6S 32 GB vs S7 32GB

iphone 6s mi yoksa samsung s7 mi ?

• iphone 6s

Kullanılan: 8 34.8%
  • samsung s7

Kullanılan: 15 65.2%

• Kullanılan toplam oy
    23

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
6 plus zaten ios 8 le geldi bir zahmet akici olsun.

6 plusun donanımı gayet güçlü 5sinde güçlü az çok bu işlerden anlayan biri bu işlemcilerin güçlü olduğunu bilir
6 plus donanımı ekran çözünürlüğü yüzünden oyunlarda kasmalar oluyor bunumda donanımın neresi yeterli oluyor heleki fiyatı yüksekken

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738

6 plus zaten ios 8 le geldi bir zahmet akici olsun.

6 plusun donanımı gayet güçlü 5sinde güçlü az çok bu işlerden anlayan biri bu işlemcilerin güçlü olduğunu bilir

Kardeşim s3 4 çekirdek. 5s 2 çekirdek. Saat hızları bile farklı

M

Murat Burç

SDN Okuru
6 plus donanımı ekran çözünürlüğü yüzünden oyunlarda kasmalar oluyor bunumda donanımın neresi yeterli oluyor heleki fiyatı yüksekken
Ben s4 mini ile bile oyunlarda pek takılma almadım ki 6 plusla da oynadım oyunları sorunsuz oynatıyor belki ilk zamanlar optimizasyon hatasıdır iphone 6 nin işlemcisi gayet güçlü

M

Murat Burç

SDN Okuru
iOS çok mübarek falan bir sistem değil beyler tamam eskiden ezici bir stabilite üstünlüğü var diye bugün üstünlük yok ki o zaman htc sony saf android cihazlarda uzun süre gidiyordu hatta forumda 4 senelik galaxy nexus kullanıcısı var. G5 kullanıcıları kulübünde bulursunuz.
İosun benim gözümde bir avantajı yok sürekli güncelleme diyorsunuz ama o devrimsel güncellemeler eskide kaldı
Gelen ios güncellemeleri de sadece android ile arasındaki özellik farkını kapatıyor

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Ben s4 mini ile bile oyunlarda pek takılma almadım ki 6 plusla da oynadım oyunları sorunsuz oynatıyor belki ilk zamanlar optimizasyon hatasıdır iphone 6 nin işlemcisi gayet güçlü
Kesinlikle vardır optimizasyon sıkıntısı 7 plus da bile vardı 6 plus işlemcisini yeterli bulmuyorum fiyatına görede yüksek tabi bu benim görüşüm

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kesinlikle vardır optimizasyon sıkıntısı 7 plus da bile vardı 6 plus işlemcisini yeterli bulmuyorum fiyatına görede yüksek tabi bu benim görüşüm
6 plusun işlemcisi fiyatına göre kötü
Oyun oynatır mi gayet de oynatır
Hali hazırda diyorum ya antutu 75 geekeenchte iyi skorlar alıyor

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Size bir soru
Grace UX touchwiz mi (Note 7 arayüzü )
7 plusun şu anki ios arayüzü mu
Hangisini tercih edersiniz ?
Stabilite bakımında ikisinde çok iyi ben note arayüzünü tercih ederdim nedenimde arabirim olarak daha çeşitli aama arayüzdeki akıcılığı yıllar içinde gidecektir

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Bu arada Samsung öyleni telefon yapmışki çok beyendim note 7 kullandımda bir fan oldum resmen

M

Murat Burç

SDN Okuru
Stabilite bakımında ikisinde çok iyi ben note arayüzünü tercih ederdim nedenimde arabirim olarak daha çeşitli aama arayüzdeki akıcılığı yıllar içinde gidecektir
Ben 2.5 sene s4 mini kullandım bir şey olmadı o telefonu birşey olmazdı merak etme

M

Murat Burç

SDN Okuru
2.5 senede bişey olmasını beklemem zaten demek istedigim arayüz olarak iOS androidden daha uzun ömürlü olacağı
Artık iosun androidden bariz uzun ömürlü olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca android cihazların rom avantajı var bu kadar güçlü cihazlara hafif bir rom atılarak 2-3 sene sorma tekrar canlandirilabilir ki Android 7.0 ile Android iyice sorunlarını düzeltiyor.
Tiuchwiz bile stok androide yakınlaşmiş ayrica touchwiz bile android 7.0 beta sürecinde

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
m8 güzeldir ama 2. el sıkıntı. sıfır telefonun heyecanı olmaz. m7 ise güzel ama eski. daha güncel telefonları tercih etmrlisin. Bana göre eskimiş amiral gemileri yerine yeni orta segment cihazlar daha iyidir.
Sağol ama bugün gidip m7 aldım.;)

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
iOS çok mübarek falan bir sistem değil beyler tamam eskiden ezici bir stabilite üstünlüğü var diye bugün üstünlük yok ki o zaman htc sony saf android cihazlarda uzun süre gidiyordu hatta forumda 4 senelik galaxy nexus kullanıcısı var. G5 kullanıcıları kulübünde bulursunuz.
İosun benim gözümde bir avantajı yok sürekli güncelleme diyorsunuz ama o devrimsel güncellemeler eskide kaldı
Gelen ios güncellemeleri de sadece android ile arasındaki özellik farkını kapatıyor

Evet , bu yazıdan sonra Samsunga geçiyorum.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Bu iki üründe çok başarılı ürünler.

Uzun ömürlülük stabil kullanım istiyorsan 6s fakat daha iyi bir ön ve arka kamera, su geçirmezlik, hızlı şarj gibi özellikleri istiyorum diyorsanız S7 çok başarılı bir cihaz.