Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

Tayfun40

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende ekran Android sistem fln onlar yiyo güncelleme den sonra oldu sanırım
Senkranizasyon veya konum açık mı ?
Yeni güncelleme pek iyi gelmedi S7lere en azından ısınma noktasında
Ya da ben fazla zorluyorum cihazı
Yok kardeş hiç bişey açık değil erkan kısık sadece wp instagram facebook bunalar sadece bunlar yemiyo bile android sistem hücre askıda cihaz boşta tek dert bunlar

Ekli dosyalar

• Screenshot_20161203-100745.png
    Screenshot_20161203-100745.png
    156.1 KB · Görüntüleme: 453
  • Screenshot_20161203-100745.png
    Screenshot_20161203-100745.png
    156.1 KB · Görüntüleme: 494
M

Murat Burç

SDN Okuru
Yok kardeş hiç bişey açık değil erkan kısık sadece wp instagram facebook bunalar sadece bunlar yemiyo bile android sistem hücre askıda cihaz boşta tek dert bunlar
Hücre askıda sinyal çekmemesineden dolayı
2Gye al telefonu farkı görürsün internet kullanacağın zaman 4.5gye alırsın.

Tayfun40

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tek sorun o değil işte ekranım çok şarj yiyo ve 6 saat maksimum daha önce böyle değildi

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Galaxy S7 | Note5 | Gear VR

Gençler yapmayan varsa yapsın bir iki gün önce yaptım dün akşam onay mesajı geldi başvurunuz onaylandı ürün gönderilecek diye:D
Bilmeyen yoktur ama genede atayım dedim +1 atarsınız artıko_O okadar harf yazdım şuraya o_O

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
S7 edgenin sarji Note 5 e gore daha cabuk bitiyor gibi note 5 ten gecen varmi s7 edgeye

M

Murat Burç

SDN Okuru
Android system web wiewi uçarak devre dışı bırakın beyler o derece
Ben sarja böyle tecavüz potansiyeli olan program görmedim.
Telefonu sıfırlamıstim onu devre dışı bırakmayı unutmuşum. Devre dışı bıraktım bildiğin tecavüz ediyormuş sarja

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Android system web wiewi uçarak devre dışı bırakın beyler o derece
Ben sarja böyle tecavüz potansiyeli olan program görmedim.
Telefonu sıfırlamıstim onu devre dışı bırakmayı unutmuşum. Devre dışı bıraktım bildiğin tecavüz ediyormuş sarja
tam olarak nereden?

M

Murat Burç

SDN Okuru
tam olarak nereden?
Kasan! Uygulama yöneticisine gir. Yukarıda sağdaki daha fazlaya tıkla sistem uygulamalarini göstere tıkla listeden Android system web wiewi bul devre dışı bırak
Yüzde 36 ekran yüzde 32 Android sistemi şarj tüketimi vardı
Şimdi yüzde 38 ekran yüzde 28 Android sistemi oldu ve bu daha düşecek
38 ekran 27 Android sistemi oldu

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Kasan! Uygulama yöneticisine gir. Yukarıda sağdaki daha fazlaya tıkla sistem uygulamalarini göstere tıkla listeden Android system web wiewi bul devre dışı bırak
Bu arada telefon bazen uygulamalara girerken ve çıkarken sorun yaşatabiliyor. Telefon değil ama uygulama donabiliyor. Mesela şu uygulamalar: clash royale, spotify, whatsapp

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bu arada telefon bazen uygulamalara girerken ve çıkarken sorun yaşatabiliyor. Telefon değil ama uygulama donabiliyor. Mesela şu uygulamalar: clash royale, spotify, whatsapp
Ben artık Spotify çöktürmede üstad oldum.
Hani bu şarkı çalma sırasını ayarladigin yer var ya
Screenshot_20161207-230614.png
Olayı görüyor musun o buga giren yazıyı asıl şarkının üzerine çekince program donuyor
Clash royale oynamıyorum clash of clash kurdum bugün onda sorun yok
Whatsappda da sorun yok bende sil tekrar yükle bir onu

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bende spotifyda öyle bi sorun yok. Bende olan şu. Benim müzikler sd kartta. Uygulamaya bazen girerken çalma listeleri açılmıyor. "Çalma ...." yazıp kalıyor. Uygulamadan çıkıp dosya yöneticisinden sd karta girip çıkıyorum. Uygulamayı açtığımda düzelmiş oluyor.
Play storea yorum olarak yazarsan bu olayi dikkate alirlar
--- Gönderi Güncellendi ---
Son güncelleme cihazları vurdu sanırım
Isınma ve şarj yemesi arttı eskiden 6 saat 5.30 saat ekran süresi görürdüm. Şimdi 5 saat 4 saat 40 dk arası
Android sistemi çok yiyor

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Play storea yorum olarak yazarsan bu olayi dikkate alirlar
--- Gönderi Güncellendi ---
Son güncelleme cihazları vurdu sanırım
Isınma ve şarj yemesi arttı eskiden 6 saat 5.30 saat ekran süresi görürdüm. Şimdi 5 saat 4 saat 40 dk arası
Android sistemi çok yiyor
Katılıyorum.

MustafaHan1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar telefonda bulunan bütün fotoğrafların bir imajı oluşmuş. uzantısı .jpg.senc. ve hepsi 30.10.2016 tarihli. Başına böyle bir olay gelen var mı?

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Arkadaşlar telefonda bulunan bütün fotoğrafların bir imajı oluşmuş. uzantısı .jpg.senc. ve hepsi 30.10.2016 tarihli. Başına böyle bir olay gelen var mı?
Evet iki defa başıma geldi.
Her ikiside formattan sonra oldu.
Tabi klasöre basılı tutup hepsini sildim.
Gereksiz nasıl olsa.

MustafaHan1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Evet iki defa başıma geldi.
Her ikiside formattan sonra oldu.
Tabi klasöre basılı tutup hepsini sildim.
Gereksiz nasıl olsa.
Bütün telefon dosyalarını tek tek dolaşarak mı? Sanırım benimde Smart Switch ile yedekledikten sonra oldu. Ço ksaçma değilmi yaa?

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
dediğinizi yapmıştım sonra güncelleme gelmişti yaptım sanırım yine etkinleşmiş şimdi yine devre dışı bıraktım bende 5 saat- 5 saat 10 dk alırken s7de şimdi 4-4 buçukta kalıyor arka planda çok güç tükeniyor birde

M

Murat Burç

SDN Okuru
dediğinizi yapmıştım sonra güncelleme gelmişti yaptım sanırım yine etkinleşmiş şimdi yine devre dışı bıraktım bende 5 saat- 5 saat 10 dk alırken s7de şimdi 4-4 buçukta kalıyor arka planda çok güç tükeniyor birde
Diyorum ya son güncelleme cihazları vurdu. Düzeltilecektir

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
arkadaslar iki gun once telimi servise verdim.dun gidip servise durumunu sordum ekrani degisecekmis.parca falan brkliyorlarmis.telefinun donup reset atmasinin ekranla ne alakasi var anlamadim.ekran derken camini degisse iyu olur tabi az cizilmistu.orjinal cam takarlar mi.gecenlerde burada birisi orjinal takmiyorlae demisti yada ben yanlis anladim.sizce sorunum ekranla alakali olabiir mi

M

Murat Burç

SDN Okuru
arkadaslar iki gun once telimi servise verdim.dun gidip servise durumunu sordum ekrani degisecekmis.parca falan brkliyorlarmis.telefinun donup reset atmasinin ekranla ne alakasi var anlamadim.ekran derken camini degisse iyu olur tabi az cizilmistu.orjinal cam takarlar mi.gecenlerde burada birisi orjinal takmiyorlae demisti yada ben yanlis anladim.sizce sorunum ekranla alakali olabiir mi
Samsung servisi çakma ekran takacak değil
Ekran kaynaklı bir sorundan dolayı olur mu olur