Origin'e giremiyorum.

ersan02

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yaklaşık 1 kaç gün önce maileme origin tarafından gelen bir linke tıklamıştım.Tıkladığım linkte beni origin yönlendiriyordu.Ama linkte reset password diye bir şeyler yazıyordu.Bugün origin girmeye çalıştığımda(uygulama üzerinden)giremedim.Şifremi değistirdim tekrar denedim ama hala giremedim.Ama origine ve EA ya internet üzerinde girebiliyorum.
@okinkurt

Son düzenleme:

ersan02

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sonra bir email daha geldi.Answering HQ diye bir yerden mail you just earned new badge diye başlıyordu bunun ne olduğunuda anlamadım.Lütfen yardım edin.

ersan02

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tamam sorun çözüldü ea live chat sayesinde ama aklımda yeni bir soru var:)Bu live chatteki adam güvenlik sorumu ve şifremi istemişti ilerde herhangi bir sorun çıkarmı?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Hiçbir ea çalışanı hesap bilgilerini istemez.

Bunu sayfalarında da açıkça belirtmişler.

ersan02

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ne yapmam lazım şifre ve güvenlik sorusunu değistirmistim

Herhangi bir sorun çıkarmı?Adamın attığı mail de adının altında ea customer experience yazıyordu.

Birinizde birşey yazsin çok korktum.Adamın ea çalışanı olduğundan eminim ama istedi işte sonra dedim sana guvenebilirmiyim diye oda sana gönderdiğim linki bana atabilirsin demişti . Ama ben yinede şifremi yazdım . Hem adam bana şifremi değiştirt meye çalışıyordu sorundan dolayı ve değiştirdim şifreyi düzeldi aynı zamanda güvenlik sorusunuda değiştirdim yinede adam eski bilgilerimle birseyler yapabilirmi.EA nın kendi sitesindeki live chatten konuşmuştum.

Son düzenleyen moderatör:

ersan02

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hiçbir ea çalışanı hesap bilgilerini istemez.

Bunu sayfalarında da açıkça belirtmişler.
Ama ea çalışanıydı ea nın kendi sitesinden görüştüm adamla zaten şifreyi 3 kez güvenlik sorusunuda 1 kez değiştirdim ondan sonra :)İleri de bir sıkıntı çıkarmı?Ayrıca adam açtığın konuyu kapattım diye mail attı.Mailde EA Worldwide Customer Experience yazıyordu.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Sıkıntı olmaz merak etme origin in şifre değiştirme olayı ezel eski sorunluydu .

ersan02

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sıkıntı yaşamazsın bu 1. si 2. si originde şifre değiştirirken sorun çok çıkıyor benimde başıma gelmişti.
Hayır.Tam olarak benim merak ettiğim adam benim eski şifremle ve eski güvenlik sorumla birşerler yapabilirmi?

ersan02

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Çok teşekkür ederim.İçimi rahatlattın.Bugünüm sırf bununla geçmişti.Bu adam niye sorarki benim şifre beni onca şeyle uğraştırıyor?:mad::mad::mad:

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Şu an hâlâ erişiminiz varsa bir şey yapmanıza gerek yok. Bilgileri değiştirmişsiniz zaten.