craysiswanted
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Sa Arkadaşlar ekrankartımı güncellemek için sonunda yeterince para topladım (800 küsür tl)
Tam r9 380 alıcakken rx 470 i fark ettim yeni çıkmış yeni mimari daha iyi özellikler fln çok sevindim bu arada şuan heyecanla yazıyorum.
Biraz araştırmamla aralarında çok fiyat farkı olmayan rx480 ni almak daha mantıklı olduğunu söylüyorlar aslında rx470 4gb yerine 100 tl verip 8gb alıp ileride sıkıntı çekmem dedim oldu fiyat 1000 tl madem vermişken 200 daha ekliyeyim rx480 alıyım dedim fakat fiyat farkı 300 küsür tl çok geliyor
Öncelikle sizce farka değermi,rx470 full hd de iyi performanslı bir kart rx480 ise full hd ve 2k ya uygun bir kart ben kartı alırsam en az 5 yıl kart daha alamam alırsam belki aynısını alır crossfire yaparım.İleriye yönelik olarak sizce hangisini almak daha mantıklı.Ayrıca catia vb tasarım programı + Keyshot render programı kullanıyorum kartların render performansı hakkında düşünceleriniz nedir.
Şimdiden teşekkür ederim
Tam r9 380 alıcakken rx 470 i fark ettim yeni çıkmış yeni mimari daha iyi özellikler fln çok sevindim bu arada şuan heyecanla yazıyorum.

Şimdiden teşekkür ederim