FPS Oyunları İçin Oyuncu Mouse Tavsiyesi

bboyerman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaşlar.

Çok yakın bir komşum için oyuncu mouse tavsiyesi istiyorum. Bütçe 200-250 TL. FPS oyunlarında etkili olan modeller varsa onları tavsiye eder misiniz?

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Logitech mouse'lar var güzel mouse'lar tavsiye ederim.;)
Razer bakabilirsin abimin sevdiği modeller vardı ama hangisi bilmiyorum.

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Zowie ec-2a,steelseries risale 300 fps oyunlarında genel olarak tercih edilen modeller.

Son düzenleme:

bboyerman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Zowie ec-2a,steelseries risale 300 fps oyunlarında genel olarak tercih edilen modeller.
Risale değil de Rival 300 demek istedin sanırım? Risale adında bir model bulamadım
--- Gönderi Güncellendi ---
Logitech mouse'lar var güzel mouse'lar tavsiye ederim.;)
Razer bakabilirsin abimin sevdiği modeller vardı ama hangisi bilmiyorum.
razer biraz uçuk kaçıyo yani telefon piyasasının iphonu gibi :) lükse kaçıyor. logitechten hangi modelleri önerirsin? özellikle fps oyunları için.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Risale değil de Rival 300 demek istedin sanırım? Risale adında bir model bulamadım
aynen öyle düzeltmeye çalıştım ama hata verdi bende üzerinde durmadım bu iki mouse'a ek olarak zowie fk1 de güzel bir şeçenektir fps oyuncular için kullanışlı mouselardır bunlar.
bu mouse ile bir süre cs oynadım bu mouse ile multiplayer bir oyunda oynamak tam bir facia olur. nedenler;
mouse switch leri çok sert mouse bir kez tıklamak için büyük efor sarf etmek gerekiyor
bu mouse kablosuz iyi bir gaming mouse kablolu olmalıdır
bu mouse'un detaylı bir driverı yok iyi bir fps mouse'un driver'ından dpi ayarlanabilmeli ancak bu mouse 800dpi ve değiştirilemiyor mesela ben 300 dpi da oynayan biriyim.

bboyerman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Tavsiyen icin tesekkur ederim ama benim ihtiyacim olan daha profesyonel bir mouse. Macro atayabilecek, avuca tam siğacak oturacak bir model ariyorum.
aynen öyle düzeltmeye çalıştım ama hata verdi bende üzerinde durmadım bu iki mouse'a ek olarak zowie fk1 de güzel bir şeçenektir fps oyuncular için kullanışlı mouselardır bunlar.

bu mouse ile bir süre cs oynadım bu mouse ile multiplayer bir oyunda oynamak tam bir facia olur. nedenler;
mouse switch leri çok sert mouse bir kez tıklamak için büyük efor sarf etmek gerekiyor
bu mouse kablosuz iyi bir gaming mouse kablolu olmalıdır
bu mouse'un detaylı bir driverı yok iyi bir fps mouse'un driver'ından dpi ayarlanabilmeli ancak bu mouse 800dpi ve değiştirilemiyor mesela ben 300 dpi da oynayan biriyim.
Tavsiye icin tesekkur ederik onerilerinizi dikkate alip inceleyecegim. Siz kullanmismiydiniz bu urunleri?

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Pahalı olmasından ötürü ele oturması önemlidir bana göre . Elinize oturan her gaming mouse sizin işinizi görür :)

bboyerman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Pahalı olmasından ötürü ele oturması önemlidir bana göre . Elinize oturan her gaming mouse sizin işinizi görür :)
Haklisiniz. Ben de fiyat performans urunu alma taraftariyim fakat ele oturmasi kadar opsiyon tuslari ergonomigi ve hassasiyeti de onemli. Yoksa sadece ele oturan cok sayida mouse bulunabilir :)

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Hayır kullanmadım ama e-spor organizasyonlarını ve e-spor cuları yakından takip eden biriyim.

Son düzenleme:

bboyerman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Onlar bu bahsettiginiz modelleri mi tercih ediyorlar. E-spor gamerlar kullaniyorsa vardir bi bildikleri diyip guvenmek lazim :) zowie markasni ilk kez duydum bu arada

Egosiesta

Doçent
Reaksiyon puanı
70
Merhaba arkadaşlar.

Çok yakın bir komşum için oyuncu mouse tavsiyesi istiyorum. Bütçe 200-250 TL. FPS oyunlarında etkili olan modeller varsa onları tavsiye eder misiniz?
Merhaba arkadaşım ben bloody r8 kullanıyorum hem kablosuz hemde tüm oyunlarda çok iyi macrosu olsun sağı solu aldığım günden beri çok memnunum bir kaç mause değiştirdim bunda kararlı kaldım

bboyerman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaşım ben bloody r8 kullanıyorum hem kablosuz hemde tüm oyunlarda çok iyi macrosu olsun sağı solu aldığım günden beri çok memnunum bir kaç mause değiştirdim bunda kararlı kaldım
Merhaba! tavsiyen için teşekkür ederim. Merak ettiğim bir şey var Bloody başlı başına bir marka mı yoksa A4Tech firmasına mı ait bunu anlayamadım bir türlü.

Egosiesta

Doçent
Reaksiyon puanı
70
Merhaba! tavsiyen için teşekkür ederim. Merak ettiğim bir şey var Bloody başlı başına bir marka mı yoksa A4Tech firmasına mı ait bunu anlayamadım bir türlü.
Onu bende bir türlü anlayamadım valla :D bende başta a4tech bloody r8 diye aldım da üzerinde herhangi bir a4tech işareti yok yazısı yok ama macro programının içinde a4tech x7 lerde kullanılan oscar macro da var :) ama gerçekten pişman olmazsın

bboyerman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Onu bende bir türlü anlayamadım valla :D bende başta a4tech bloody r8 diye aldım da üzerinde herhangi bir a4tech işareti yok yazısı yok ama macro programının içinde a4tech x7 lerde kullanılan oscar macro da var :) ama gerçekten pişman olmazsın
Hmm bu konuda bi karışıklık var sanırım. Biraz aşartırdım da A4Tech markasının da Bloody serisi adı altında ürünleri varmış ama senin önerdiğin Blody başka sanırım başlı başına bi marka heralde. Sitesi de bu Bloody Official Website

hadilen26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Makro vb. amaçlı alıcaksa en hesaplı seçenek bloody ürünleri olabilir. Diğer türlü rival 300'ü öneririm.

bboyerman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Makro vb. amaçlı alıcaksa en hesaplı seçenek bloody ürünleri olabilir. Diğer türlü rival 300'ü öneririm.
Yok dostum makro amacli olmayacak sadece ergonomik guclu performans veren sensorleri iyi bir mouse olmasini istiyoruz.