İphone Se kırılmaz cam kılıf

Reaksiyon puanı
61
merhaba arkadaşlar 4 senedir iphone 4 kullanımdan sonra bugün itibariyle iphone se 64gb aldım iphone 4 e göre çok narin duruyor düşse parça parça olacak gibime geliyo kılıf kullanmayıda pek sevmiyorum ama önerebileceğiniz telefonu fazla kaba göstermiycek bir kılıf varmı birde kırılmaz cam taktırmak istiyorum geçenlerde bu forumda izlediğim bi videoda buff ekran koruyucu vardı onu almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum önceliğim kılıfın kaba olmaması ve ekrannı içinde buff ekran koruyucu kullanan varmı öneririmisiniz teşekkürler şimdiden

barney

Asistan
Reaksiyon puanı
93
Teknosadan taktirdim 40tl gibi kaliteli duruyor. Bir kere dusurdum koruma kirildi cama zarar gelmedi

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
merhaba arkadaşlar 4 senedir iphone 4 kullanımdan sonra bugün itibariyle iphone se 64gb aldım iphone 4 e göre çok narin duruyor düşse parça parça olacak gibime geliyo kılıf kullanmayıda pek sevmiyorum ama önerebileceğiniz telefonu fazla kaba göstermiycek bir kılıf varmı birde kırılmaz cam taktırmak istiyorum geçenlerde bu forumda izlediğim bi videoda buff ekran koruyucu vardı onu almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum önceliğim kılıfın kaba olmaması ve ekrannı içinde buff ekran koruyucu kullanan varmı öneririmisiniz teşekkürler şimdiden

Kardeşim hayırlı olsun öncelikle.Telefonunu narin gösterecek kılıflar yine 10 TL'ye satılan basit kılıflar .Kırılmaz ekran koruyucu işine gelince ben hepsinin aynı görevi yaptığını düşünüyorum sadece incelik kalınlık meselesi var. Ha benim fikrimi soracak olursan genel itibariyle dün bende de kılıf ve ekran koruyucu vardı çıkardım.Sebebine gelince gözümün önünde adam 1700 tl'ye iPhone SE sattı. .Her tarafı Çizik ekran hafif köşeden kırık.Biz de para etmiyor bu meret başkası kırık çizik olanı satıyor. Ben de dedim ki telefon mu beni kullanacak ben mi telefonu ? Ayrıca kılıf ve ekran koruyucu ne kadar narin olsa da telefon kullanma hissiyatını yok ediyor. Söktüm attım:) :)