Lenovo k5 not Huawei p9 lite

aslan936

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lenovo k5 not Huawei p9 lite bide LG g4 arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz veya o civarlarında telefon tavsiye edermisiniz ios olmasın ekran en az 5.2 olmalı kalmamalı bide Türkiye garantili olcak yanı elimde olma mı 5 almam da babama anlatamıyorum

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Lenovo k5 not Huawei p9 lite bide LG g4 arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz veya o civarlarında telefon tavsiye edermisiniz ios olmasın ekran en az 5.2 olmalı kalmamalı bide Türkiye garantili olcak yanı elimde olma mı 5 almam da babama anlatamıyorum

Merhaba,

Üç model içinden lg g4 en iyi olan cihaz. Üzerindeki donanım, ekran, kamera ile diğer düşündüğünüz iki modelden de daha başarılı. Eksi olduğu yönler ise batarya performansı ve kasa malzemesinin plastik olması. Onun dışında bir sorun yok. Bu arada g4'ü lg TR garantili olmanızı ve kutu üzerinde yazan seri numarasının S/N: 601k... veya üstü bir seri işe başlamasını tavsiye ederim. Zira daha eski yani 505k, 506k gibi serilerde bootloop sorunu yaşarsınız. 605k kullanmıştık bir sorun yaşamadık. O nedenle seri ne kadar üst olursa o kadar iyi olur.

Bu arada yalnızca üç cihaz ile sınırlamasak. Maksimum bütçeniz nedir onu da belirtin de alternatif daha iyi bir cihaz buluruz belki.