Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Arkadaşlar s7 alalı birkaç saat oluyor fakat benim kafama birşey takıldı babam a5 2016 var uygulamalar arasında smart manager var bende yok sadece ayarlardan girebiliyorum nasıl uygulama menüsüye koyabilirim yardımcı olurmusunuz birde tavsiyeleriniz varmı
Yenilerde ayarlara gömülü hocam ana ekranda fazlalık olmasın diye

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Aynı işlevi görüyor hocam bence daha iyi olmuş
bir sorum daha olucaktı telefon yeni diye mi acaba sarja takarken yada pcye bağlarken zor giriyor tedirgin oldum sıkıntı çıkarmasın sonra önceden bir telefonumda sarj girişi bozulmuştu

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
bir sorum daha olucaktı telefon yeni diye mi acaba sarja takarken yada pcye bağlarken zor giriyor tedirgin oldum sıkıntı çıkarmasın sonra önceden bir telefonumda sarj girişi bozulmuştu
Yok yok kutusundan çıkan kabloysa hicbirsey olmaz. Zamanla alışır zaten tak cikar tak cikar

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Samsung müzik uygulamasınıda göremedim bende uygulamalar mı eksik şimdi müzik dinlemek isteyince olmadığını gördüm bu uygulama neden yok peki

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Arkadaşlar s7 alalı birkaç saat oluyor fakat benim kafama birşey takıldı babam a5 2016 var uygulamalar arasında smart manager var bende yok sadece ayarlardan girebiliyorum nasıl uygulama menüsüye koyabilirim yardımcı olurmusunuz birde tavsiyeleriniz varmı

Widgetlerden ana ekrana ekle.
Tıkla gir veya temizle.
Uygulamalarda olmayıp'da böyle olması bence daha güzel.

Bartu Bilgi

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Lensin golunu 4K cektim tribunden nasil guzelmi bi tiklarsaniz sevinirim abonede olabilirsiniz :)

E.Lokmanoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Arkadaşlar Nabız sensörünü nereden çalıştırıyoruz ben bulamadım,s3 den beri samsung kullanmıyorum

CrusherX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Arkadaşlar telefonu aldığım gün satıcı kap ve koruyucu camı ücretsiz verdi.Kap şeffaf plastik bu yüzden yağ,kir ve toz tutuyor .Ayrıca yanlardaki kahverengi desenler kendiliğinden soyulmaya başladı.Yani hiç de kaliteli bir kap değil.Ve koruyucu cam tüm ekranı kaplamıyor yanlarda eğim olduğu için böyle demişti satıcı.Kap almak için "Mobilcadde" denen bir site buldum.Güvenilir midir ?Alan kullanan memnun olan var mı ?Bir de ekranı tam kaplayan koruyucu cam var mı ?(Telefonum S7)

Dont Stop Resimli Kapak | MobilCadde.com / Cep Telefonu Aksesuarları

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
44d054d82f03061dc852cc532db348e9.jpg
980f8e54e377cb0481bfac5407d1d305.jpg
Buda bizim tenekeden :)

ozzy1912

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim telefonumun donma sebebi sizce sd kartımı s4 den çıkarıp biçimlendirme yapmadan s7 ye takıp kullanmam olabilir mi ? şuan telefon serviste deyenemiyorum ama fikir yürütmeye çalışıyorum

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Arkadaşlar telefonu aldığım gün satıcı kap ve koruyucu camı ücretsiz verdi.Kap şeffaf plastik bu yüzden yağ,kir ve toz tutuyor .Ayrıca yanlardaki kahverengi desenler kendiliğinden soyulmaya başladı.Yani hiç de kaliteli bir kap değil.Ve koruyucu cam tüm ekranı kaplamıyor yanlarda eğim olduğu için böyle demişti satıcı.Kap almak için "Mobilcadde" denen bir site buldum.Güvenilir midir ?Alan kullanan memnun olan var mı ?Bir de ekranı tam kaplayan koruyucu cam var mı ?(Telefonum S7)

bende s7 edge için almayı düşünüyorum.nano ekran koruyuclar kaplıyormuş

uğurözbayrak

Asistan
Reaksiyon puanı
18

Güvenilir

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Arkadaşlar benim bir sorum daha olucak sarj %100 olduğunda hemen çekiyorum bazı yerlerde yarım saat daha dursa daha iyi olur diye yazılar okumuştum bir sorun olur mu birde telefonu %7-8 civarı sarja takıyorum tam bitirmiyorum buda bir sorun çıkartır mı

Nagrazo

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Arkadaşlar benim bir sorum daha olucak sarj %100 olduğunda hemen çekiyorum bazı yerlerde yarım saat daha dursa daha iyi olur diye yazılar okumuştum bir sorun olur mu birde telefonu %7-8 civarı sarja takıyorum tam bitirmiyorum buda bir sorun çıkartır mı
Zaten tam bitirmeden takmak daha iyo oluyor

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Şuan gidişat bu yönde sizce nasıl acaba

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    75.9 KB · Görüntüleme: 339
  • 2.png
    2.png
    77.7 KB · Görüntüleme: 523
  • 3.png
    3.png
    70.2 KB · Görüntüleme: 472

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Arkadaşlar benim telefonumun donma sebebi sizce sd kartımı s4 den çıkarıp biçimlendirme yapmadan s7 ye takıp kullanmam olabilir mi ? şuan telefon serviste deyenemiyorum ama fikir yürütmeye çalışıyorum
Valla kaliteli bir sd kart almanı öneririm olması muhtemel .