LG G5 Hızlı Şarj Sorunu

#hainkostok

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Arkadaşlar ilk önce ghost screen oldu. Mavi Işık ile hallettik. Sonra şarj geceden sabaha kadar %81 den %8 e düştü. Bi daha olmadı tamam dedik şimdi de hızlı şarj olmuyor. Ve şarjdayken şarjı düşüyor. İnternette denen her şeyi yaptım. Şarj kablom orijinal. Servise versem değişim yapma olanakları var mı ve bu olayın çözümü nedir?

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Servise verin sadece ghost seecren sorunundan dolayi bile degisim yaparlar.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Geçmiş olsun hocam. Servis tek çözüm

#hainkostok

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Lg Türkiye garantisi var mı?.
Evet 2 yıl LG Türkiye garantili.
--- Gönderi Güncellendi ---
Umarım değişim yaparlar. Bazen stokta yok deyip bekletiyorlarmış. Umarım Eskişehir yetkili servislerinde öyle bir durum yoktur. İşin kötü yanı yavaş şarj olurken oynarsan şarjda bile bitmeye başlıyo. Ghost screen ve bu olayı söyleyince umarım değiştirirler.

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Evet 2 yıl LG Türkiye garantili.
Umarım değişim yaparlar. Bazen stokta yok deyip bekletiyorlarmış. Umarım Eskişehir yetkili servislerinde öyle bir durum yoktur. İşin kötü yanı yavaş şarj olurken oynarsan şarjda bile bitmeye başlıyo. Ghost screen ve bu olayı söyleyince umarım değiştirirler.
Başka cihaz önerip bi miktar üst isterler ise örn v20 vb gibi verin ve kabul edin bence beklemeyin..

#hainkostok

Asistan
Reaksiyon puanı
33

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Peki üstüne ne kadar isterler en fazla ?

Peki ne kadar isterler en fazla? Eğer 300 TL nin üzerindeyse ödeyebileceğimi düşünmüyorum.
Pek bi fikrim yok gönderin garantiye belkide ayni cihaz degisimi yaparlar bilemeyiz servise göndermeden

#hainkostok

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Eğer 700 TL nin üzerindeyse ödemem fakat o civarlardaysa vermeye hazırım V20 gibi bir telefona. Ama V20 vermeleri için ısrar edeceğim. 1 ay telefon kullanmadan yaşayabilirim herhalde. Eğer G5 verirlerse aynı sorunlarla karşılaşmaktan korkuyorum.

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Eğer 700 TL nin üzerindeyse ödemem fakat o civarlardaysa vermeye hazırım V20 gibi bir telefona. Ama V20 vermeleri için ısrar edeceğim. 1 ay telefon kullanmadan yaşayabilirim herhalde. Eğer G5 verirlerse aynı sorunlarla karşılaşmaktan korkuyorum.
G5 alır aynı sorunları yaşarsanız tekrar değişim talep edersiniz ama sanmıyorum o seri cihazı yine göndermezler .Gönderirler ise kutuyu açmadan satın v20 veya başka bir cihaz alın lg nin son cihazlarından herkes şikayetçi özellikle ghost seecren sorunundan

#hainkostok

Asistan
Reaksiyon puanı
33
G5 alır aynı sorunları yaşarsanız tekrar değişim talep edersiniz ama sanmıyorum o seri cihazı yine göndermezler .Gönderirler ise kutuyu açmadan satın v20 veya başka bir cihaz alın lg nin son cihazlarından herkes şikayetçi özellikle ghost seecren
sorunundan
Sattıktan sonra üstüne en az 1000 TL daha eklemem gerekir. Eğer V20 önermezlerse G5 alacağım fakat 7.0 kurmayacağım. Ne olduysa 7.0 dan sonra oldu.

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
G5 te servise verirken ghostscreen in ne olduğunu açıklamamıza gerek varmı biliyorlar mı bunlar :DD