!/|Believer|\!
Doçent
Değil ama artık çag bu önüne geçmek peo mümkün deil. Bunu engellemek yerine bunu avantaja dönüştürebilirizO yaştaki çocukların ellerinde son model telefon olması hem sosyal hem güvenlik açısından iyi bir şey mi?
Değil ama artık çag bu önüne geçmek peo mümkün deil. Bunu engellemek yerine bunu avantaja dönüştürebilirizO yaştaki çocukların ellerinde son model telefon olması hem sosyal hem güvenlik açısından iyi bir şey mi?
O yaştaki çocukların ellerinde son model telefon olması hem sosyal hem güvenlik açısından iyi bir şey mi?
Yapma kardeş o yaşta ders temelini testlerle onunla bununla hazırlamak varken telefonla uğraşmak garip geliyor faydasından çok zararı varyararlanmayı bilene çok iyi imkanlar sunuyor
Yapma kardeş o yaşta ders temelini testlerle onunla bununla hazırlamak varken telefonla uğraşmak garip geliyor faydasından çok zararı var
Hocam evet note s den üstün fakatS7 ye girme bile 300 tl fark bile olsa. İşlemci olarak ve kamera lens olayı note serisi herzmn s serisinin üstündedir ben 2 senedir note 4 kullanıyorum öncesinde s3 kullandım. Note 4 den 5 gecmememin tek sebebi hafıza kartı desteği yok. Yoksa gözüm kapalı 4 den 5 e geçerdim.
Ne derseniz diyin antutu özellik karşılaştırması note 5 ı önde gösteriyor ve bana göre de artık s serisi oyuncak tel gibi geliyor Hele ki arayüz ve touchwiz olayını hiç mi hiç beğenmiyorum resmen oyuncak tel görüntüsü veriyor banaHocam evet note s den üstün fakat
İki cihazıda kullanmış biri olarak söylüyorum
Note 5 s7 den kesinlikle üstün değil note 5 deki yazılım şuan note serisine hakaret gibi bir yazılım ve s7 net bir şekilde daha performanslı çalışıyor note 5 şuan evet hızlı ama kesinlikle exynos 7420nin ederi o değil
Evet note 5 in büyük ekranına bakmak bir zevk o ekranda video çekmek bir zevk s pen kullanana gerçekten kullanışlı fakat
Arayüz performansında kamerada bataryada(şuan s7de de batarya sıkıntısı var ama yinede note 5 i geçiyor) vb konularda hatta ekran kalitesinde s7 üstün
işlemci olarak ağır bir şekilde lens kamera olarak fark edilir derecede s7 üstün
S7 de Note7 de kullanılan aynı işlemci var yalnızNe derseniz diyin antutu özellik karşılaştırması note 5 ı önde gösteriyor ve bana göre de artık s serisi oyuncak tel gibi geliyor Hele ki arayüz ve touchwiz olayını hiç mi hiç beğenmiyorum resmen oyuncak tel görüntüsü veriyor bana![]()