mehmet38050
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 13
bu linkteki video bana ait ve ios 10.0.2 yukluyince başladı şuan 10.1 yükledim sorun devam ediyor bir bilgisi olan var mı ?
Yeni güncelleme beklemeye devam edeceksiniz.
bu linkteki video bana ait ve ios 10.0.2 yukluyince başladı şuan 10.1 yükledim sorun devam ediyor bir bilgisi olan var mı ?
umarim yazilimla duzelirYeni güncelleme beklemeye devam edeceksiniz.
Temiz bir kurulum yapın bence tekrardan
Geçme yeni güncelleme bekle ama dayanamam diyorsan geç10.0.2 ye geçtikten sonra clash of clans vb gibi oyunlarda hareket ettirdiğimde kasıyormuş gibi ilerliyor fps düşüşleri var 10.1 e geçsem düzelir mi ?
Nasıl anlatsam... Söyle : kaş yaparken göz çıkartma kısacaYok sadece oyunlarda olan bişey telefonum arayüzü stabil bir sorunu yok peki neden geçmemeliyim sizce
Anladım şimdilik devam edelim bir de şu bildirim panelini yavaşça çektiğimde bi titreşim oluşuyor neyi ifade etmeye çalışıyor bu titremeNasıl anlatsam... Söyle : kaş yaparken göz çıkartma kısacayani geçme
![]()
Hiç bir fikrim yokAnladım şimdilik devam edelim bir de şu bildirim panelini yavaşça çektiğimde bi titreşim oluşuyor neyi ifade etmeye çalışıyor bu titreme![]()
Normal değil. Kulaklıkta veya jack girişinde problem olabilir.Selamlar. 6s 64 gb için kulaklık takıldığında sadece yek yönden gelmesi normal midir?
Normal değil. Kulaklıkta veya jack girişinde problem olabilir.
O zaman sorun telefonun kulaklık girişinde olabilir. Kendi telefonumda da bazen sizin yaşadığınız sorunun aynısını yaşıyorum.Teşekkür ederim. Kulakları diğer telefonlarda denedim. O telefonlarda sorun olmadı. Ayrıca arabama bağladığımda da tek yönden ses veriyor.
Teşekkür ederim. Kulakları diğer telefonlarda denedim. O telefonlarda sorun olmadı. Ayrıca arabama bağladığımda da tek yönden ses veriyor.
sahibinden vb. sitelerde satarkadaşlar iphone 6s var kapalı kutu iphone 7 ile takas etmek istiyorum napmam lazım
Iphone 7 forumunda şimdiden 182 sayfa olması ve burda daha 99 olması nedense beni üzdü
Kulaklığınız bozulmuş olabilir.Selamlar. 6s 64 gb için kulaklık takıldığında sadece yek yönden gelmesi normal midir?
Arkadaşlar konu dışı ama nevşehirden istanbul gekleceğim ve bir türlü randevu alamıyorum randeusuz bakıyor diyende var bakmaz iyende gidip randevusuz işlem yaptıran var mı ?
Teşekkür ederim. Kulakları diğer telefonlarda denedim. O telefonlarda sorun olmadı. Ayrıca arabama bağladığımda da tek yönden ses veriyor.
Buff kullanıyorsan buff çizilmiş olabilir veya iç cama baskı uygulandıysa bi çizgilenme sorunu olabilir
Buff ı çıkardım buffta degil sorun siyah ekranda hiç gözukmuyor ama beyazda apacık ortada pixel sorunu olabilirmi
Randevu aldım ancak 3 hafta var randevuya,sorun bendenmi kaynaklanıyor fabrikasyon mu değişim alabilir miyim ?1.5 yıl garantim var apple türkiyeBöyle bi pixel sorunu olmaz ekranda çizgilenme var, cihaz panelinde sorun yaşıyorsun dostum sen
kardeşim randevuyu aldım 3 hafta vr dedin ama 3 hafta sonrasına nasıl aldınız ben bakıyorum sadece 1 haftalık gösteriyor yarımcı olursan sevinirimRandevu aldım ancak 3 hafta var randevuya,sorun bendenmi kaynaklanıyor fabrikasyon mu değişim alabilir miyim ?1.5 yıl garantim var apple türkiye