- Reaksiyon puanı
- 3,025
Hocam o zaman geç gelir muhtemelen.Hayir ithalatci garantili
Hocam o zaman geç gelir muhtemelen.Hayir ithalatci garantili
Peki sagolasınHocam o zaman geç gelir muhtemelen.
İos öyle. Benim ipad stand-by da hiç düşmüyor,![]()
Benimde sabah 7den akşam 4e kadar %1 düşmüş
Geliyor hatta erken bile gelirİthalatçı garantili olanlar size güncelleme burayla aynı anda geliyormu hepsiburadada satılan cihazın hangi ülkeye sit olduğunu nerden öğreniriz
hemen açıldı mı konu ya ?
bence note 6 da patlatcak bombayı samsung s7 nin en iyi tarafı siyah renginin olması
Bu kılıf wifi çekim gücünü etkilermi ?
![]()
Etkilemez belki çok çok az hissetmeyeceğin kadar.
Gri al muhteşem duruyor s7 edgede5ste etkilemişti önceden aliminyuö olduğu için omdam sordum bi saat somra telefonu alacağım rengindede çok kararsızım
Bu sorunuda cevaplayim ben zırh gibi kılıf kullanıyorum hiçbir fark yok etkilemiyor yani5ste etkilemişti önceden aliminyuö olduğu için omdam sordum bi saat somra telefonu alacağım rengindede çok kararsızım
benimkinde jelatin yok bi sorun olmaz yani dimi.Bu sorunuda cevaplayim ben zırh gibi kılıf kullanıyorum hiçbir fark yok etkilemiyor yani
benimkinde jelatin yok bi sorun olmaz yani dimi.
yok onu sormadım jelatin takmazsak çizik oluşurmuJelatin wifi yi etkilemez
Çizmeye calismadikca ekrani kolay kolay cizemezsin.yok onu sormadım jelatin takmazsak çizik oluşurmu
Vay hayırlı ugurlu olsun hocamArkdaşlar siparişi verdim hayırlı olur inşallah
İnşallahArkdaşlar siparişi verdim hayırlı olur inşallah
Phone info yazılımıyla csc koduna bakarak öğrenebilirsin. TUR yazıyorsa türkiyedir. Bende EGY yazıyordu. Mısır yani. Csc kodunu TUR olarak değiştirdikten sonra türkiye güncellemelerini alabilmeye başladım. EGY için sadece mısır için çıkmış güncellemeleri alabiliyordum. O da en son ağustos ayı içindi.İthalatçı garantili olanlar size güncelleme burayla aynı anda geliyormu hepsiburadada satılan cihazın hangi ülkeye sit olduğunu nerden öğreniriz
Bunlarin cogu bilindik seyler bende yapiyorum.yine de sagolunŞARJIM YETMIYOR DIYENLERI BURAYA ALAYIM !
Arkadaşlar şimdi telefonunuzun şarjının daha uzun gitmesi için küçük tüyolar vereceğim.
-Ekran parlaklığınız hep yarıda ya da yarıya yakın olsun.Ben hep yarıda tutuyorum.Yarım parlaklık fazlasıyla yetiyor.
-Sayfalardan birine smart managerin widgetini koyun.Ve telefonu kullanmayı bırakacağınız (yani ekranı kilitleyeceğiniz)zamandan önce o widgetdan rami temizleyin.Arkada boş yapan uygulamalar silinir.
-Oyun oynarken ekran parlaklığınız kesinlikle %50 ya da altında olmalı ve güç tasarrufuna alıp oynarsanız a53 çekirdekler daha az güç tüketeceğinden oyun şarjınızı daha az yer.
-Mobil veri,konum,senkronizasyon gibi şeyleri sürekli açık tutmayın.Sadece gerektiğinde açın.
-Şarjınız %40,%30'a yaklaştığında güç tasarrufu modunu açmanızı öneririm.O günkü eve varış zamanınıza vs. bağlı olarak keyfinize göre değişebilir bu değer.
Sanırım şimdilik bu kadar yardımcı olduysam ne mutlu bana![]()
Phone info yazılımıyla csc koduna bakarak öğrenebilirsin. TUR yazıyorsa türkiyedir. Bende EGY yazıyordu. Mısır yani. Csc kodunu TUR olarak değiştirdikten sonra türkiye güncellemelerini alabilmeye başladım. EGY için sadece mısır için çıkmış güncellemeleri alabiliyordum. O da en son ağustos ayı içindi.
Nasil bir kilif kullaniyosunuz?Bu sorunuda cevaplayim ben zırh gibi kılıf kullanıyorum hiçbir fark yok etkilemiyor yani
Ben güncelledim bataryada bi fark hissetmedim.Arkadaşlar merhaba bende 1 aydır s7 edge kullanıcısıyım. Telefondan genel anlamda çok memnunum özellikle şarjı konusunda maşallahı var. Ancak son güncellemeyi yüklemedim , yükleyen arkadaşların şarj sorunları devam ediyor mu? Bu arada ben kılıf yerine ön arka jelatin çektirdim ve 2 kere büyük düşürmeme rağmen hiçbir çizik oluşmadı isterseniz önerebilirim. iyi akşamlar
nasıl bir jelatinArkadaşlar merhaba bende 1 aydır s7 edge kullanıcısıyım. Telefondan genel anlamda çok memnunum özellikle şarjı konusunda maşallahı var. Ancak son güncellemeyi yüklemedim , yükleyen arkadaşların şarj sorunları devam ediyor mu? Bu arada ben kılıf yerine ön arka jelatin çektirdim ve 2 kere büyük düşürmeme rağmen hiçbir çizik oluşmadı isterseniz önerebilirim. iyi akşamlar
Ön arka ve yanları kaplıyor profesyonel bir marka arkadaşım önermişti . Baya sağlam hissettiriyor ayrıca kenarlarıda kaplıyor. Kılıf taktım kalkıcakmı diye ancak kalkmadı. Sadece ufak baloncuk oldu. Ancak firma 1 ay ücretsiz değişim garantisi veriyor.nasıl bir jelatin
Tamamdır teşekkür ederimBen güncelledim bataryada bi fark hissetmedim.