yeniliyorum fakat randevu yok diypor onu geçtim suan ayın 4une kadar gosterıyor safece ?Devamlı sayfayı yeniledim akasyada aldım ayın 18 ine devamlı yenileyin
dediğin olmuyor nedense sadece ayın 4 üne kadar gösteriyor .sDevamlı sayfayı yeniledim akasyada aldım ayın 18 ine devamlı yenileyin
Randevu aldım ancak 3 hafta var randevuya,sorun bendenmi kaynaklanıyor fabrikasyon mu değişim alabilir miyim ?1.5 yıl garantim var apple türkiye
Ekli dosyayı görüntüle 12651Battery life uygulamasının gösterdiği değer telefonu alalı yaklaşık 7 ay oluyor 6.7 lik bi kayıp ölçtü durum nasıl ?
Aynen kardeşim ya geçen arama yapıyorum aramada dondu 1 dakika geçmeden düzeldi korktum valla6s ve 6s plus kullanıcıları, uygulamalarda olsun genel olarak olsun küçük laglar takılmalar yaşıyor musunuz?
gayet iyi 6s plus kullanıyorum %60'a gelince 4 saat kullanım oluyor yani aradaki fark normal.6s şuanlık durum nasıl ?Ekli dosyayı görüntüle 12654
Bende 10.1 e geçmeyi düşünüyorum cihazınız neydi ?iOS 10.1 bildirimlerde bu bug var. Sizde de öyle mi?
![]()
6sBende 10.1 e geçmeyi düşünüyorum cihazınız neydi ?
Sürüm ilerledikçe kötüye gidiyoruz bence
Yenilikler ney yükleyelimmi![]()
Boyut niye bu kadar fazla
Bende sıkıntı yokIos 10.1 ile artık music widget'ı çalışmıyor
Sıkıntı yok mu emin misinizBende sıkıntı yok
Beta olduğu için.![]()
Boyut niye bu kadar fazla
Aynen bende farkettim Facebook ta da oluyor kapatmak için aradım ama bi ayar bulamadım![]()
Arkadaslar bu assagidaki instagram seyi neden cikiyor sabahlari, instagramin kendi özelliği mi yoksa kapatabiliyor muyuz