Erkan Toku
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 13
Eee arkadaşlar sizce android 7 bize gelecek mi
ara ara soracağım 

Kesin gelicek ama içi boş olucak hiçbir yenilik olmıycakEee arkadaşlar sizce android 7 bize gelecek miara ara soracağım
![]()
Aynen, bu arayuzle verirler verirlerse [emoji2]Kesin gelicek ama içi boş olucak hiçbir yenilik olmıycak
sabah note 4'e güncelleme geldi yaklaşık 400 mb büyüklüğünde. İndiren var mı?
Bu bize geçen gün gelen değil mi?![]()
Bu mu kardeşim?
Aynen.Bu bize geçen gün gelen değil mi?
Hangi rom , kullanıyorsun sanırım. Deneyimlerini aktarırsan sevinirizGarantisi dolan tüm arkadaşları beklerim güncelleme derdi yok....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ben aldigim gunden beri kullaniyorum bu ay 2.senem bu telefonla guc tasarrufundan kastim ekran tonu ve tuslarin lambalarini kaptiyordum islemci gucune etki etmiyodum ama 6MM guncellemesnde secim yapamiyosun mecburi islemci gucunude kisiyo benm icin sorun olmuyo surekli acik bendeBeyler güç tasarruf modunu kullaniyormusunuz acaba kullanmiyorsaniz neden acaba
Evet beyler acil help me.
Garantisi dolan tüm arkadaşları beklerim güncelleme derdi yok....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Root fln yok hocam cihaz tertemiz gunluk kontrol yapiyorum ama bu sabah bununla karsilastim birdenCihaziniz rootlanmis. Guncellemeyi smart switch ile kurmaniz lazim. Yoksa ota uzerinden guncelleme alamazsiniz.
Galaxy apsse bakS7 , note 5 deki email uygulamasını nasıl yükleriz bizim note 4 e? Bilen var mı?
teamwine bulaşmış olabilirmisinRoot fln yok hocam cihaz tertemiz gunluk kontrol yapiyorum ama bu sabah bununla karsilastim birden
Hocam ben şimdiye kadar nemesis mercana erobot dooola pirobot rom kullandım. En hatasız rom erobot tu ama pil tüketimi çok fazlaydı (h vitamin kernel zaten tam bir rezaletti) pirobotta bundan farklı deyildi.Nemesisde ise çok hata vardı.O yüzden en iyi romlar dooola ve mercana ki dooola romda pil tüketimi daha fazla ancak xpoded desteği falan çok iyi dooolanın 4 4 lük rom eğer pil benim herşeyim diyorsanız mercana size tavsiyem(yanlız rom control kullanmayın hatalar artıyor onun yerine gravity box kullan daha ii oluyor )Herhangi bir hatasi var mi? Hangi rom? Ve pil durumu nedir?
Hocam şuan dooola kullanıyorum ama normalde mercana kullanırım dün sixperience kurarken kurulum dosyasını cihaz hafızasına atmışım kurarken full wipe yi seçtiğim için cihaz yarı brıck oldu bende sd kartta bulunan silmeyi unuttuğum dooola romu kurdum ama yinede memnunum sadece pil tüketimi mercanada 6 buçuk 7 arasımdayken şuan 5 buçuk 6 aralarındaHangi rom , kullanıyorsun sanırım. Deneyimlerini aktarırsan seviniriz
Orda yok . Bu stok email uygulaması. Apk ile apk mirror da var ama kurarken hata veriyor. Sanırım hazırda bir email uygulaması var diye.Galaxy apsse bak
Bende çok denedim. Bende de aynı hataları verdi.Şu yeni e mail apk sini yüklemeyi bilen yok mu? S7 de olan e mail apk si? Mevcutta email uygulaması var diye apk üzerinden kurmuyor...Hata veriyor.
Yok hocam root rom fln recovery hic bisy yok sifir ama iki uc gun once yedek aldm wipe cekerken wipenin iki ustundekine cekdim yanlislikla cihaz acildi dosyalar yukleniyor dedi acildi full wipe cekdm tekrar tirstim biyerini bozdum diye sonra yedekleri geri aldm fln surekli donmalar takilmalar kitlenmeler çökmeler basladi ilk gün sonra duzeldi guncelleme denetlerken bununla karsilastim sonuc olarak..teamwine bulaşmış olabilirmisin![]()
Yoktur kardeş.Samsung recovery menüyü 1 yıodır kullanmadığım için bilmiyorum ama siz bişi yüklemişiniz stock rom kurun düzelir bu arada samsung recovryde yedek özelliği var mıydı yav