- Reaksiyon puanı
- 3,904
Tercih yok, param o kadarına yetti. (J2)
iPhone'da bulunan kullanıcı deneyimi ve sizi performans açısından asla yarı yolda bırakmayan 1 günü rahat çıkarıcak cihazlardır.iPhone 6s. Sadece ön kamerası çok kötü. Bataryası 1715 mah 7-8 saat kullanım süresi görebiliyor.
Aynen bende bu yüzden aldımiPhone'da bulunan kullanıcı deneyimi ve sizi performans açısından asla yarı yolda bırakmayan 1 günü rahat çıkarıcak cihazlardır.
tabi 6s 1 günü rahat çıkararı anlıyorumiPhone'da bulunan kullanıcı deneyimi ve sizi performans açısından asla yarı yolda bırakmayan 1 günü rahat çıkarıcak cihazlardır.
Zor biraz ama zor da olsa çıkarıyor her anlamda rahat etmek isteyenlerin için plus modele yönelmeleri daha doğru olacaktırtabi 6s 1 günü rahat çıkararı anlıyorum
Sizin kullanım yoğunluğunuzun ölçüsünü bilemem tabi, kişiden kişiye değişir. Benim bir günümü rahat çıkarıyor.tabi 6s 1 günü rahat çıkararı anlıyorum
Öyle diyipte kimseye yanlış bilgi veremezsin işte günlük 2saat müzik dinliyorsan ne anladım gben o işten 6 saat ekran açık kullanabilcek misin ? pek sanmıyorum şu şartlarda 1 günü tamamlıyor demen lazımSizin kullanım yoğunluğunuzun ölçüsünü bilemem tabi, kişiden kişiye değişir. Benim bir günümü rahat çıkarıyor.
Samsung buaman diyim arkadaşlar s7 edge almayın da ne alırsanız alın ben aldım aldığım güne lanet ediyorum anlatayım;
cihazı 28 eylül 2016 da aldım yaklaşık bir hafta sonra cihazı sert bir yere çarptım metal çerçevenin sağ üst tarafında küçük bir boya çiziği oluştu
05 aralıkta eklediğim resimlerdede göründüğü gibi ekranda siyah yatay çizgiler oluştu bunun üzerine servise götürdüm cihazı açıkçası o çizik yüzünden cihazı garanti dışı bırakacakları hiç aklıma gelmezdi ama oldu ekrandaki o siyah şeritlerin o çizik yüzünden oluştuğunu söylediler düşünün 3000 tl ye telefon alıyorsunuz ve bir çizik o telefonu bu hale getiriyor ve bunu size cihazınızın servisi söylüyor yani biz bukadar kıytırık cihaz yaparız diyor mağdur olmayın diye söylüyorum Ekli dosyayı görüntüle 14435 Ekli dosyayı görüntüle 14436 Ekli dosyayı görüntüle 14435 Ekli dosyayı görüntüle 14436
Ahmet erkanı hatırlaSamsung bu![]()
Afedersin hocam sen de mizmilanacagina pes edeceğine hakkını ara şu konuyu oku ne yapacağını anlatsın ben bu post ta mağdur kişinin ne yapacağı hakkında ben de fikir verdim benim dediğimi uygulayınca insan kaynakları müdürü yardımcısı bu adama yardımcı olarak direk konuyu oku ne yapacağını anlarsın.aman diyim arkadaşlar s7 edge almayın da ne alırsanız alın ben aldım aldığım güne lanet ediyorum anlatayım;
cihazı 28 eylül 2016 da aldım yaklaşık bir hafta sonra cihazı sert bir yere çarptım metal çerçevenin sağ üst tarafında küçük bir boya çiziği oluştu
05 aralıkta eklediğim resimlerdede göründüğü gibi ekranda siyah yatay çizgiler oluştu bunun üzerine servise götürdüm cihazı açıkçası o çizik yüzünden cihazı garanti dışı bırakacakları hiç aklıma gelmezdi ama oldu ekrandaki o siyah şeritlerin o çizik yüzünden oluştuğunu söylediler düşünün 3000 tl ye telefon alıyorsunuz ve bir çizik o telefonu bu hale getiriyor ve bunu size cihazınızın servisi söylüyor yani biz bukadar kıytırık cihaz yaparız diyor mağdur olmayın diye söylüyorum Ekli dosyayı görüntüle 14435 Ekli dosyayı görüntüle 14436 Ekli dosyayı görüntüle 14435 Ekli dosyayı görüntüle 14436
Senin yaşın kaç ?Ahmet erkanı hatırla
6 plus için kapıdan dönenleri hatırla
Afedersin hocam sen de mizmilanacagina pes edeceğine hakkını ara şu konuyu oku ne yapacağını anlatsın ben bu post ta mağdur kişinin ne yapacağı hakkında ben de fikir verdim benim dediğimi uygulayınca insan kaynakları müdürü yardımcısı bu adama yardımcı olarak direk konuyu oku ne yapacağını anlarsın.
Samsung Türkiye ve Vodafone Türkiyenin ortaklaşa bana attığı kazık
Samsung'un Rezilliği!
Şu konuyu da oku
Sona kadar iyi gidiyordu ama son cümleyi nasıl bir kafayla yazdın anlamak gerçekten çok güç.Samsung e250 den iphone geçiş yaptım ve geçiş o geçiş daha değiştiremedim.
Şuan 6plus kullanıyorum ve kimseye tavsiye etmiyorum.
Üretim hatasından kaynaklanan bir sebepten ötürü sıfırı ile değiştirdim ki bu ürün bile İOS 10 ile alakalı mıdır bilmem ama saçma sapan hareketler sergiliyor bazen. Bu tür sorunlar arkadaşlarımda da mevcut.
Kısmetse iphone 8 ile noktalayacağım bu serüveni, ancak iphone alternatif bir telefon bulup karar kılarsam şimdiden bitirebilirim.
Bu arada neden İPhone? Çünkü kelitesini, kamerasını, dokunuşundaki hissiyatı, marketi, ve güvenli oluşunu seviyorum, en azından buzdolabı, çamaşır mak. Bulaşık mak. Ütü vb ıvır zıvır üretmiyorlar.
Sona kadar iyi gidiyordu ama son cümleyi nasıl bir kafayla yazdın anlamak gerçekten çok güç.
Ben merak ediyorum nasıl bir kafa bu ne içiyorsunuz iphone kullanan insanlar cidden büyüleniyor sanki tabiri caizse çarpılıyor.
Yaf arkadaş güya aklınca lgye samsunga sonye falan laf atmışsın ama çuvalladın o ütü üreten çamaşır makinası üreten bilmem ne üreten samsung aynı zamanda iyi bir işlemci üreticisi ve senin kullandığın appleda bile o işlemciler var yine lg dünyanın en iyi panel üreticisi aynı zamanda sonye baktığımız zaman büyük kamera lensi üreticilerinden.
Böyle bir konuda böyle bir forumda ilkokullu muhabbetleri yorumları gerçekten artık sizi komik duruma düşürüyor yapmayın.
Yani şu yorum bile nerden tutarsan elde kalıyor.Son satırlarıma bir çok anlam yükleyebilirsin ama benim yüklediğim anlamı anlamamışsan bana hakaret edemezsin ki normalde de edemezsin.
Ben o bahsettiğin telefonları kullanmak için araştırma başlattım diyorum buraya kadar sorun yok.
Demek ben bu senin saydığın markalara laf atmıyormuşum aksine birine geçiş yapmayı düşünüyormuşum
Benim ütü, buzdolabın dan kastım şu sevgili SDN üyesi; ben bir iş yapıyorsam sadece ona yoğunlaşmalıyımdan yanayım, bir firma sadece, telefon, bilgisayar vb üretimlerin dışında beyaz eşya, tv üretmiyor ise ben o firmalara daha çok güveniyorum.
Bakınız daha iyi demiyorum sadece benim görüşüm ve fikrime binaen daha iyi diyorum.
Şöyle ezbere konuşmak veya hemen cevap butonuna tıklamak yerine iki kere okuyun cevap vereceğiniz kişinin yorumunu lütfen.
Yani şu yorum bile nerden tutarsan elde kalıyor.
Çok güzel kıvırmışsın hadi daha yumuşak ifade ile toparlamışsın ama diyorsun ki ben o markalara geçiş yapmayı düşünüyorum ancak hemen altta bu tip markalara pek güvenmediğinden bahsediyorsun burda bir çelişki oluyor işte madem güvenmiyorsun neden alıyorsun yada şöyle sorayım bir insan güvenmediği ürünü neden alır?
Neyse senle kafalarımız çok başka niyetin fanboyluk değil iyi de olsa yazdığın o son cümleden herkes aynı şeyi anlar ilkokullu muhabbeti bu yüzden dedim çünkü sağda solda nerdeyse her haberin altında bu tarz yorumlar var biraz bakarsan sende görürsün işte samsung gitsin çamaşır makinası üretsin ne anlar telefondan falan böyle zibilyon tane yorum var bu yazdığın şeyde bir nevi o anlamı taşıyor.
Ben eminim kim okursa da aklına aynı şey gelecektir çünkü insanlar bıktı bu muhabbetten.
Bence de uzamasına gerek yok son yazdığımda herşeyi gayet açık yazdım daha da diyecek bişeyim yok aynı şeyler tekrar eder iyi forumlar.Bu muhabbet uzar gider ancak cevap hakkı doğuruyorsun bana.
Bak şimdi şu cevabı uzlaşmak adına yazıyorum.
bir firma sadece telefon, bilgisayar vb üretiyorsa bu firmaya daha çok güveniyorum.
Eğer bir firma telefon, bilgisayar, buzdolabı, çamaşır mak. vb. Üretiyorsa o firmaya güvenmiyorum demiyorum, bunu sen söylüyorsun.
İphone a alternatif bir telefona geçebileceğimden bahsediyorum. Alternatif bana İphone da sevdiğim özellikleri verebilecek bir telefon.
Ayrıca samsung a güvenmiyor olsam bile beni şaşırtacak bir telefon, iphone u aratmayacak bir telefon sunduğu zaman ben o telefonu neden almıyayım? tutup ben o telefonu karalamam ki zaten benim yorumlarımda ne bir karalama var ne de başka birşey.
Başkalarının ne söylediği bizim ne umrumuzda?
Onlar sürekli bu muhabbeti işliyorlar diye ben aynı konu ama farklı başka bir bakış açısı sunamam mı?
Ben mızmızlanmıyorum zaten şu anda avukatım ilgileniyor konuyla benim amacım sadece insanları bilgilendirmek.Ahmet erkanı hatırla
6 plus için kapıdan dönenleri hatırla
Afedersin hocam sen de mizmilanacagina pes edeceğine hakkını ara şu konuyu oku ne yapacağını anlatsın ben bu post ta mağdur kişinin ne yapacağı hakkında ben de fikir verdim benim dediğimi uygulayınca insan kaynakları müdürü yardımcısı bu adama yardımcı olarak direk konuyu oku ne yapacağını anlarsın.
Samsung Türkiye ve Vodafone Türkiyenin ortaklaşa bana attığı kazık
Samsung'un Rezilliği!
Şu konuyu da oku