SDN Forum Üyeleri Telefon Tercihleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
iPhone 6s. Sadece ön kamerası çok kötü. Bataryası 1715 mah 7-8 saat kullanım süresi görebiliyor.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Apple da böyle LG de HTC de. Her sene yeni bir amiral gemisi diyebileceğimiz telefon çıkarırlar.
galiba aralarında pek bir olmuyor .yani s6 edge plus ile s7 edge karşılaştırdığımda sadece pil gücü s7 edge de artmış gözüküyor.birde işlemcisi.tabii bunu kullananlar iyi bilir
ozman bu marka telefonlardan uzak durmak lazım.uzun süre stabil çalışan telefonlara yönelmek lazım

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
galiba aralarında pek bir olmuyor .yani s6 edge plus ile s7 edge karşılaştırdığımda sadece pil gücü s7 edge de artmış gözüküyor.birde işlemcisi.tabii bunu kullananlar iyi bilir
ozman bu marka telefonlardan uzak durmak lazım.uzun süre stabil çalışan telefonlara yönelmek lazım
Çoğu telefon bu politikayı izliyor. Her sene ayrı bir amiral gemisi çıkartıyorlar. Mesela Sony bu sene 4-5 tane telefon çıkarttı X serisi adında (X, XA, XA Ultra, X Performance, XZ). Samsung'da da her sene çıkan S ve Note serisinin yanına farklı seriler eklenebiliyor. LG G serisini her sene çıkartıyor yanlış bilmiyorsam, bu sene G5'in yanına V20'de çıkacak bunu da bir seri haline getirebilirler. Yani bu telefonlardan uzak durmak imkansız gibi bir şey.

kkendx105gelen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ultron x-1 kullaniyorum tam anlamiyla fiyat performans ürünü tavsiye ederim.şuan benim kinin bir üst modeli cıkmış Turkcell de online satiliyor sadece bir incele derim :)

YunusemreGürbüz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
bende ithalatcı garantili s7 edge almayı düşünuyordum.önce note 5 den sonrs s 7 den vazgeçtim.s7 edge ile yakın fiyat olursa note 7 yi bekleyebilirim.size göre s7 edge den üstün kılan özellikleri neler ?
Oncelikle arayuzu ama yeni gelcek guncelleme ile note7 arayuzu s7 edge ye de gelcek. Benim icin en onemli farklardan bir tanesi ise telefonu elinde tutmak note 7 yi kolayca elimde tutarken s7 edge i tutarken zorlaniyorum yani tek elle telefonda bir seyler yapmak note 7 de daha kolay ayrica okulda ders notlarini telefona yazarim ve her derste keske note 7 yi bekleseydim diyorum cunku note 7 nin spen i cidden cok buyuk bir avantaj

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Oncelikle arayuzu ama yeni gelcek guncelleme ile note7 arayuzu s7 edge ye de gelcek. Benim icin en onemli farklardan bir tanesi ise telefonu elinde tutmak note 7 yi kolayca elimde tutarken s7 edge i tutarken zorlaniyorum yani tek elle telefonda bir seyler yapmak note 7 de daha kolay ayrica okulda ders notlarini telefona yazarim ve her derste keske note 7 yi bekleseydim diyorum cunku note 7 nin spen i cidden cok buyuk bir avantaj
daha önce note 7 yi pek inceleme fırsatım olmadı.ama note 5 inceledim.elde tutması s7 edgeye göre bana daha zor geldi.note 7 de aynı inch olduğuna göre tutması daha zordur gibi geliyor bana.benim ilk tercihim note 5 di ,s7 edge hoşuma gitmiyordu ama şimdi tam tersi oldu
şuan iki telefon arasında neredeyse 1000 tl gibi fark var

Andromedavor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,339
Ben de bu hafta içinde htc 10 alacağım. Şuan lg g3 kullanıyorum.

YunusemreGürbüz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
daha önce note 7 yi pek inceleme fırsatım olmadı.ama note 5 inceledim.elde tutması s7 edgeye göre bana daha zor geldi.note 7 de aynı inch olduğuna göre tutması daha zordur gibi geliyor bana.benim ilk tercihim note 5 di ,s7 edge hoşuma gitmiyordu ama şimdi tam tersi oldu
şuan iki telefon arasında neredeyse 1000 tl gibi fark var
Emin ol note 7 ile note 5 arasinda fark var beklerim diyorsan kesinlikle note 7 yi tavsiye ederim s7 edge e gore

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Lg arayüzünden sonra htc ne diyim umarım memnun kalırsın :D

Kardeş senin başın htcden yanmış anlarımda her htc ile konu geçtiğinde post atmana gerek yok bence htc 10 gayet başarı bir telefon lg g3den geçince gayet memnun kalacaktır şunuda unutma androidde htc en saf arayüzü kullanır

Ben de bu hafta içinde htc 10 alacağım. Şuan lg g3 kullanıyorum.

Hayırlı olsun şimdiden umarım memnun kalırsınız

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Emin ol note 7 ile note 5 arasinda fark var beklerim diyorsan kesinlikle note 7 yi tavsiye ederim s7 edge e gore
ikiside 7 inch değil mi?resımlerde note 7 daha küçük gibi
s7 edge pahalı geldiğinden alamazken note 7 hiç alamam :D arada 50-100 tl fark olsa note 7 alınabilirdi :)

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Kardeş senin başın htcden yanmış anlarımda her htc ile konu geçtiğinde post atmana gerek yok bence htc 10 gayet başarı bir telefon lg g3den geçince gayet memnun kalacaktır şunuda unutma androidde htc en saf arayüzü kullanır

Hayırlı olsun şimdiden umarım memnun kalırsınız
Sıkıntı zaten o o yüzden dedim lg arayüzü çok dolu ve işlevsel şimdi htcye geçicek çok daha sade ve sıkıcı olacak bence.Lg kullananlar da benle aynı fikirdedirler bunun htcye kızgınlıkla alakası yok.Tolgada htc 10 incelemesinde söyledi zaten sade hızlı ama boş insan birazda işlevsellik arıyor.

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Sıkıntı zaten o o yüzden dedim lg arayüzü çok dolu ve işlevsel şimdi htcye geçicek çok daha sade ve sıkıcı olacak bence.Lg kullananlar da benle aynı fikirdedirler bunun htcye kızgınlıkla alakası yok.Tolgada htc 10 incelemesinde söyledi zaten sade hızlı ama boş insan birazda işlevsellik arıyor.

He anladım sen dolu dolu bi arayüz istiyorsun ben saf tercih ettiğim için tepki gösterdim kusura bakma iyi forumlar.

YunusemreGürbüz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
ikiside 7 inch değil mi?resımlerde note 7 daha küçük gibi
s7 edge pahalı geldiğinden alamazken note 7 hiç alamam :D arada 50-100 tl fark olsa note 7 alınabilirdi :)
Farklarini inch olarak kast etmemistim aslinda. Ama pahalı geliyorsa bütçeni hiç zorlama bence sana en uygun olani almani tavsiye ederim

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Bende Note 5 var, almadan önce biraz araştırdım herkes Spen büyük avantaj filan diyor ama ben bir avantajını bulamadım, canım sıkılınca çıkarıp resim çiziyorum sonra tekrar bırakıyorum, bunun bu kadar ne avantajı var ?

YunusemreGürbüz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Bende Note 5 var, almadan önce biraz araştırdım herkes Spen büyük avantaj filan diyor ama ben bir avantajını bulamadım, canım sıkılınca çıkarıp resim çiziyorum sonra tekrar bırakıyorum, bunun bu kadar ne avantajı var ?
Dostum soyle soyliyim yaptigin is veya okudugun okulda kullanabilirsen 10 numara ise yariyor ben universitede tum dersin notlarini s7 edge de one note a yaziyorum ve her yazdigimda keske note 7 yi bekleseydim simdi ne guzel spen ile gereken semalari da cizerdim diye kendi kendime soyleniyorum

Hrnkse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Galaxy Note 3 kullanıcısıyım ama Samsung'un güncelleme politikasından hiç memnun değilim.. ram 3 gb diyor ama görev yöneticisinde 2,66 görünüyor ver 1,60 her zaman dolu yani 3'ün 1'ini kullanabiliyorum.. ama yine de bundan sonra alacağım telefon kesinlikle note 7 olacak..

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
6s plus ve 5s kullanıyorum. Bundan once note 4, sony z ultra, asus zenfone 6 , iphone 4s , lumia 525 kullandim.

Garip bir sekilde en severek kullandigim 525 idi.

Piyasada alinacak cihaz goremiyorum. Ama apple gelecek sene 5.7-6" civarında cercevesiz bir model cikarirsa düşünürüm. Androide ancak yedek telefon olarak gecerim.