Lise İçin Telefon

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Yapma kardeş o yaşta ders temelini testlerle onunla bununla hazırlamak varken telefonla uğraşmak garip geliyor faydasından çok zararı var

benim demek istediğim kullanıma bağlı olarak faydası değişir zaten boş amaç için kullanılan herşey gereksizdir

dgnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
3
S7 ye girme bile 300 tl fark bile olsa. İşlemci olarak ve kamera lens olayı note serisi herzmn s serisinin üstündedir ben 2 senedir note 4 kullanıyorum öncesinde s3 kullandım. Note 4 den 5 gecmememin tek sebebi hafıza kartı desteği yok. Yoksa gözüm kapalı 4 den 5 e geçerdim.

M

Murat Burç

SDN Okuru
S7 ye girme bile 300 tl fark bile olsa. İşlemci olarak ve kamera lens olayı note serisi herzmn s serisinin üstündedir ben 2 senedir note 4 kullanıyorum öncesinde s3 kullandım. Note 4 den 5 gecmememin tek sebebi hafıza kartı desteği yok. Yoksa gözüm kapalı 4 den 5 e geçerdim.
Hocam evet note s den üstün fakat
İki cihazıda kullanmış biri olarak söylüyorum
Note 5 s7 den kesinlikle üstün değil note 5 deki yazılım şuan note serisine hakaret gibi bir yazılım ve s7 net bir şekilde daha performanslı çalışıyor note 5 şuan evet hızlı ama kesinlikle exynos 7420nin ederi o değil
Evet note 5 in büyük ekranına bakmak bir zevk o ekranda video çekmek bir zevk s pen kullanana gerçekten kullanışlı fakat
Arayüz performansında kamerada bataryada(şuan s7de de batarya sıkıntısı var ama yinede note 5 i geçiyor) vb konularda hatta ekran kalitesinde s7 üstün
işlemci olarak ağır bir şekilde lens kamera olarak fark edilir derecede s7 üstün

dgnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Hocam evet note s den üstün fakat
İki cihazıda kullanmış biri olarak söylüyorum
Note 5 s7 den kesinlikle üstün değil note 5 deki yazılım şuan note serisine hakaret gibi bir yazılım ve s7 net bir şekilde daha performanslı çalışıyor note 5 şuan evet hızlı ama kesinlikle exynos 7420nin ederi o değil
Evet note 5 in büyük ekranına bakmak bir zevk o ekranda video çekmek bir zevk s pen kullanana gerçekten kullanışlı fakat
Arayüz performansında kamerada bataryada(şuan s7de de batarya sıkıntısı var ama yinede note 5 i geçiyor) vb konularda hatta ekran kalitesinde s7 üstün
işlemci olarak ağır bir şekilde lens kamera olarak fark edilir derecede s7 üstün
Ne derseniz diyin antutu özellik karşılaştırması note 5 ı önde gösteriyor ve bana göre de artık s serisi oyuncak tel gibi geliyor Hele ki arayüz ve touchwiz olayını hiç mi hiç beğenmiyorum resmen oyuncak tel görüntüsü veriyor bana :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ne derseniz diyin antutu özellik karşılaştırması note 5 ı önde gösteriyor ve bana göre de artık s serisi oyuncak tel gibi geliyor Hele ki arayüz ve touchwiz olayını hiç mi hiç beğenmiyorum resmen oyuncak tel görüntüsü veriyor bana :)
S7 de Note7 de kullanılan aynı işlemci var yalnız
images.jpg
Note5-antutu.jpg

cumsoner35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu kadar fazla para verme okulda çalınabilir daha ekonomik birşey baskana, kalan paraylada bol bol internet paketi alırsın

isminivermekistem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar sınıfımdaki arkadaşların telefonlarını görseniz şaşarsınız önceden 4 senedir gm discovery kullanıyordum artık onunda miladı uzun zamandır doldu artık uzun ömürlü bir telefon alacağım.