arkadaşlar başparmağımı kestim telefon parmak izimi okumuyor işin kötü yanı pini de hatırlamıyorum, telefonun kilidini açamıyorum.
16 saat filan olmalı senin orayı çekmemişsiArkadaslar takvimde facebook kisilerimin dogum gunlerini gormek istiyorum nasil olcsk eskiden yapmistim s4 te
![]()
![]()
Birde pil kullanimi herkeste fazla bende neden boyle s7 edge
![]()
![]()
Tek doldurmada o kadar olacağını zannetmiyorum pekde mumkunde degil zatenBenim şarj yüzde 15 ve 15 saat 40 dakka kullanım diyor. birazdan uyurum hadi iyi geceler
Ne mümkün değil. sanah sekizde şarjdan çekiyorum akşam 12 de yzde onbeş yeter daTek doldurmada o kadar olacağını zannetmiyorum pekde mumkunde degil zaten
Benim parlaklık otomatikte yani genelde ortalarda. Çok oyun oynamıyorum hafta içi 1,5-2 gün arası gidiyor.Benim telefon full parlaklık. full oyun+ wifi ve 4g 1 gün götürdü![]()
S7 edge mi bilemem ama eğer bu s7 ise çok çok iyi pil kullanımı s7 edge ise 8-9 saat rahat diyorlar onlara nazaran yine iyi bir pil ömrü![]()
![]()
Iyimidir sizce
S7 edgeS7 edge mi bilemem ama eğer bu s7 ise çok çok iyi pil kullanımı s7 edge ise 8-9 saat rahat diyorlar onlara nazaran yine iyi bir pil ömrü
Temalar uygulamasını devre dışı bırkmışsın. o yüzden de açılmıyor.![]()
Arkadaşlar lütfen bu resime bakar mısınız.
Ana ekrana basılı tutup Temalar'a tıkladığımda bu uyarıyı veriyor ve
Temalara giremiyorum.
Geçen gün başka bir telefondan buna tema gönderip yükledim sonra geri sildim bu sorun çıktı.
Bu sorunu nasıl halledebilirim?
Tek doldurmada kullanımla 16 saat ekran versin yarın s7 edge alıyorumNe mümkün değil. sanah sekizde şarjdan çekiyorum akşam 12 de yzde onbeş yeter da
Temalar uygulamasını devre dışı bırkmışsın. o yüzden de açılmıyor.
Düz mü Edge mi?![]()
Yeni geldi
EdgeDüz mü Edge mi?
Yeni güncelleme bu hale getirdi. Bende de öyle. Çok az gidiyorCumartesi s7 aldım yazılım vs yapmama rağmen 50 sarjla 5.5 buçuk saat ekran aldım yazılımdan sonra ne halde ne yapmalıyım?
-Smart manager kullanıyorum sürekli
-Always on kapalı
-Sistem dışı 20 uygulama
Bu çok can sıkıcı bir durum haline geliyor önerileriniz neler?