İphone 6s için en iyi kırılmaz ekran/kap

Akl-i Telefon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Merhaba öncelikle doğru yere yazıp yazmadığımdan emin değilim ama ben geçenlerde kendime iphone 6s aldım telefon şimdilik idare etsin diye ucuz bir kılıf ve kırılmaz ekran aldım. Ama tabi ki daha iyi kırılmaz ekran ve kaba ihtiyacım var tüm önerilere açığım sadece telefonu hantallaştırmadan tasarımını bozmadan korumak istiyorum. Telefon için önerebileceğiniz en kaliteli markaları önerirseniz sevinirim.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Kılıf olarak Spigen kullanıyorum çok memnunum kırılmaz camda bir ara buff kullandım çok çiziliyor diye şimdi piyasadan 10₺ aldım kullanıyorum.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Benim arkadaşlar iPhone'ları için Apple'ın kendi kılıflarını kullanıyorlar. Gayette memnunlar cihazı tamamen sarıyor ve çıkmamakta da baya inat ediyorlar. Bi'bakabilirsiniz bu kılıflara. :)

Akl-i Telefon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Benim arkadaşlar iPhone'ları için Apple'ın kendi kılıflarını kullanıyorlar. Gayette memnunlar cihazı tamamen sarıyor ve çıkmamakta da baya inat ediyorlar. Bi'bakabilirsiniz bu kılıflara. :)
İyi hoş da apple nedense pek hoşuma gitmiyor kılıf konusunda Teşekkürler

Akl-i Telefon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Kılıf olarak Spigen kullanıyorum çok memnunum kırılmaz camda bir ara buff kullandım çok çiziliyor diye şimdi piyasadan 10₺ aldım kullanıyorum.
Ben de spigen almayı düşündüm memnunmusunuz kılıftan ayrıca en iyi kırılmaz cam buff diyolar kullanmış olarak ne düşünüyosunuz kılıf hakkında

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Ben de spigen almayı düşündüm memnunmusunuz kılıftan ayrıca en iyi kırılmaz cam buff diyolar kullanmış olarak ne düşünüyosunuz kılıf hakkında

Spigenden çok memnunum biraz pahalı ama biton para verip telefon alınca kılıf parasından kaçmıyor insan. Buff iyide çok ciziliyor aşırı derecede.

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Kilif olarak UAG . Spigen tough armor kullaniyordum, yere dusurdum ve ekran darbe aldi. Neden boyle oldu diye arastiriken ekran koruma yukseltisinin dik olarak degil, kasa arkasina dogru kavisli tasarlandigini kesfettim. Bu tasarim kenar darbelerden korusa da ekrana yuz ustu dusen bir konumda yetersiz kaliyor. Kirilmaz cam olarak sgp vardi da bir sey olmadi.

Ardindan parasina bakmadan UAG siparis ettim. 7 plus icin olani 6 s ler ile de uyumlu olacak sekilde tasarlanmis. Tesaduf ayni sekilde ama bu sefer uag takiliyken dusurdum telefonu, ekran en ufak bir darbe dahi almadi. 1 yil uag tr garanti veriyor. Uag oyle bir seyki adamlar uzaydan attiklari kilif yere bilmemkac km hizla carpiyor ama telefona zarar gelmiyor. Gerci sdn de spigeni patlatti :)

Uag oldukca ince ve hafif bir kilif. Kendim s plus kullaniyorum, tough arnorda telin ozellikle kenarlarina ulasmakta zorlaniyordum zira bayagi kalin ve agir bir kilif. Uagtan sonra telin hafifligini ve inceligini daha cok farkettim. Ozellikle ice modelini alirsaniz kilif saydam oldugu icin apple logosu ve arka tasarim uag ile birlesiyor ve cok hos bir goruntu ortaya cikiyor.

Ekran koruyucu olarak spigen glass slim tr kullaniyorum, cok memnunum. Dokunma hassasiyetinde en ufak sorun yok, ekran goruntu kalitesini de bozmuyor. Kesinlikle tercihiniz sgp olsun. Dolar cosmadan once amazondan 2li paketini 60a almistim.

konukulas

Asistan
Reaksiyon puanı
67
Kilif olarak UAG . Spigen tough armor kullaniyordum, yere dusurdum ve ekran darbe aldi. Neden boyle oldu diye arastiriken ekran koruma yukseltisinin dik olarak degil, kasa arkasina dogru kavisli tasarlandigini kesfettim. Bu tasarim kenar darbelerden korusa da ekrana yuz ustu dusen bir konumda yetersiz kaliyor. Kirilmaz cam olarak sgp vardi da bir sey olmadi.

Ardindan parasina bakmadan UAG siparis ettim. 7 plus icin olani 6 s ler ile de uyumlu olacak sekilde tasarlanmis. Tesaduf ayni sekilde ama bu sefer uag takiliyken dusurdum telefonu, ekran en ufak bir darbe dahi almadi. 1 yil uag tr garanti veriyor. Uag oyle bir seyki adamlar uzaydan attiklari kilif yere bilmemkac km hizla carpiyor ama telefona zarar gelmiyor. Gerci sdn de spigeni patlatti :)

Uag oldukca ince ve hafif bir kilif. Kendim s plus kullaniyorum, tough arnorda telin ozellikle kenarlarina ulasmakta zorlaniyordum zira bayagi kalin ve agir bir kilif. Uagtan sonra telin hafifligini ve inceligini daha cok farkettim. Ozellikle ice modelini alirsaniz kilif saydam oldugu icin apple logosu ve arka tasarim uag ile birlesiyor ve cok hos bir goruntu ortaya cikiyor.

Ekran koruyucu olarak spigen glass slim tr kullaniyorum, cok memnunum. Dokunma hassasiyetinde en ufak sorun yok, ekran goruntu kalitesini de bozmuyor. Kesinlikle tercihiniz sgp olsun. Dolar cosmadan once amazondan 2li paketini 60a almistim.

UAG için 7 plus kılıfı var mı hocam

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
UAG için 7 plus kılıfı var mı hocam
Var tabi n11de uagin magazasi var. Burada link veremiyorum yasak diye. Biraz pahalidir ama bir kez alayim kafam rahat olsun derseniz tavsiye ederim hem sgp hem uag kullanan biri olarak. Taksitte yapiyorlar vade farksiz ve acayip ilgili bir firma. Siparis verdiginizde ne demek istedigimi anlayacaksiniz :)

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314

uag da şeffaf slikon olsaymış keşke ama yok şeffaf slikon olarak spigenmi alıyım. Bide bende şöyle bir düşünce var 15 tl'ye satılan slikon kılıflarla 60 tl'lik spigenle arasında fark yokmuş gibi sanki markaya para veriyomuşuz gibi geliyo sizce ne farkı var mesela

bir konuda ekran koruyucularla ilgili operatörlerin yapıştırdıkları genelde çinde getirilmiş kalitesiz koruyucular ve 25-30 tl alıyolar perakende mağazalarda fiyatları her ne kadar 35-40 tl olsada çok kaliteli ürünler yok şimdi gidip spigen alırsamda mecbur internetten alıcam ve kolay yapıştıramam boşa gider diye korkuyorum

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
uag da şeffaf slikon olsaymış keşke ama yok şeffaf slikon olarak spigenmi alıyım. Bide bende şöyle bir düşünce var 15 tl'ye satılan slikon kılıflarla 60 tl'lik spigenle arasında fark yokmuş gibi sanki markaya para veriyomuşuz gibi geliyo sizce ne farkı var mesela

bir konuda ekran koruyucularla ilgili operatörlerin yapıştırdıkları genelde çinde getirilmiş kalitesiz koruyucular ve 25-30 tl alıyolar perakende mağazalarda fiyatları her ne kadar 35-40 tl olsada çok kaliteli ürünler yok şimdi gidip spigen alırsamda mecbur internetten alıcam ve kolay yapıştıramam boşa gider diye korkuyorum
Aman ha spigenin silikonuna bulasmayin. 2-3 haftada sarariyor,igrenc bir hal aliyor. Ustelik esneme de yapiyor. Spigen de tek alinacak model var, tough armor. Uag polikarbonat oldugu icin sararma ihtimali yok. Arkasindaki cikintilar ve arka kapaktaki desenler sayesinde zor cizilir. Eskiden logo ciziliyordu, simdi onu da iceriye almislar, boylece cok daha zor deforme olacaktir.

El aliskanligi istiyor tabi. Telefoncular yapistiriveriyor. Ben de vatanda yapistirtmistim mesela ama o farkli markaydi. Sonra cikarip amazondan spigen glass tr slim almistim

Akl-i Telefon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Ben şu an kılıfı buldum ama pek iyimi bilmiyorum ttec elasty superslim kılıf şeffaf güzel gözüküyor ama emin değilim telefonu güzel gösterir ama koruması berbatsa almıyım yorumları bekliyorum. Bu arada telefonun kırılmaz ekranını ığraşırken çıkardım biraz eskimişti şu an için iyi bir kırılmaz ekrana ihtiyacım var buff çok çiziliyor demişsiniz başka kaliteli kırılmaz cam var mı bildiğiniz ?