beyzabetül
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 356
Ben boyut olarak sormamıştım ama aralarında boyut olarak da pek bir fark.biri 5.5 diğeri 5.7Hayır değil s6 edge plus daha büyük
acaba s7 edge plus da çıkar mı?
Ben boyut olarak sormamıştım ama aralarında boyut olarak da pek bir fark.biri 5.5 diğeri 5.7Hayır değil s6 edge plus daha büyük
Çıkacak olsa çıkardı şimdiye bence baya zaman oldu.Ben boyut olarak sormamıştım ama aralarında boyut olarak da pek bir fark.biri 5.5 diğeri 5.7
S7 edge i 5.5 yaparak işi bitirdiler. Plus çıkmayacak.Ben boyut olarak sormamıştım ama aralarında boyut olarak da pek bir fark.biri 5.5 diğeri 5.7
daha s7 edge çıkalı 1 sene olmadı.mart ayında tanıtılmıştıÇıkacak olsa çıkardı şimdiye bence baya zaman oldu.
Mart - Mayıs 2017 gibi çıkar muhtemelen.daha s7 edge çıkalı 1 sene olmadı.mart ayında tanıtılmıştı
bu samsung yeni modelleri kaç yılda bir çıkartıyor.yani s8 tahmini olarak ne zaman çıkar?
her sene yeni model mi çıkarıyorMart - Mayıs 2017 gibi çıkar muhtemelen.
Aynen.her sene yeni model mi çıkarıyor![]()
Her sene ilk çeyrekte S serisi, son çeyrekte de Note serisi çıkıyor sanırım, yani son zamanlarda öyle.her sene yeni model mi çıkarıyor![]()
bu diğer telefon markalarında da böyle mi yoksa sadece samsung mu?Her sene ilk çeyrekte S serisi, son çeyrekte de Note serisi çıkıyor sanırım, yani son zamanlarda öyle.
Apple da böyle LG de HTC de. Her sene yeni bir amiral gemisi diyebileceğimiz telefon çıkarırlar.bu diğer telefon markalarında da böyle mi yoksa sadece samsung mu?
galiba aralarında pek bir olmuyor .yani s6 edge plus ile s7 edge karşılaştırdığımda sadece pil gücü s7 edge de artmış gözüküyor.birde işlemcisi.tabii bunu kullananlar iyi bilirApple da böyle LG de HTC de. Her sene yeni bir amiral gemisi diyebileceğimiz telefon çıkarırlar.
Çoğu telefon bu politikayı izliyor. Her sene ayrı bir amiral gemisi çıkartıyorlar. Mesela Sony bu sene 4-5 tane telefon çıkarttı X serisi adında (X, XA, XA Ultra, X Performance, XZ). Samsung'da da her sene çıkan S ve Note serisinin yanına farklı seriler eklenebiliyor. LG G serisini her sene çıkartıyor yanlış bilmiyorsam, bu sene G5'in yanına V20'de çıkacak bunu da bir seri haline getirebilirler. Yani bu telefonlardan uzak durmak imkansız gibi bir şey.galiba aralarında pek bir olmuyor .yani s6 edge plus ile s7 edge karşılaştırdığımda sadece pil gücü s7 edge de artmış gözüküyor.birde işlemcisi.tabii bunu kullananlar iyi bilir
ozman bu marka telefonlardan uzak durmak lazım.uzun süre stabil çalışan telefonlara yönelmek lazım
Oncelikle arayuzu ama yeni gelcek guncelleme ile note7 arayuzu s7 edge ye de gelcek. Benim icin en onemli farklardan bir tanesi ise telefonu elinde tutmak note 7 yi kolayca elimde tutarken s7 edge i tutarken zorlaniyorum yani tek elle telefonda bir seyler yapmak note 7 de daha kolay ayrica okulda ders notlarini telefona yazarim ve her derste keske note 7 yi bekleseydim diyorum cunku note 7 nin spen i cidden cok buyuk bir avantajbende ithalatcı garantili s7 edge almayı düşünuyordum.önce note 5 den sonrs s 7 den vazgeçtim.s7 edge ile yakın fiyat olursa note 7 yi bekleyebilirim.size göre s7 edge den üstün kılan özellikleri neler ?
daha önce note 7 yi pek inceleme fırsatım olmadı.ama note 5 inceledim.elde tutması s7 edgeye göre bana daha zor geldi.note 7 de aynı inch olduğuna göre tutması daha zordur gibi geliyor bana.benim ilk tercihim note 5 di ,s7 edge hoşuma gitmiyordu ama şimdi tam tersi olduOncelikle arayuzu ama yeni gelcek guncelleme ile note7 arayuzu s7 edge ye de gelcek. Benim icin en onemli farklardan bir tanesi ise telefonu elinde tutmak note 7 yi kolayca elimde tutarken s7 edge i tutarken zorlaniyorum yani tek elle telefonda bir seyler yapmak note 7 de daha kolay ayrica okulda ders notlarini telefona yazarim ve her derste keske note 7 yi bekleseydim diyorum cunku note 7 nin spen i cidden cok buyuk bir avantaj
Lg arayüzünden sonra htc ne diyim umarım memnun kalırsınBen de bu hafta içinde htc 10 alacağım. Şuan lg g3 kullanıyorum.
Emin ol note 7 ile note 5 arasinda fark var beklerim diyorsan kesinlikle note 7 yi tavsiye ederim s7 edge e goredaha önce note 7 yi pek inceleme fırsatım olmadı.ama note 5 inceledim.elde tutması s7 edgeye göre bana daha zor geldi.note 7 de aynı inch olduğuna göre tutması daha zordur gibi geliyor bana.benim ilk tercihim note 5 di ,s7 edge hoşuma gitmiyordu ama şimdi tam tersi oldu
şuan iki telefon arasında neredeyse 1000 tl gibi fark var
Lg arayüzünden sonra htc ne diyim umarım memnun kalırsın![]()
Ben de bu hafta içinde htc 10 alacağım. Şuan lg g3 kullanıyorum.
ikiside 7 inch değil mi?resımlerde note 7 daha küçük gibiEmin ol note 7 ile note 5 arasinda fark var beklerim diyorsan kesinlikle note 7 yi tavsiye ederim s7 edge e gore
Sıkıntı zaten o o yüzden dedim lg arayüzü çok dolu ve işlevsel şimdi htcye geçicek çok daha sade ve sıkıcı olacak bence.Lg kullananlar da benle aynı fikirdedirler bunun htcye kızgınlıkla alakası yok.Tolgada htc 10 incelemesinde söyledi zaten sade hızlı ama boş insan birazda işlevsellik arıyor.Kardeş senin başın htcden yanmış anlarımda her htc ile konu geçtiğinde post atmana gerek yok bence htc 10 gayet başarı bir telefon lg g3den geçince gayet memnun kalacaktır şunuda unutma androidde htc en saf arayüzü kullanır
Hayırlı olsun şimdiden umarım memnun kalırsınız
Sıkıntı zaten o o yüzden dedim lg arayüzü çok dolu ve işlevsel şimdi htcye geçicek çok daha sade ve sıkıcı olacak bence.Lg kullananlar da benle aynı fikirdedirler bunun htcye kızgınlıkla alakası yok.Tolgada htc 10 incelemesinde söyledi zaten sade hızlı ama boş insan birazda işlevsellik arıyor.
Farklarini inch olarak kast etmemistim aslinda. Ama pahalı geliyorsa bütçeni hiç zorlama bence sana en uygun olani almani tavsiye ederimikiside 7 inch değil mi?resımlerde note 7 daha küçük gibi
s7 edge pahalı geldiğinden alamazken note 7 hiç alamamarada 50-100 tl fark olsa note 7 alınabilirdi
![]()
malesef bütçeyi zorladığım için hala daha alamadım.şimdi yeni bir telefon seçmeye kalksam en az 2 ay sürer.Farklarini inch olarak kast etmemistim aslinda. Ama pahalı geliyorsa bütçeni hiç zorlama bence sana en uygun olani almani tavsiye ederim
Bende Note 5 var, almadan önce biraz araştırdım herkes Spen büyük avantaj filan diyor ama ben bir avantajını bulamadım, canım sıkılınca çıkarıp resim çiziyorum sonra tekrar bırakıyorum, bunun bu kadar ne avantajı var ?Oncelikle arayuzu ama yeni gelcek guncelleme ile note7 arayuzu s7 edge ye de gelcek. Benim icin en onemli farklardan bir tanesi ise telefonu elinde tutmak note 7 yi kolayca elimde tutarken s7 edge i tutarken zorlaniyorum yani tek elle telefonda bir seyler yapmak note 7 de daha kolay ayrica okulda ders notlarini telefona yazarim ve her derste keske note 7 yi bekleseydim diyorum cunku note 7 nin spen i cidden cok buyuk bir avantaj
Dostum soyle soyliyim yaptigin is veya okudugun okulda kullanabilirsen 10 numara ise yariyor ben universitede tum dersin notlarini s7 edge de one note a yaziyorum ve her yazdigimda keske note 7 yi bekleseydim simdi ne guzel spen ile gereken semalari da cizerdim diye kendi kendime soyleniyorumBende Note 5 var, almadan önce biraz araştırdım herkes Spen büyük avantaj filan diyor ama ben bir avantajını bulamadım, canım sıkılınca çıkarıp resim çiziyorum sonra tekrar bırakıyorum, bunun bu kadar ne avantajı var ?