Win7'den Win10 a geçip Win7'ye döndürdüm.....

UmutUG

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Win7'den Win10 a geçip Win7'ye döndürdüm, döndürdükten sonra bilgisayarım fotoğraf koyunca orjinal hatası falan alıyordum o sorunu götürmek için bir program yükledim onu yükledikten sonra.
Bilgisayar açılış hızı yavaştı iyice yavaşladı. Bilgisayarımı açıyorum Hoşgeldiniz yazısı geliyor. 40 saniye kadar siyah ekran kalıp Masaüstü geliyor sekmeler, kısayollar ve dosyalar 20 saniye sonra geliyor.

Bilgisayarımın açılış hızını nasıl artırırım ? Yardım edin lütfen.

Hic

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Öncelikle driverlarınız güncelmi window7 için gerekirse driverlarınızı sitelerinden tek tek indirip kurun. Ayrıca lisansınız orjinalse microsftu arayarak durumunuzu izah edip kullandığınız aktivasyon keyini tekrardan aktif hale getirme imkanız vardı windows7 içinde.

Hic

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Geri dönüşünüzü temiz kurulumlamı yaptınız yoksa sistem geri yükleme noktasından mı yaptınız?

=SOH=GarezZz

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Win7'den Win10 a geçip Win7'ye döndürdüm, döndürdükten sonra bilgisayarım fotoğraf koyunca orjinal hatası falan alıyordum o sorunu götürmek için bir program yükledim onu yükledikten sonra.
Bilgisayar açılış hızı yavaştı iyice yavaşladı. Bilgisayarımı açıyorum Hoşgeldiniz yazısı geliyor. 40 saniye kadar siyah ekran kalıp Masaüstü geliyor sekmeler, kısayollar ve dosyalar 20 saniye sonra geliyor.

Bilgisayarımın açılış hızını nasıl artırırım ? Yardım edin lütfen.
ılk once eksık tum drıverları kur sonra. calıstıra msconfig yaz oradan ıstedıgın uygulamayı devre dısı bırak ve acılısı hızlandır. (bu soyledıgım bı sonrakı acılısta etkınlesır) bu arada 40 sanıye sıyah ekranda kalması vırus demek. bi virus ve malware programıyla hızlı bı tarama yaptır sıstem ayarlarında sıkıntı vardır mutlaka. soyle dusun masa ustune attıgın bı kısayolun kokunu bılmem c dıskının ıcınde bılmem ne klasoru ıcınde fılan fılan sen sımdı format atıgın ıcın eskı klasorlerınde tam yetkıye sahıp degılsın. özqellıklerden guvcenlık kısmından tam yetkı verebılırsın. sen eskı klasorlerın arasından bı uygulamayı calıstırmaya calısırsan veya bunun kısayolunu masa ustune atarsan pc bunu acmak ıcın zorlanır. sebebı dedıgım gıbı guvenlık sekmesı. uygulamaya erısım ızınlerı