Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Son guncellemeden sonra sanki cihaz eskisi gibi hizli sarj olmuyor.ekranda hizli sarj oluyo yaziyor ama eskisine nazaran daha yavas oluyor..bu olay wipe lari yapdiktan sonra basgosterdi sanki.bu sorunu yasayan varmi acaba

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
İyi günler arkadaşlar.
Kablosuz şarj cihazı kullanan var mı?
Varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
Note3 te kullanıyoruz. Kabloya göre daha geç şarj oluyor.
Şarj için kullanmak mantıklı değil. Ama masa başı çalışıp sık tel kullanan biri tak çıkart yapmak yerine teli şarj pedine bırakıp kullanmadığı zamanlar şarj edebilir.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Son guncellemeden sonra sanki cihaz eskisi gibi hizli sarj olmuyor.ekranda hizli sarj oluyo yaziyor ama eskisine nazaran daha yavas oluyor..bu olay wipe lari yapdiktan sonra basgosterdi sanki.bu sorunu yasayan varmi acaba
Wipeleri yapmadan güncelledim,benim gözümede öyle geldi daha yavaş doluyor vardır bir nedeni.

TOLGA_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Aynen sarj alma ağırlaştı kardesim e7 si benimkinden daha cabuk doluyor

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar, umarım hiçbirinizin cihazı arızalanmaz ve garantiye göndermek zorunda kalmazsınız..
Çünkü cihazınız bir nevi elinizde patladı..
Samsung yetkili servisleri, Note 4 için yedek parça temin edemiyor ve stoklarında sıfır Note 4 de bulunmuyor.
Benim başıma geldiği gibi, ya 300₺ farkla Note 5 teklif edecekler ya da A7 2016 gibi orta segment telefonu Muadil diye kaktırmaya çalışacaklar. Kabul etmeyeceksiniz ve haftalarca, belki aylarca uğraşacaksınız.. Bezdirecekler, pişman edecekler, lanet ettirecekler..

KISACASI HEPİNİZE ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN...

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Arkadaşlar, umarım hiçbirinizin cihazı arızalanmaz ve garantiye göndermek zorunda kalmazsınız..
Çünkü cihazınız bir nevi elinizde patladı..
Samsung yetkili servisleri, Note 4 için yedek parça temin edemiyor ve stoklarında sıfır Note 4 de bulunmuyor.
Benim başıma geldiği gibi, ya 300₺ farkla Note 5 teklif edecekler ya da A7 2016 gibi orta segment telefonu Muadil diye kaktırmaya çalışacaklar. Kabul etmeyeceksiniz ve haftalarca, belki aylarca uğraşacaksınız.. Bezdirecekler, pişman edecekler, lanet ettirecekler..

KISACASI HEPİNİZE ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN...
Hocam gecmis olsun.uzun zamandir takip ediyorum sikintini..yalniz servisten bende ne kadar nefret etsemde iki defa samsung servise isim dustu .birincide telefonun anakarti degisti ertesi gune yapip verdiler.iiinciside gecen hafta bir tv aldim.ekranjn kosesinde ufak bir isik suzmesi gibi birsey vardi sadece karanilkta belli olan ve ve bana bir hafta icerisinde ister size 300 tl odeme yapalim cihaz sizde kalsin isterseniz yenisibi verelim dediler ve be yenisini aldim.hemde tv degisim yapana kadar benden almayip beni tv sizde birakmadilar..yani servisten servisede fark var maalesef..millet anakart icin 15 2 gun beklerken ben 24 saat gecmeden teslim aldim ve birdaha sorun yasamadim..ins sende sorununu cozersin.yalniz kararli ve bilincli olman lazim..sen zaten daha kafadan cihazda birhata olmus ve 650 tl odemisdin sanirsam ..orda bile hatalisin kusura bakma..madem sorun senden degildi niye odedin derim..ha simdi olan olaydada samsung urunden kaynaklanan hatayi kabul ettiki sana teklifte bulunuyor....a7 denen alet donanim olarak nite serisinin yanina dahi yaklasamaz..ya bedel odemeden note 5 almaya bak yada tum idedigin parayi alman senin hakkin. Hatanin kenidlerinden kaynaklandigini kabul ettukleri ici tuketici mahkemesine gidecegini onlara anlat ve karsi tarafi ikna et.sana daha ne diyelim gecende aynilarini yazmiadik......tekrardan gecmis olsun

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hocam gecmis olsun.uzun zamandir takip ediyorum sikintini..yalniz servisten bende ne kadar nefret etsemde iki defa samsung servise isim dustu .birincide telefonun anakarti degisti ertesi gune yapip verdiler.iiinciside gecen hafta bir tv aldim.ekranjn kosesinde ufak bir isik suzmesi gibi birsey vardi sadece karanilkta belli olan ve ve bana bir hafta icerisinde ister size 300 tl odeme yapalim cihaz sizde kalsin isterseniz yenisibi verelim dediler ve be yenisini aldim.hemde tv degisim yapana kadar benden almayip beni tv sizde birakmadilar..yani servisten servisede fark var maalesef..millet anakart icin 15 2 gun beklerken ben 24 saat gecmeden teslim aldim ve birdaha sorun yasamadim..ins sende sorununu cozersin.yalniz kararli ve bilincli olman lazim..sen zaten daha kafadan cihazda birhata olmus ve 650 tl odemisdin sanirsam ..orda bile hatalisin kusura bakma..madem sorun senden degildi niye odedin derim..ha simdi olan olaydada samsung urunden kaynaklanan hatayi kabul ettiki sana teklifte bulunuyor....a7 denen alet donanim olarak nite serisinin yanina dahi yaklasamaz..ya bedel odemeden note 5 almaya bak yada tum idedigin parayi alman senin hakkin. Hatanin kenidlerinden kaynaklandigini kabul ettukleri ici tuketici mahkemesine gidecegini onlara anlat ve karsi tarafi ikna et.sana daha ne diyelim gecende aynilarini yazmiadik......tekrardan gecmis olsun
1.si, ben sadece Note 4 için, kullanıcılarına seslendim. Servisin genel hizmetinden veya diğer ürünlerine verdiği destekten bahsetmedim. Siz belki Note 4'e destek verdiği zamanlarda yaptırmışsınızdır, ben şu saatten sonrası için konuşuyorum.
2.si, 650₺ falan ödemedim, konular karıştı sanırım.
3.sü, bugün bana yapan, yarın size yapar. Adamın karakterinde varsa, bana yapmaz diyemezsin..
4.sü, teşekkür ederim..

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
1.si, ben sadece Note 4 için, kullanıcılarına seslendim. Servisin genel hizmetinden veya diğer ürünlerine verdiği destekten bahsetmedim.
2.si, 650₺ falan ödemedim, konular karıştı sanırım.
3.sü, bugün bana yapan, yarın size yapar. Adamın karakterinde varsa, bana yapmaz diyemezsin..
Bende note 4 kullaniyorum.ve note 4 un anakartini degistirdim. Ayriyetten kuzenin kamerasi arizali idi o da yaptirdi.sikinti yasamadi.is servislerde bitiyor demek istedigim.servis iyi ise iyi is yapiyor servis kotu ise hep sorun her zaman..senin konunu heryerde okuyorum herforuma yaziyorsun aydinlatmak icin arkadaslari bende sana bir isletme sahibi olarak akil veriyorum samsung hata bizde diye kabul etti ise hicbir teklifi kabul etmeyip mahkeme yolu ile parani alabilirsin diye.evet uzun surebilir ama ne odedi isen kurusu kurusuna alirsin..sonucta firma sattigi bir urune belli bir sure yedek parca yada sifir urun saglamak zorunda diye biliyorum(suresinden emin degilim ama garanti suresidir tahminim)ellerinde parca yada cihaz yoksa onlarin sorunu bu.
650 tl odeme dedigin gibi yardim etmeye cakisdigimiz baska bir arkadasin oonusu ile karismis sanirim.birde oyle bir ionu vardi ekran murekkepi akti 650 tl odettiler simdide 300 tl ver note 5 verelim dediler diye aklimda kalmis

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Ayriyetten sunuda ileteyim.forumda az once yeni biri daha cikti.sanirim bu samsung un note 4 u piyasadan silme cabasi...cunku kimse note 4 u verip note 5 i tercih etmedi..telefon kotu diye degil ama sd card pilin cikarilmamasi va cok fazla artisi olmamasi sebebi etken idi.ve sanirim servise giden tum note 4 leri toplayip herkesi nite 5 sahibi yapip stoklarini bitirmek istiyrlar ticari olarak...sonucta elde patlayan bir note7 ve stokta birdunya note 5 varken halen sifir note 4 satilmasi ve ilgi gormesi firmaya artik zarar veriyor .bu sekilde insanlari zorluyorlar..forumlarda sirf ben bubkonudan muzdarip 4 kisi gordum pek tesaduf gibi gelmedi @Bloother

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bende note 4 kullaniyorum.ve note 4 un anakartini degistirdim. Ayriyetten kuzenin kamerasi arizali idi o da yaptirdi.sikinti yasamadi.is servislerde bitiyor demek istedigim.servis iyi ise iyi is yapiyor servis kotu ise hep sorun her zaman..senin konunu heryerde okuyorum herforuma yaziyorsun aydinlatmak icin arkadaslari bende sana bir isletme sahibi olarak akil veriyorum samsung hata bizde diye kabul etti ise hicbir teklifi kabul etmeyip mahkeme yolu ile parani alabilirsin diye.evet uzun surebilir ama ne odedi isen kurusu kurusuna alirsin..sonucta firma sattigi bir urune belli bir sure yedek parca yada sifir urun saglamak zorunda diye biliyorum(suresinden emin degilim ama garanti suresidir tahminim)ellerinde parca yada cihaz yoksa onlarin sorunu bu.
650 tl odeme dedigin gibi yardim etmeye cakisdigimiz baska bir arkadasin oonusu ile karismis sanirim.birde oyle bir ionu vardi ekran murekkepi akti 650 tl odettiler simdide 300 tl ver note 5 verelim dediler diye aklimda kalmis
Bu forumdan başka bir yere yazmadım. Üye olduğum forumlarda da "Bloother" dan başka kullanıcı adı kullanmıyorum.. Ayrıca sadece bu forumu aktif olarak kullanıyorum.. Neyse sanırım seninle anlaşamayacağız.. Hayırlı geceler..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Istanbul bakirkoy incirli caddesindeki servise veriyorum..2 cihaz verdik hic sorun yasatmadilar.birde basari mi ne var o da bakirkoyde mesela oraya kiz gidende dul cikiyor diyorlar.
Arkadaşım, benim olayım servisle alakalı değil. Benim olayım servisten kusursuz hizmet aldı, olay şu an Samsung'un kendi merkezinde yaşanıyor. Anlıyor musun?

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Arkadaşım, benim olayım servisle alakalı değil. Benim olayım servisten kusursuz hizmet aldı, olay şu an Samsung'un kendi merkezinde yaşanıyor. Anlıyor musun?
Arkadasim senlemi konusuyorum.bak baskasinin sorusuna cevap vermisim orada sen atliyorsun olaya. Sen anliyormusun.
Ben daha oncede yasadigim bir olayi ve hatta hatasi kabul edilmis bir urunde nasil parani alirsin diye fikrimi yazmisdim sende cevabini verdin konu kapandi zaten herseyi niye userine aliyorsun.bak baskasina yazilmis bir cevap var orada senle alakasi yok....ne bu alinganligjn agresifligin sebebi belli degil......kizginligini bizden alacaksan eyvallah.......ama anliyormusun vs sana yakismayan usluplar...ama hata bende ayni konuyu sen bir hafta oncede acmissin hepimiz nacizane fikrimizi yardimi dokunur insallah diye soylemisiz hala sen bir hafta sonra niye ayni seyi yaziyorsun demeyip hala derdine ortak olmaya calisiyorum...

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Istanbul bakirkoy incirli caddesindeki servise veriyorum..2 cihaz verdik hic sorun yasatmadilar.birde basari mi ne var o da bakirkoyde mesela oraya kiz gidende dul cikiyor diyorlar.

Tamam servisin numarasını özelden paylaşabilir misin?

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Konuya dahil olmasam da takipteyim. Görüyorum ki dahil olunmadığı zamanda hoş şeyler olmuyor. Ve @levsa kardeşim yanlış bir şey yazmamış gayet normal bir şekilde bir şeyler anlatmış ve yardımcı olmaya çalışmış. İşi yokuşa sürmek doğru bir şey değil. Yeri de burası değil. Forum bir tartışma alanıdır ama bilgi üzerine. Bunun için tartışmanıza son vermenizi rica ediyorum. Diğer tanışıklığımızın olduğu kıymetli isimler de @Monde55 @baycebir @isyankar42 doğrunun yanında olup ortamı yumuşatmaya çalışmalı diye düşünüyorum. Birimiz olmasa diğerimiz en azından bu kulüpte saygıya davet etmeli hatalı olan tarafı. Her şey hakaret içeren kelime ile değil konuşma şekli ile de alakalıdır. Bu yüzden sizi @Bloother sakin ve saygılı olmaya davet ediyorum. Size gereken cevaplar verilmiş bilgileri yettiğince. Bu kadar öfkeli davranmak hoş değil.

Son düzenleme:

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
@Bloother kardeş arkadaşlar sorduğunuz sorulara kendilerince makul ve mantıklı cevaplar vermişler. Bu kadar sinirlenmeye gerek yok bence de. Bizim forumumuz aile ortamı gibidir. Meselelerimizi kibarca hallederiz her zaman. İlk defa bu kadar sinirli siz denk geldiniz. Bu arada herkes kendi fikrini yazar bu konuda fikirlere saygılı olmak lazım diye düşünüyorum.
Herkese iyi forumlar.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben soru mu soruyorum ki cevap veriyorsunuz? Ben diyorum Ankara, arkadaş diyor Erzincan. Sonra niye agresifsin? Ben sizi bilgilendiriyorum burada ama arkadaş ısrarla kılıf bulmaya çalışıyor ve burada sizin yanlış bilgilenmenize sebep oluyor.. Siz gelmiş beni suçluyorsunuz.. Ben yazacağımı yazdım, uyarımı yaptım, artık başınıza ne geldiği bundan sonra beni ilgilendirmez. Kolay gelsin..

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Arkadaşlar sakin. Herkesin kendini haklı gördüğü yerden gerçekten sonuç çıkmaz. Yazılan yazıldı söylenen söylendi. Herkes kendi adına alanı almalı eğri ya da doğru. Hepimiz olgun insanlarız.
Sevgiler

Monde55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
57
Yahu ne gelecek başımıza kardeşim atla deve mi bu Allah Allah.... Satarız olmadı çöpe atar başka telefon alırız, göbek bağımız note 4 ile kesilmedi ya. Üslubunda sıkıntı var millete ayar verir gibi sert bir üslupla konuşuyorsun rahatsız eden yanın bu. Levsa olsun ben olayım burda 40lı yaşlarında insanlar da var çok genç kardeşlerimiz de var. Bak geriye doğru sayfalarca nasıl bir üslupla nasıl paylaşımlar yapmışız. Daha sakin güzel bir dille yazarsan daha anlaşılır olursun.

Son düzenleme:

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Ben artik dogrusu yada yanlisi ile konu uzamasin diye yorum yapmayacagim..ins arkadasda biran once kendi cikarlari dogrultusunde cozume kavusur..bu arada hepimizin hissettigi ama belkide dile getirme geregi gormedigi bir gercege sahit olmakdan cok memnunum.birbirlerini hic gormemis hic tanimamis insanlarin sadece bir cihaz sebebi ile ortak bir platformda bulusmasi ve iyi kotu her sorununda yardimci olmaya calisip ayni bir aile gibi birbirine sahip cikmasi beni cok mutlu etti...hepiniz iyi ki varsiniz..@bb90 @baycebir@sercanalikaya @Monde55 @isyankar42

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Evet hem bu bulutlar dağılsın hem de konumuz değişmiş olsun artık. :) Bu yüzden hemen bir paylaşımda bulunuyorum:

Mo5v17.png

X97X3o.png

Anlatmaya çalıştığım durumdan ötürü iyi sonuçlar alıyorum arada. Aslında bu durum bana şebekeden kaynaklı gibi geliyor. Çünkü genelde şarjı hızlı gidiyor. Bu 4g çalışmaları bize yanıltıcı sonuçlar çıkarıyor. Bir de batarya eskiyor haliyle onun getirdiği düşüşler var. Bir de şu kamera sorunun halledebilirsem rahatlayacağım. Levsa'dan bugün servis numarasını aldım. Bekleyebileceğimi düşündüğüm bir gün gönderebilirim. Şimdilik idare edeceğim.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Bende ortalama 4.5 saat civari aliyorum dostum ama dedigin gibi gunu gununu tutmuyor..su senin kamerayi birde marketten baska bir kamera uygulamasi ile denesen dostum.yazilimsalmi donanimsalmi belki dahanet fikir verir.tabi denemedi isen

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Bende ortalama 4.5 saat civari aliyorum dostum ama dedigin gibi gunu gununu tutmuyor..su senin kamerayi birde marketten baska bir kamera uygulamasi ile denesen dostum.yazilimsalmi donanimsalmi belki dahanet fikir verir.tabi denemedi isen

Aynen katılıyorum. O sekilde de denedim ama malesef sonuc ayni. Ben donanimsal oldugu konusunda kararliyim ama malesef servisler isini dogru yapamiyor.

Erkan Toku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Abiler agresif arkadaşın iddiası doğru ise ( ) ve servise gönderdiğimiz telefona 300 tl ödeme ile note 5 alabiliyorsak sizce bu mantıksız mı?

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Abiler agresif arkadaşın iddiası doğru ise ( ) ve servise gönderdiğimiz telefona 300 tl ödeme ile note 5 alabiliyorsak sizce bu mantıksız mı?

Ben mantikli buluyorum. 1 senedir kullaniyorum note 4 u ve boyle bir durumda 300 lira fark ver degistirelim deseler dusunurdum. Benim icin tek eksi yani hafiza karti olurdu onu da kullanmadigim icin problem yok. Tabi bunu dusunurken parasal anlamda da hesapli oluyor mu bakmak lazim.

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Ben mantikli buluyorum. 1 senedir kullaniyorum note 4 u ve boyle bir durumda 300 lira fark ver degistirelim deseler dusunurdum. Benim icin tek eksi yani hafiza karti olurdu onu da kullanmadigim icin problem yok. Tabi bunu dusunurken parasal anlamda da hesapli oluyor mu bakmak lazim.
İkinci el piyasası düşük cihazımızın. Spotta 1000 1300 TL arası fiyat biciyorlar. Yüksek fiyat koyan da var sahibinden de ama alan yok.
Cihaz güncelleme almayacak büyük ihtimal. Seneye iyice gözden ve fiyattan düşecek. Bizim için yeterli bir cihaz olsa da piyasa bambaşka.
O yüzden sıfır note 5 , güncelleme de alacak note 5 bence de düşünülebilir. Ama orada servisle pazarlık edilmeli. Sorun kişiden değil üründen kaynaklı.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
İkinci el piyasası düşük cihazımızın. Spotta 1000 1300 TL arası fiyat biciyorlar. Yüksek fiyat koyan da var sahibinden de ama alan yok.
Cihaz güncelleme almayacak büyük ihtimal. Seneye iyice gözden ve fiyattan düşecek. Bizim için yeterli bir cihaz olsa da piyasa bambaşka.
O yüzden sıfır note 5 , güncelleme de alacak note 5 bence de düşünülebilir. Ama orada servisle pazarlık edilmeli. Sorun kişiden değil üründen kaynaklı.

Aynen katılıyorum. Sahsen kamera icin gondermeyi planlıyorum servise. Tabi bunun icin bana teklif sunacaklarini sanmam yine de belli olmaz. Bu onlar icin bir firsat olabilir. Sunarlarsa da sartlarima uygun olacagini dusundururse evet derdim. Pazarlik konusunda ise olabildigince zorlamak lazim. Belli ki onlarda bize note 5 satmak icin ugrasiyor olacaklar. Razi gelecekleri bir nokta olacaktir diye tahmin ediyorum.

TOLGA_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
İyi günler arkadaslar bisey soracam sizlere ya ben note kullaniyorum 3 ay oldu alali telefonda ciddi sekilde sebeke sorunu vardi 3 gden 2 gye gecisi yapamaiyordu yani yapiyorduda bu arada 15 20 saniye sebeke gidiyordu yanlizca acil aramalar yazısı çıkıyordu neyse servise verdim servisten geldikten sonra sadece yazılım attilar ciddi sekilde duzelme oldu 3gden 2gyr gecisi yapıyor telefon açıkhavada super çekiyor ama kapalı ortamda diger telefonlara göre zayif cekiyor sebekesi sizdede bu durum varmi sizden ricam sebekenin az cektigi bi ortamda diger cihazlarla karsilastirirmisiniz cihazınızıson sorum ise calistigim yerde evet telefon cok iyi çekmiyor 3g 2g arası gidip geliyor bu sabah pil kullanimindan hucre askiya ordanda sinyalsiz kalinan sureye baktim %68 gibi korkunc bi rakam gordum bu nasil oluyor yardimci olursaniz sevinirim