Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

ysava

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar benim tel Arabistan'dan gelme. Şebeke 4g yaziyor. Volte yok. Hattım vodafone. root yapmadan csc değiştirilebilir mi. Arabistan s7 modemleri lte kategorileri hakkında bilgisi olan var mı.

ysava

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Kardeş kaç paraya aldın s7 yi
Kayinpedere umreden getirmiştim temmuz ayında 1750 TL ye maloldu. Ayriyeten 130 tl pasaporta isletme. Türkiye fiyatı 2800 idi o zaman. Şimdi daha da inmiştir. Jarir book store gibi arabistan da netten satış yapan yerlerden ucuza getirilebilir.

metinmert06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu volte hastalığı nedir anlamış değilim bende s7 edge var volte desteğine açık ama volte konuşacak biri yok volte olsa ne olacak?

SalihKarademir

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar s7 edge kullaniyorum.telefon görüşmesi yaparken karşı tarafın sesi hoparlörün sesi sonuna kadar kısık olmasına rağmen yinede çok ses çıkıyor ben telefonla konuşurken etrafimdakinler karşı tarafın söylediklerini dinliyor yani bu sesi daha da nasıl kısa bilirim teşekkürler

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Arkadaşlar s7 edge kullaniyorum.telefon görüşmesi yaparken karşı tarafın sesi hoparlörün sesi sonuna kadar kısık olmasına rağmen yinede çok ses çıkıyor ben telefonla konuşurken etrafimdakinler karşı tarafın söylediklerini dinliyor yani bu sesi daha da nasıl kısa bilirim teşekkürler
Ondan aşağısı root olmadan olmaz maalesef.

ysava

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bu volte hastalığı nedir anlamış değilim bende s7 edge var volte desteğine açık ama volte konuşacak biri yok volte olsa ne olacak?
Benim telde 4g yaziyor 4.5g veya 4g+ yazmıyor. Lte cat değeri düşük diye mi boyle. merakımdan sordum mesele volte değil. Sanırım bilen yok.

uğurözbayrak

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Arama ayarlarını biraz karıştır belki kayda değer birseyler bulabilirsin

ysava

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar benim tel Arabistan'dan gelme. Şebeke 4g yaziyor. Volte yok. Hattım vodafone. root yapmadan csc değiştirilebilir mi. Arabistan s7 modemleri lte kategorileri hakkında bilgisi olan var mı.

Benim telde 4g yaziyor 4.5g veya 4g+ yazmıyor. Lte cat değeri düşük diye mi boyle. merakımdan sordum mesele volte değil. Sanırım bilen yok.

İlçede filan oturuyorsan olabilir ama ben il merkezinde şuan 4.5g yazıyor.
tel Arabistan'dan gelme olduğu için lte modemi kategorisi düşük diye şüpheleniyorum. Csc değişirse olur diye düşünüyorum. Root yapmadan csc değişir mi. LTE cat değerini gösteren uygulama var mı arkadaşlar.

mayster

Asistan
Reaksiyon puanı
26
hafıza kartı alacak olanlar UFS 2.0 hafıza kartlarını beklesinler en az telefonun kendi depolama birimi kadar hızlı olacak bu hafıza kartları ve uygulamaları artık hafıza kartına taşıdığımızda yavaşlık gibi sorunlar olmayacak.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
arkadaşlar telefonla konuşurken karşı tarafın sesi bana çok yüksek geliyor. kısıyorum ama en fazla resimde görüldüğü kadar kısılıyor yinede karşı tarafın sesi bana çok yüksek geliyor.ses kısma tuşunun biraz daha geriye gitmesı gerekir.bunun bir çözümü yokmu?

uğurözbayrak

Asistan
Reaksiyon puanı
18
arkadaşlar telefonla konuşurken karşı tarafın sesi bana çok yüksek geliyor. kısıyorum ama en fazla resimde görüldüğü kadar kısılıyor yinede karşı tarafın sesi bana çok yüksek geliyor.ses kısma tuşunun biraz daha geriye gitmesı gerekir.bunun bir çözümü yokmu?
Bize öyle birşey olmuyor. ilginç. bu biraz teknik konu root filan gerekir diyeceğim şimdilik erken servise baktırabilirsen iyi olur

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Bize öyle birşey olmuyor. ilginç. bu biraz teknik konu root filan gerekir diyeceğim şimdilik erken servise baktırabilirsen iyi olur
sizin telefonlarda ses tuşu tamamen kısılıyor mu?
ilk defa samsung kullanıyorum.eski telefonumda sonuna kadar kısılıyordu

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Bende arama sırasında 0 olmuyor. 1-2 tık açık kalıyor. Ama karşımdakinin sesinin normal gelmesi için orta veya ortanın 1-2 tık üstünde açıyorum. Sadece 1 kişide oluyorsa karşıdan kaynaklı sorun olabilir.

uğurözbayrak

Asistan
Reaksiyon puanı
18
O görsel birşey müzik sesi değil ki tamamen sona gelip sesi kessin. arama olduğu için bi tık yukrda kalır. denedim inmiyor.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Bende arama sırasında 0 olmuyor. 1-2 tık açık kalıyor. Ama karşımdakinin sesinin normal gelmesi için orta veya ortanın 1-2 tık üstünde açıyorum. Sadece 1 kişide oluyorsa karşıdan kaynaklı sorun olabilir.
bu dediğin olabilir.yani karşı tarafla da alakalı olabilir

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
arkadaşlar bu iki resimden sizce hangisi daha kaliteli gözüküyor :)arada fark varmı?

mayster

Asistan
Reaksiyon puanı
26
arkadaşlar başparmağımı kestim telefon parmak izimi okumuyor işin kötü yanı pini de hatırlamıyorum, telefonun kilidini açamıyorum.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Aşağı

aşağıdaki daha kaliteli gibi duruyor sanki
bence de ikinci fotoğraf.aksini söyleyen bilmiyorum varmı
yalnız bu ikinci fotoyu benim 5 megapiksel kamerası olan eski tel sony neo v ile çekmiştim.ilk fotoğrafı da şuan ki s7 edge telefon ile çektim.s7 edge kamerası daha nasıl kaliteli oluyor orasını anlamadım.yoksa ben mi kullanmasını beceremedim

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
@beyzabetül Bence 2. daha kaliteli duruyor.
bence de ikinci fotoğraf.aksini söyleyen bilmiyorum varmı
yalnız bu ikinci fotoyu benim 5 megapiksel kamerası olan eski tel sony neo v ile çekmiştim.ilk fotoğrafı da şuan ki s7 edge telefon ile çektim.s7 edge kamerası daha nasıl kaliteli oluyor orasını anlamadım.yoksa ben mi kullanmasını beceremedim
Farklı fotoğraflar. Esasında kıyaslamak biraz saçma. 1. fotoğrafta detay çok fazla. Ama bence de 2. fotoğraf daha güzel duruyor.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Screenshot_20161108-191535.png

Yeni game launcher ok güzel olmuş:)

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
@beyzabetül Bence 2. daha kaliteli duruyor.

Farklı fotoğraflar. Esasında kıyaslamak biraz saçma. 1. fotoğrafta detay çok fazla. Ama bence de 2. fotoğraf daha güzel duruyor.
iki telefonumla da aynı kareyi çekip göstereceğim. kamera olarak iki telefon arasında pek fark göremedim.sadece s7 edgede zoom daha kaliteli çekiyor.diğer teelfonda çok bulanık oluyordu