iPhone 5S KAMERADAKİ TOZ LEKESİ SORUNU

IFatih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba,
iPhone 5S kullanıcısıyım. Telefonumu 2014 Mart ayında Dubai'den almıştım. Zamanla kameraya giren toz parçacıkları özellikle kamera uygulamasında fotoğraf çekerken bariz belli olan lekeler halinde belirmeye başladı. Sorunu çözmek adın Akasya AVM'de bulunan Apple Store'a bir hafta önceden randevu alarak gittim, ancak telefonun seri numarasından yurtdışı cihazı olduğunu bu nedenle de müdahele edemeyeceklerini söylediler. Konu ile ilgili aynı sorunu yaşayıp çözüm bulan kimse var mı?

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Herkese merhaba,
iPhone 5S kullanıcısıyım. Telefonumu 2014 Mart ayında Dubai'den almıştım. Zamanla kameraya giren toz parçacıkları özellikle kamera uygulamasında fotoğraf çekerken bariz belli olan lekeler halinde belirmeye başladı. Sorunu çözmek adın Akasya AVM'de bulunan Apple Store'a bir hafta önceden randevu alarak gittim, ancak telefonun seri numarasından yurtdışı cihazı olduğunu bu nedenle de müdahele edemeyeceklerini söylediler. Konu ile ilgili aynı sorunu yaşayıp çözüm bulan kimse var mı?

Aynı sorunu iPhone 5 ile yaşamıştım. Yurtiçinden aldığım için zorlu center apple store değiştirmişti cihazımı. Ücretini verip yaptıracaksın başka yolu yok.

IFatih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, ücretini vereyim dedim ancak Apple Store'da bana cihaz yurtdışından alınmış bu yüzden kesinlikle onarım veya değişim yapamayız dediler. Bu yüzden sıkıntılı zaten.

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Merhaba, ücretini vereyim dedim ancak Apple Store'da bana cihaz yurtdışından alınmış bu yüzden kesinlikle onarım veya değişim yapamayız dediler. Bu yüzden sıkıntılı zaten.

Başka apple yetkili teknik servislere sordunuz mu?

Tekno Elma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Pupa gibi diğer yerlere de sorun onlar büyük ihtimal yapar

BOZTOPRAK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mrb arkadaşlar dün bende telefonu temizlerken 1 hafta oldu alalı 5s arka kameraya baktığımda iğne ucu kadar bi beyaz toz farkettim sorum su olacak bu telefonlar hemen tozlanıyor mu fotolarda sıkıntı yok şimdilik ama ilerde sıkıntı yapar mı kronik bir sorun mu aceba saygılar garantiye vermelimiyim kararsız kaldım saygılar