İphone 6S Kameradaki Toz Sorunu..

AykutBkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
Dostlar iyi akşamlar. 1 hafta önce turkcell den hat üstüne kaskolu İphone 6s aldım. Yalnız daha bugün farkettim arka kameranın içinde çok ufak iğne ucu kadar toz var. Yakından bakıldığında bariz görülüyor ama kameraya olumsuz etkisi yok şu an için. Gaziantepteki servise gittim bugün bana denilen şu kullanıcı hatası olup olmadığını test edeceklermiş ona göre onarım ya da değişim olacakmış. Test süresi 3 ila 7 günmüş. (Pupa yetkili Apple servisi bu arada) Sizce ne yapmalıyım yardım edin lütfen..

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Pupa hakkında pek olumlu yorum görmedim. Geçen arkadaşımın 6+ cihazını 0 cihaz ile değiştirdiler ama. Bir arkadaşımı 6sında ön kamera lensi kaymış olarak gözüküyor ama normal çekiyor. 3-7 gün telefonsuz kalmak sorun değilse verin.

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Dostlar iyi akşamlar. 1 hafta önce turkcell den hat üstüne kaskolu İphone 6s aldım. Yalnız daha bugün farkettim arka kameranın içinde çok ufak iğne ucu kadar toz var. Yakından bakıldığında bariz görülüyor ama kameraya olumsuz etkisi yok şu an için. Gaziantepteki servise gittim bugün bana denilen şu kullanıcı hatası olup olmadığını test edeceklermiş ona göre onarım ya da değişim olacakmış. Test süresi 3 ila 7 günmüş. (Pupa yetkili Apple servisi bu arada) Sizce ne yapmalıyım yardım edin lütfen..
Kardeşim aldığın sonucu belirtir misin burda benimde aynı problemim var.

AykutBkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
Pupa hakkında pek olumlu yorum görmedim. Geçen arkadaşımın 6+ cihazını 0 cihaz ile değiştirdiler ama. Bir arkadaşımı 6sında ön kamera lensi kaymış olarak gözüküyor ama normal çekiyor. 3-7 gün telefonsuz kalmak sorun değilse verin.
Telefonsuz kalmak benim açımdan çok zor çünkü işim gereği sürekli kullanıyorum. Bu şekilde şimdilik sorun yok ilerde yaratmazsa tabi..

AykutBkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
Kardeşim aldığın sonucu belirtir misin burda benimde aynı problemim var.
Toz çok küçük yani farkedilmesi bile zor. Ama çok küçük bir toz içinde bir hafta beklemek istemiyorum şu an herhangi bir olumlu yada olumsuz bir sonuç yok çünkü cihazımda sorun yok yani kamerada felan cam gibi yani ama sinek pis değil mide bulandırır derler..

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Toz çok küçük yani farkedilmesi bile zor. Ama çok küçük bir toz içinde bir hafta beklemek istemiyorum şu an herhangi bir olumlu yada olumsuz bir sonuç yok çünkü cihazımda sorun yok yani kamerada felan cam gibi yani ama sinek pis değil mide bulandırır derler..
Servise gittim deyince verdiniz zannettim.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Telefonunuzu daha önce düşürdünüz mü çatlama veya açılma yaptımı eğer bunlar olmadıysa kamerada toz girmişse kullanıcı hatası demeyeceklerdir.
ya kameradaki pisliği temizlerler yada kamerayı değiştirebilirler.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738

Hocam arkadaşa da dedim size de diyorum. Eğer beklemek sorun teşkil etmeyecekse kargo ile başarı teknik srrvise gönderin. Bir kaç kusur yazın. Değişir telefonunuz. Hiç uğraşmayın açtırmakla falan.

AykutBkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
Telefonunuzu daha önce düşürdünüz mü çatlama veya açılma yaptımı eğer bunlar olmadıysa kamerada toz girmişse kullanıcı hatası demeyeceklerdir.
ya kameradaki pisliği temizlerler yada kamerayı değiştirebilirler.
Sorun orda işte ben temizletmek istemiyorum cihazım açılsın istemem. Aynı zamanda cihazımı kesinlikle düşürmedim yada darbe almadı..

AykutBkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
Hocam arkadaşa da dedim size de diyorum. Eğer beklemek sorun teşkil etmeyecekse kargo ile başarı teknik srrvise gönderin. Bir kaç kusur yazın. Değişir telefonunuz. Hiç uğraşmayın açtırmakla falan.
Burdaki pupa servisine versem sorun olur mu yani başarı garanti yerine kendi Apple servisini kullansak ?

engntncy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Servise yollamak sorun değil zaten zaman sorun benim için :) Heder etmek derken söylemek istediğim o değil yanlış anlaşıldım galiba :D
Toz sorununu nasıl çözdünüz ben de 7 var aynı sıkıntı var maalesef flaş ile bakınca gözüküyor ama canımı sıkıyor

Firat95

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Servise görürseniz ücretsiz yada küçük bi mebla karşılığında hallederler, temiz ve sorunsuz.