xxmeeminxx
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 9
S7 düşünüyorsan bence edge alma bana göre hem fazladan cıkacak para hem daha dikkatli olman gerekecek bir ekranı var ayrcıa büyük telefon (son neden kişisel acıkcası sıkıldım büyük telefonlardan s7 daah ideal geliyor). S7 nin kameradaki basarısına sözüm yok ama sunuda belirtiyim. kuzenimden denediğim kadarıyla s7 ön kamerasıda cok makyajlı cekiyor suratı benim hiç hosuma gitmedi. s6 bile daha iyi gözümdde (güncelleme sonrası düzelme olmus olabilir ama benm hiç hosuma gitmemişti) edge ekranını sevmiyorum ben. hani o kıvrım arkada daha hos (s7 note5) bana göre. Pil konusunda s7 nin 6s i duman ettiğini düşünmüyorum belki tam tersi bile olabilir.. 5bucuk-6 saat ekran süresi almıstı kuzenım arkadasım ise 6s ile 6 saat+ aldı. Kullanım konusunda cok fark olur mu bilemem. Ayrıca ANDROİDDE en büyük sıkıntı. yüklediğin herhangi bir uygulama veya calısrıtırdıgın her hangi bir program anlamsız sekilde arka planda calısır olup pili tüketebiliyor. hem arkadasımdan hem kendimden (kısa süreliğine kullandım iphone) böyle bir sey yasamadım. Srıf bu tip sorunlardan da gecmeyi düşünüyorum 6s e (hala kararsızım para harcayasım gelmiyor
) bunlarıda bilmeni istedim ama sunu bil 2 cihazda seni üzmez bana göre (s7 nin servisle işi olmadığı sürece
bu bile ayrı bir tartısma konusu )