- Reaksiyon puanı
- 3,025
Günaydın herkese.
Yağmur uyutmadı ya bune şimşek bune fırtına!
Yağmur uyutmadı ya bune şimşek bune fırtına!
Nasıl engelledin ?Google'ın benden veri toplamasını engellediğim halde, hâlâ baktığım sitelerle ilgili reklam çıkarması.. Kandırılıyoruz..
Reklam ayarları var Google hesabının. Oradan kapatıyorsun ama işe yaramıyor demekki..Nasıl engelledin ?
Ben de şikayetçiyim bu durumdan. Gözüme sokacak artık.Google'ın benden veri toplamasını engellediğim halde, hâlâ baktığım sitelerle ilgili reklam çıkarması.. Kandırılıyoruz..
Genellikle alışveriş sitelerinden çekiyor. Bir ürüne baktın mı? Tamam, artık her sayfada o ürün var. Alacağım varsa da almamak geliyor içimden.. Bunaltıyorlar adamı..Ben de şikayetçiyim bu durumdan. Gözüme sokacak artık.
Aynen öyle geçen bir ayakkabı bakalım dedik her yer ayakkabı artık vazgeçtim tiksindim gerçekten almadım.Genellikle alışveriş sitelerinden çekiyor. Bir ürüne baktın mı? Tamam, artık her sayfada o ürün var. Alacağım varsa da almamak geliyor içimden.. Bunaltıyorlar adamı..
Aynısı başıma geldi ama ben aldım.Aynen öyle geçen bir ayakkabı bakalım dedik her yer ayakkabı artık vazgeçtim tiksindim gerçekten almadım.
Hocam ?An itibari ile modluğu bıraktım hayırlısı olsun düz devam![]()
Hocam ?
Sebebi neydi ki ?Efendim ?
Sebebi neydi ki ?
Burdaki kekolar yüzünden adidas nike ve pumadan komple soğudum alırsam reebok falan alırım artık.Aynısı başıma geldi ama ben aldım.Şimdi her yer Adidas..
New Balance da çok kaliteliBurdaki kekolar yüzünden adidas nike ve pumadan komple soğudum alırsam reebok falan alırım artık.
Eyvallah hocam ona da bakarımNew Balance da çok kaliteli
Ben standart adidas modelleri almıyorum o yüzden sıkıntı yok.Burdaki kekolar yüzünden adidas nike ve pumadan komple soğudum alırsam reebok falan alırım artık.
Belediyeden anons yapıyorlar soba ile ısınanlar için. Rüzgar mı var ne.
Bende adidas hayatta almam. sırf şu açılımı ve dızolarda olduğundanBurdaki kekolar yüzünden adidas nike ve pumadan komple soğudum alırsam reebok falan alırım artık.
Kullanmışlığım var ama profesyonel derecede değil.2007 MS Word iyi bilen var mı?
Haha dızoBende adidas hayatta almam. sırf şu açılımı ve dızolarda olduğundan![]()