini de kaybeder. Tam hayata karşı güvenini kaybetmişken, karşısına çıkan son şans, belki de kızlarını kazanmanın yolu olacaktır.

Dayan Yüreğim - FoxTV

Başrollerini Ece Uslu ve Cansel Elçin’in paylaştığı, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın üstlendiği, senaryosunu Alican Yaraş ile Serap Gazel’in kaleme aldığı, hikayesi Ozan Yurdakul’a ait olan "Dayan Yüreğim" Ocak ayında FOX'ta izleyiciyle buluşacak.

Daha önce çok sevilen dizilerle ekrana gelen Ece Uslu ile büyük projelerde yer alan Cansel Elçin’i buluşturan "Dayan Yüreğim", bir kadının, her şeyini kaybettikten sonra hayatta kalma mücadelesini çarpıcı bir gerçeklikle anlatıyor.

Çekimleri Amsterdam ve İstanbul’da gerçekleşecek olan "Dayan Yüreğim" yakında FOX’ta!

Seni Kimler Aldı - Kanal D

Fox Türkiye'de yayınlanan O Hayat Benim ve Kalbimdeki Deniz dizilerinin yapımcısı olan Pastel Film, yeni sezon için iki yeni drama hazırlıyor. Yapımın hazırladığı Seni Kimler Aldı adındaki dramayı, total izleyiciye hitab etme konusunda uzun zamandır sıkıntı çeken Kanal D satın aldı.

Masa başı çalışmaları tamamlanmak üzere olan "Seni Kimler Aldı" adındaki dizide Yiğit Özşener ile görüşüldüğü, Fulya Zenginer, Derya Alabora, Şenay Gürler, Ahmet Saraçoğlu ve Yıldız Kültür ile imza aşamasına gelindiği de duyumlarımız arasında. Cast çalışmaları hızla devam eden dizinin en geç Şubat 2017 başında yayına çıkması planlanıyor.

Seni Kimler Aldı'yı, kalemine günlük dizi Deniz Yıldızı'ndan aşina olduğumuz Pınar Uysal yazıyor ve son olarak kısa zamanda yayından kalkan Aşk Zamanı dizisinin rejisinde gördüğümüz Bora Onur yönetecek.

Yıldızlar Şahidim - StarTV


Süreç Film‘in yapımcılığını üstlendiği dizinin senaryosunu Pınar Bulut Deren‘in kaleme aldığı Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda oturduğu yeni dizi Yıldızları Şahidim Ocak’ta Star Tv’de sizlerle… Dizinin erkek başrol oyuncusu olarak Berk Cankat ile anlaşıldı. Kadın başrol oyuncusu ise Özge Gürel yer alıyor.

Şuan erkek başrol için görüşmelerin sürdüğü gelen haberler arasında. Kadın Başrol için Kiraz Mevsimi dizisinden tanıdığımız Özge Gürel ile anlaşmaya varıldı. Güzel oyuncu Özge Gürel dizide şarkıcı olan Haziran karakterini canlandıracak. Yıldızlar Şahidim dizisi Ocak ayında Star Tv ekranlarında yayınlanacak.

İçimdeki Fırtına - StarTV

Yapımını Aslan Film’in, yapımcılığını Uğur ve Selman Kızılaslan’ın üstlendiği, senaryosunu İpek Kadılar'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca’nın yaptığı, başrollerini Merve Boluğur, Gizem Karaca, Yusuf Çim, Burak Yamantürk'ün paylaştığı ‘İçimdeki Fırtına’ dizisi Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Ekranlara gelecek diğer diziler aşağıdaki gibidir..

Aşk ve Gurur - ATV

Evlat Kokusu - Kanal D

Çember - StarTV

Son Destan - TRT1
 

SONG JOONG KI

Müdavim
Emektar
Katılım
16 Eylül 2016
Mesajlar
8,217
Reaksiyon puanı
3,025
Puanları
113
Yaş
21
Çok fazla ilgi çekici bir içerik olmayacak yani bu seneki gibi.
 

pesimist

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Eylül 2005
Mesajlar
18,590
Reaksiyon puanı
2,007
Puanları
113
Yaş
40
Fi Çi Pi tutmayacak bakın görün :rolleyes:
 

Odessa

Müdavim
Katılım
19 Haziran 2013
Mesajlar
3,760
Reaksiyon puanı
432
Puanları
83
Yurtdışından gelip te Türkiye de yere göğe sigdirilamayanlara sinir oluyorum.
 

Son mesajlar

Üst