Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Samsung servisi çakma ekran takacak değil
Ekran kaynaklı bir sorundan dolayı olur mu olur
daha önce buna benzer mesaj görmğştüm ondan biraz şüphelendim belki diğer teknık servislerde yapıyorlardır.telefonu yere düşürmüştüm belkide bundan dolayı bu arıza oluşmuştur.ama yere düşürmeden dolayı olsa bunu anlamış olurlar.telefon yere düşmeden dolayı arızalanırsa bu garantiye girmez diye biliyorum

M

Murat Burç

SDN Okuru
daha önce buna benzer mesaj görmğştüm ondan biraz şüphelendim belki diğer teknık servislerde yapıyorlardır.telefonu yere düşürmüştüm belkide bundan dolayı bu arıza oluşmuştur.ama yere düşürmeden dolayı olsa bunu anlamış olurlar.telefon yere düşmeden dolayı arızalanırsa bu garantiye girmez diye biliyorum
Aman boşver yapsınlar geçsinler ona bak sen

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Arkadaşlar telefonda bulunan bütün fotoğrafların bir imajı oluşmuş. uzantısı .jpg.senc. ve hepsi 30.10.2016 tarihli. Başına böyle bir olay gelen var mı?
Onlar galerideki fotoğrafların daha hızlı yüklenebilmesi için cache oluşturuyor sanırım onların dosyası.

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
o zaman yap gitsin
edit: ama özel rom atmış gibi sayılırsan güncelleme alamayabilirsin. bunun için diğer yükleyenlere danışmak lazım
Öyle dünya yok. Root yapıp knox sayacını arttırsa bile telefonu orjinal roma dondurdugu zaman güncelleme gelir rootsuz olduğu zaman.

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
arkadaslar iki gun once telimi servise verdim.dun gidip servise durumunu sordum ekrani degisecekmis.parca falan brkliyorlarmis.telefinun donup reset atmasinin ekranla ne alakasi var anlamadim.ekran derken camini degisse iyu olur tabi az cizilmistu.orjinal cam takarlar mi.gecenlerde burada birisi orjinal takmiyorlae demisti yada ben yanlis anladim.sizce sorunum ekranla alakali olabiir mi
İyidir iyi değiştirsinler bi zararı olmaz .servis sorunu kökten çözmeye çalışıyor

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Aynen çoğu gittiğim servis öyle geçenlerde g4 için gittim mesela iki lafıma baktı anakart batarya kamera vs değişmesi için kontrol bile etmedi.
Aynısını samsungda yaptı sanırım ben şanslıyım o halde bana iyi adamlar denk geliyor :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Aynen çoğu gittiğim servis öyle geçenlerde g4 için gittim mesela iki lafıma baktı anakart batarya kamera vs değişmesi için kontrol bile etmedi.
Aynısını samsungda yaptı sanırım ben şanslıyım o halde bana iyi adamlar denk geliyor :D
LG ,G4 için hiç bir şey demesin bir zahmet

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
İyidir iyi değiştirsinler bi zararı olmaz .servis sorunu kökten çözmeye çalışıyor
evet sorunsuz değiştirsinler iyi olur hele ekrnda hafif çizikler oluşmuşken.umarım değişimi ben yanlış anlamamışımdır yada servis personeli yanlış söylemiştir.yani ekran yerine farklı bir parçası değişiyor olmasın.bu sefer kesın ekran koruyucu kullanacağım ama servisin bana verdiği 40 tl lık ekran koruyucu 1 hafta dayanmadı
bu arada telefonun içini ısıtarak açıyorlarmış bunu da öğrenmiş oldum :)

Bu arada telefon için bazı şeyler söylemek istiyorum.bu kadar pahalı bir telefona değişik özellıkler eklense iyi olur.yani perfonmans işemi kamera gibi donanım özellıklerı hariç diğer 1000 tl lık telefonlardan pek farkı yokmuş gibi gelıyor bana..,llk başlarda telefonun her yerını hemen bıkmamaak için kurcalamıyordum ama sonra pek değişik özellikleri olmadığını anladım

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
evet sorunsuz değiştirsinler iyi olur hele ekrnda hafif çizikler oluşmuşken.umarım değişimi ben yanlış anlamamışımdır yada servis personeli yanlış söylemiştir.yani ekran yerine farklı bir parçası değişiyor olmasın.bu sefer kesın ekran koruyucu kullanacağım ama servisin bana verdiği 40 tl lık ekran koruyucu 1 hafta dayanmadı

Bu arada telefon için bazı şeyler söylemek istiyorum.bu kadar pahalı bir telefona değişik özellıkler eklense iyi olur.yani perfonmans işemi kamera gibi donanım özellıklerı hariç diğer 1000 tl lık telefonlardan pek farkı yokmuş gibi gelıyor bana..,llk başlarda telefonun her yerını hemen bıkmamaak için kurcalamıyordum ama sonra pek değişik özellikleri olmadığını anladım

Bence hangi parçası değişirse degişşin sonuçta sıfır parça takıyorlar sorun olmaz. Onlara pek takılmayın bence. Keyfini çıkarmaya bakın başka telefonla karşılaştırmaya değil

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bi an kafam karıştı sorunsuz telefonu varmıydı son çıkanlarda
G5 in sorunu yok gibi
Son seri G4lerinde sorunu yok gibi gibi
V10dan çok umutluydum işte ondanda kamerada netleme ghost screen baş gösteriyor.
V20 olmuş gibi ama yabancı forumlarda ondanda şikayet var

M

Murat Burç

SDN Okuru

O touchwiz in yeteneklerine bir yazılım şuan yok eline alabileceğin en kapsamlı arayüz
Kamera modlarini dene
Özellikle surround shot galaxy appsdan indirebilirsin

Son düzenleyen moderatör:

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Lafın banaysa Samsung'dan başka android telefon kullanmadım :D İyi bilirim

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
O touchwiz in yeteneklerine bir yazılım şuan yok eline alabileceğin en kapsamlı arayüz
Kamera modlarini dene
Özellikle surround shot galaxy appsdan indirebilirsin
nasıl yani?anlamadım.ben touchwizden bahsetmedim.shot galaxy ne işe yarıyor.yoksa mesajlar mı karıştı
--- Gönderi Güncellendi ---
Bence hangi parçası değişirse degişşin sonuçta sıfır parça takıyorlar sorun olmaz. Onlara pek takılmayın bence. Keyfini çıkarmaya bakın başka telefonla karşılaştırmaya değil
yani ekran çizildi diye üzülüyordum değişseler çok iyi olur .yan tarafı da nasıl çizildi anlamadım
hayatımda ilk defa sokakta telefonu yere düşürdüm.

jeliboncocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sa arkadaşlar... Sizde de aynı sıkıntı var mı bilmiyorum.Ben google playden birşey indirdiğimde veya internetten video izlediğimde wifi bağlantım kesilip tekrar geliyor. Daha önce bu sıkıntıyı yaşayan var mı veya nasıl çöze bilirim ?Telefon S7 EDGE

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Sa arkadaşlar... Sizde de aynı sıkıntı var mı bilmiyorum.Ben google playden birşey indirdiğimde veya internetten video izlediğimde wifi bağlantım kesilip tekrar geliyor. Daha önce bu sıkıntıyı yaşayan var mı veya nasıl çöze bilirim ?Telefon S7 EDGE
Bu sorun bende sadece fakültemin wifisine bağlıyken gerçekleşiyor. O da sadece indirme yaparken bazen. Başka yerde yok

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Bak mesela şuan 4.5g yazıyor bi arama gelsin hemen veri kapanıyor arama bittiğin de ise 3g ye 4.5 g gecmesinı bekliyorum telefonun yoksa nete girmiyor neden oluyor bu
Bende 4.5g deyken arama gelince 3g ye dusuyor arama bittigi an 4.5g ye geciyor hemen sorunun hattindan kaynaklaniyor olabilirmi