Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
sağlam dayanıklı kulaklık olarak ne önerirsin? bunlar ilerde kablolarda soyulmalar ,kopmalar oluyor pek dayanaklı da değiller.Telefona o kadar para verdik am kulaklık dandik bişey.bu memnuniyetsizliği kullanıcıların herkes belirtse belki ileride kaliteli kulaklık yaparlar
Bende aramadayım. Şu anda ip4 kulaklığı kullanıyorum:D
bunu bende yaptım.fakat faturalı hatlar yararlanabiliyormuş :)
Öyle miymiş. Bilgim oldu:)

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Yeni güncelleme pili çok kötü yaptı, ramde değişiklik yok, fakat pil i halletmeleri lazım gerçekten.

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Mobil veriyi bilmem ama wifi ile kullandığımda bende bir sorun yok gibi, bana yeterli. Ya da ben telefonu daha yeni aldım. Öncesini bilmiyorum. Kötüleşmiş hali buysa iyi hali harika bir şey olmalı :D (Not: Wifi ile 6 buçuk saat ekran süresi aldım. 100'den 5'e.)

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Her guncellemeden sonra ilk zamanlar boyle oluyorda sonradan duzeliyor kendi kendine.
bende kendi telefonumla alakalı sanıyordum.yani daha yeni aldım eski telefonlar gibi 12 saat şarj etmediğim içinmi oluyor diye düşünüyordum

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Hayır sürüm değişmiyor sadece uygulamalar ayarlariniz vs sifirlaniyor herseyi siliyor
peki bunu yapmakta amaç nedir ?
kullanma klavuzunda manyetik alanlarla temas etmesi halinde cihaz bozulabilir yada pil boşalabilir yazıyor.ben bazen masaüstü bilgisayarın yanına koyuyorum ondan etkileniyor olabilir mi. bozuk para,anahtar falan ondan da etkileniyormudur?

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
peki bunu yapmakta amaç nedir ?
kullanma klavuzunda manyetik alanlarla temas etmesi halinde cihaz bozulabilir yada pil boşalabilir yazıyor.ben bazen masaüstü bilgisayarın yanına koyuyorum ondan etkileniyor olabilir mi. bozuk para,anahtar falan ondan da etkileniyormudur?
Ahaha alakası yok birşey olmaz :) bunu yapmakta amaç cihaz daha temiz oluyor sorun olmuyor guncellemeden sonra sorunlar oluyor bazen sifirlayinca duzeliyor.

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
Güncelleme pil tüketiyosa ben yapmıyorum aga o zaman bu güncellemeyi

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Ahaha alakası yok birşey olmaz :) bunu yapmakta amaç cihaz daha temiz oluyor sorun olmuyor guncellemeden sonra sorunlar oluyor bazen sifirlayinca duzeliyor.
olurmu alakası yok adamlar boşuna mı yazmışlar :)
pil sorununa çare olacaksa bende yapayım.başka şuanlık bir sorun göremedim.

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
olurmu alakası yok adamlar boşuna mı yazmışlar :)
pil sorununa çare olacaksa bende yapayım.başka şuanlık bir sorun göremedim.
Ilk defa kullanma klavuzunu okuyan görüyorum :) Manyetik alan derken ne bileyim mıknatıs felan olan yerden bahsediyor sanırım masaustu bilgisayardan hicbir zarar gelmez gelemez
Biraz faydası olur wipe nın

Reaksiyon puanı
10,315
Ya niye sürekli internetini açık tutarsınız anlamıyorum. Ara bir lazım olunca açıp bakıyor ve sonra da kapatıyorum; Bu şekilde kullanınca benim note5 takriben iki güne yakın sürüyor şarjı. Gününün büyük bölümünü deliler gibi internet açıp telefonla geçiren kişiler kendilerine biraz yazık ediyorlar gibi geliyor bana. Kendinize de biraz zaman ayırın yahu, çiçeklerle, böceklerle vakit geçirin biraz da. Parklara gidin, yürüyüş yapın, piknik yapın, sevdiklerinizle vakit geçirin... Ve en önemlisi de kitap okuyun. :)

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Ilk defa kullanma klavuzunu okuyan görüyorum :) Manyetik alan derken ne bileyim mıknatıs felan olan yerden bahsediyor sanırım masaustu bilgisayardan hicbir zarar gelmez gelemez
Biraz faydası olur wipe nın
bende başta okumamıştım şarj sorunundan dolayı biraz okudum :)
ekran saatinin açık kalması da bataryayı etkiler mi?
1 saat önce yüzde 34 de bırakmıştım hiç kullanmadan şimdi baktım yüzde 33 kalmış

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Ya niye sürekli internetini açık tutarsınız anlamıyorum. Ara bir lazım olunca açıp bakıyor ve sonra da kapatıyorum; Bu şekilde kullanınca benim note5 takriben iki güne yakın sürüyor şarjı. Gününün büyük bölümünü deliler gibi internet açıp telefonla geçiren kişiler kendilerine biraz yazık ediyorlar gibi geliyor bana. Kendinize de biraz zaman ayırın yahu, çiçeklerle, böceklerle vakit geçirin biraz da. Parklara gidin, yürüyüş yapın, piknik yapın, sevdiklerinizle vakit geçirin... Ve en önemlisi de kitap okuyun. :)
emice bu soğuktan ne pikniği ya :D ben kitap okumaya başlayınca uykum geliyor :D bundan dolayı da ders çalışamıyorum :)hem nete girmeden de normal telefonu karıştırınca da şarj yine tükeniyor

Bartu Bilgi

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Gece bıraktığında sabah uyanınca kaç sarjı gitmiş oluyor sdn tolga çok gidiyo dedi incelemede

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Şarj sorunu Kesinlikle yazılımla alakalı.
Ben normalde 3 günde bir şarja takarım.
Bazende 4 günde bir. Ama bu yazılımı yüklediğimden beri 2 günde bir takıyorum. Yeni yazılımın şarja yüzde yüz etkisi var.
Hemde yüzde 30 civarı bir etki. Başta böyle sonra düzelir demiş birisi ama sonradan düzelmiyor biz alışıyoruz.
Daha yeni yazılımı yüklemeyenlere tavsiyem kesinlikle yeni yazılımı yüklemeyin. Faydası yok zararı var.

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
bende başta okumamıştım şarj sorunundan dolayı biraz okudum :)
ekran saatinin açık kalması da bataryayı etkiler mi?
1 saat önce yüzde 34 de bırakmıştım hiç kullanmadan şimdi baktım yüzde 33 kalmış
Ekran saati de götürür ama telefonun bi günü rahat çıkarması lazım oyun filan oynam

Reaksiyon puanı
10,315
emice bu soğuktan ne pikniği ya :D ben kitap okumaya başlayınca uykum geliyor :D bundan dolayı da ders çalışamıyorum :)hem nete girmeden de normal telefonu karıştırınca da şarj yine tükeniyor

Havalar ısınınca gidersin. Hem sende biraz tembellik sezinliyorum, evde kalırsın bak! :D