Telefona VPN indirdim sorum var

DEADPOOL®

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Arkadaşlar telefonuma vpn indirdim programı açtığımda benden parmak izi girmemi istedi girdim ama sildim bu programlar telefonu hackliyor mu yada virüs atıyor mu?

şimdi appstore da programa baktığımda o bulutu kaldırayım mı yada telefona hard format atmaya gerek var mı?

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Sıkıntı olmaz. Güvenlik için istiyor. İçin rahat olsun[emoji6]

Joxalm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Kardeş sakin ol :) herhangi bir problem olmaz için rahat olsun bu arada VPN olarak Onavo'yu tercih edebilirsin.

DEADPOOL®

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Kardeş sakin ol :) herhangi bir problem olmaz için rahat olsun bu arada VPN olarak Onavo'yu tercih edebilirsin.

ben betternet indirdim, başka yerde okudum sakın kredi kartı para işlemleri falan yapmayın diye yazmış korktum bi an :)

Sıkıntı olmaz. Güvenlik için istiyor. İçin rahat olsun[emoji6]

güvenlik derken güvenliği isteyen apple dimi?

bu arada sonuç olarak format atmama gerek yok dimi gönül rahatlığı ile kredi kartı işlemleri yapabilirim :D

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
ben betternet indirdim, başka yerde okudum sakın kredi kartı para işlemleri falan yapmayın diye yazmış korktum bi an :)

bu arada sonuç olarak format atmama gerek yok dimi gönül rahatlığı ile kredi kartı işlemleri yapabilirim :D

Virüs falan değil sadece ödeme/indirmeyi parmak izini kullanarak şifre girmeden daha hızlı yapıyorsun

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025

Her seferinde şifre girme diye istiyor. Güvenlikle alakası yok yani[emoji1]

DEADPOOL®

Asistan
Reaksiyon puanı
23
saolun arkadaşlar sıkıntı yok o zaman :D

DEADPOOL®

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Her seferinde şifre girme diye istiyor. Güvenlikle alakası yok yani[emoji1]
hocam harici birşey sormak istiyorum siriyle ilgili evimi siriye nasıl kaydedebilirim mesela başka şehirdeyim siri beni eve götür dediğimde navigasyondan beni eve götürmesini istiyorum bunu nasıl yaparım?

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Parmak izinş vpn değil apple istiyor. Bulutu ordan kaldıramazsın. Telefonu sıfırlasan işe yaramaz çünkğ orda senin hesabın girili. O uygulama senşn envanterine girdi.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
hocam harici birşey sormak istiyorum siriyle ilgili evimi siriye nasıl kaydedebilirim mesela başka şehirdeyim siri beni eve götür dediğimde navigasyondan beni eve götürmesini istiyorum bunu nasıl yaparım?

Rehberde kendi ismin için adres girmen lazım. Siriye beni eve götür dersen senşn kartvizitin çıkıyor ona tıklayıp düzenleyebilirsin.

DEADPOOL®

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Rehberde kendi ismin için adres girmen lazım. Siriye beni eve götür dersen senşn kartvizitin çıkıyor ona tıklayıp düzenleyebilirsin.

vpn telefona zararı yokmuş bulut önemli değil artık, o düzenlemeyi nasıl yaparım siri beni eve götür dediğimde navigasyonu eve açması lazım

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
vpn telefona zararı yokmuş bulut önemli değil artık, o düzenlemeyi nasıl yaparım siri beni eve götür dediğimde navigasyonu eve açması lazım

Mesela bende böyle cevap veriyor
036723afe00265345391d105de876934.png