Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

cankaymaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar bugün bir güncelleme geldi. Gerçi daha önce de gelmiş olabilir de ben bugün yükledim yaklaşık 170mblık bir güncelleme, bir önceki sayfada da konusu açılmış hatta neyin güncellemesi diye. Bir arkadaş yazmış Ekim ayı güvenlik güncellemesi diye ama kendisinin yanlışı var, Samsung Türkiye güvenlik güncellemelerini her ay değil, toplu güncellemeler ile dağıtır. Ayrıca güvenlik güncellemesi tek başına 175mb tutmaz ortalama 20-40mb arası gönderiliyor.

Dolayısıyla son güncelleme (G930FXXU1BPJE kodu ile gelen) neyin nesidir henüz bir şey bilmiyoruz. Bilgisi olan bir arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim. Bende yabancı kaynaklardan baktım ama bu kod ile henüz bir şey göremedim.

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Arkadaşlar bugün bir güncelleme geldi. Gerçi daha önce de gelmiş olabilir de ben bugün yükledim yaklaşık 170mblık bir güncelleme, bir önceki sayfada da konusu açılmış hatta neyin güncellemesi diye. Bir arkadaş yazmış Ekim ayı güvenlik güncellemesi diye ama kendisinin yanlışı var, Samsung Türkiye güvenlik güncellemelerini her ay değil, toplu güncellemeler ile dağıtır. Ayrıca güvenlik güncellemesi tek başına 175mb tutmaz ortalama 20-40mb arası gönderiliyor.

Dolayısıyla son güncelleme (G930FXXU1BPJE kodu ile gelen) neyin nesidir henüz bir şey bilmiyoruz. Bilgisi olan bir arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim. Bende yabancı kaynaklardan baktım ama bu kod ile henüz bir şey göremedim.

zn9rdB.png

Ayarlar / Gelişmiş ayarlar'da bu en alttan ikinci sıradaki "Doğrudan paylaşım" özelliği yeni yazılımdan önce varmıydı? Ben sanki daha önce görmemiştim bunu.
Gerçi neye yaradığınıda anlamadım ya.

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Vardı bu ozellik hep. Mesela bi resimi paylaş dediginizde secenekler çıkıyorya whatsappda en son konusulan kisiler gibi o sanırım
zn9rdB.png

Ayarlar / Gelişmiş ayarlar'da bu en alttan ikinci sıradaki "Doğrudan paylaşım" özelliği yeni yazılımdan önce varmıydı? Ben sanki daha önce görmemiştim bunu.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
zn9rdB.png

Bende yok. Güncelleme gelsin bakalım

devilmycry_87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
zn9rdB.png

bende yok guncellemeyı kurmadım daha eskı yazılımdayım son guncellemede hot pixel olayı bıtmıs bırde dusuk ısıkta vıdeo cekermısınız bulanıkmı puslumu cekıyor bır oncekı surumde oyleydı

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Yeni yazılımda telefonun boş hafızası yaklaşık 500mb artmış.
Yani bu iyi.
Ama RAM ise yaklaşık 200mb azalmış.
Bu ise kötü.

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
HTC ararken S7 Edge Silver ile 2 saat önce aranıza katıldım arkadaşlar :)

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
knox sayacına download modüne alıp mı bakılıyor.ben bu şekilde baktım :
warranty woıd 0x0000
AP SWREV B:1 k: 0 S:0

yazıyor.bu ne demek oluyor ?

Bartu Bilgi

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Arkadaşlar hafıza kartı takınca telefon hafızasi ile birleşiyormu

ysava

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Ben bu güncellemeyi birkaç gün önce yapmıştım şarj süresi azaldı sanki

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Bu son güncellemeyi yapmayanlar size tavsiyem hiç yapmayın.
Şarj süresi azalmış. Ram azalmış.
Hiçbir özellikde gelmemiş.
İbneler gittikçe iyi yapacaklarına dahada kötü yapıyorlar.
Bundan önceki yazılımda böyleydi.

godzila34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar. İthalatçi garantili aldığım csc kodu EGY olan s7 edge telefonumu aşağıdaki arkadaşın anlattığı gibi yaparak sıfırladım.

Taklitçi karşıtı

Hocam root yapıp aşağıdaki adımları uygulayın

Root browser uygulaması ile /system/csc yolunda ilerleyip sales_code.dat dosyasını text editorde açıp içini silip büyük harflerle tırnaksız olarak "TUR" yazıp kaydedip çıkın. Daha sonra /efs/imei/mps_code.dat dosyasını da aynı şekilde text editorde açıp içini silip büyük harflerle tırnaksız olarak "TUR" yazıp kaydedip çıkın ve romu tekrar odinden yükleyip ayarlardan fabrika ayarına sıfırlayın

Sammobileden de PDA G935FXXU1BPH6 CSC G935FOJX1BPH3 nolu romu yükledim. En güncel romun bir öncekisi. Telefondan phone infoyla kontrol ettiğimde durum bu.
0cf76117f2056aca4619d9aeb363dbb9.png

Güncellemeleri kontrol et dediğimde en son güncellemeyi bulmuyor. Acaba bir kaç saat beklemem mi lazım yoksa bir yerde hata mı yaptım. Bir bilgisi olan arkadaş varsa bana yardımcı olursa sevinirim.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
samsung telefonların kulaklık modeller ihep aynı mı?kulaklık benim kulağımda durmuyor.daha önce sony kulaklık kullanıyorum bundan daha iyiydi.oda bazen çıkardı.hem dışarıya daha iyi ses çıkıyor.oysa sony telefonlar kulaklıktan iyi ses çıkmasına rapmen dışarıya kaliteli ses vermıyordu.samsungta tam tersi

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
samsung telefonların kulaklık modeller ihep aynı mı?kulaklık benim kulağımda durmuyor.daha önce sony kulaklık kullanıyorum bundan daha iyiydi.oda bazen çıkardı.hem dışarıya daha iyi ses çıkıyor.oysa sony telefonlar kulaklıktan iyi ses çıkmasına rapmen dışarıya kaliteli ses vermıyordu.samsungta tam tersi
O kulaklık berbat. Benim aldığım gün denemek için takmıştım. 15 dk sonra bozuldu[emoji1] . Bir taraf çalışıyor. Diğer taraftan ses çok az[emoji1]

Nagrazo

Asistan
Reaksiyon puanı
117
S7 Edge kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi kılıf ne aldınız benim aldığım kılıf ekran koruyucu ile olmuyor atıyor üstünden yardım edermisiniz

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Yeni yazılımdan önce Android sistemi bende hiç şarj yemiyordu.
Yeni yazılımdan sonra yüzde 24 ile en çok şarj yiyen o.
Buna ne gibi bir çare bulabiliriz acaba?

E.Lokmanoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Yeni yazılımdan önce Android sistemi bende hiç şarj yemiyordu.
Yeni yazılımdan sonra yüzde 24 ile en çok şarj yiyen o.
Buna ne gibi bir çare bulabiliriz acaba?
Bende de durduk yerde şarj gidiyor bütün arka plan uygulamalrını kapattığım halde

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Allah kahretsin.
Eski yazılıma dönme imkanıda yok.
Ne yapcaz bilmiyorum.
Bu android de uygulamalar her yeni sürümde iyileştirileceğine dahada kötü yapıyorlar'ya. Yazılıma da aynısını yapmışlar.
Bir önceki yazılımda çok şarj gidiyordu bunda düzeltilir dedik bu daha kötü olmuş.

mertcanyılmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Ben s7 de 2 saat en fazla 2 buçuk saat ekran süresi alıyorum 4.5g hep açık ekran oto. Neden böyle oluyor anlamadım garantiye göndereceğim garanti evragina ne yazdirmaliyim ve home tuşu üstü boyası soyuldu böyle bir sorunu olan var mı? Herkese iyi akşamlar

Nagrazo

Asistan
Reaksiyon puanı
117
%100 de çıkardım şarjdan 3 saat 51 dakikadır yoğun kullanıyorum (WiFi ile) şuan şarj %64 bende çok iyi gidiyor.

ozzy1912

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şarj konusunda benim ihtiyaçlarımı çıkarıyor ama çok çok iyi olduğunu söylemeyemem bugünkü aldığım güncelleme ile sanırım batarya performansı biraz düştü , yanlız tek sıkıntım nadirende olsa always on screen de telefon donuyor ve home+güç+ ses açmaya basıp telefonu açmak zorunda kalıyorum yazılımsal bir durum gibi görünüyor ama bilemiyorum yaşayan var mı ?

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Ben s7 de 2 saat en fazla 2 buçuk saat ekran süresi alıyorum 4.5g hep açık ekran oto. Neden böyle oluyor anlamadım garantiye göndereceğim garanti evragina ne yazdirmaliyim ve home tuşu üstü boyası soyuldu böyle bir sorunu olan var mı? Herkese iyi akşamlar

Batarya ile ilgili sorunlarım var asiri isiniyor cabuk tukeniyor yaz [emoji6] Arkadaşımda var s7 onunda orta tuş harita gibi çizik çizik

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
O kulaklık berbat. Benim aldığım gün denemek için takmıştım. 15 dk sonra bozuldu[emoji1] . Bir taraf çalışıyor. Diğer taraftan ses çok az[emoji1]
sağlam dayanıklı kulaklık olarak ne önerirsin? bunlar ilerde kablolarda soyulmalar ,kopmalar oluyor pek dayanaklı da değiller.Telefona o kadar para verdik am kulaklık dandik bişey.bu memnuniyetsizliği kullanıcıların herkes belirtse belki ileride kaliteli kulaklık yaparlar

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
arkadaşlar telefonu her elime alıp karıştırdığımda şarj bir bir azalıyor.ne iş anlamadım.ekran parlaklığını da mümkün olduğu kadar azaltmışım.oyunda oynamıyorum,nete bağlanmıyorum.sadece içersindeki programlarını karıştırıyorum bakıyorum batarya azalıyor ne iş anlamadım?bu nasıl 3600 mah telefon anlamadım.eski telefonumun bataryasından farkı yok gibi.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Allah kahretsin.
Eski yazılıma dönme imkanıda yok.
Ne yapcaz bilmiyorum.
Bu android de uygulamalar her yeni sürümde iyileştirileceğine dahada kötü yapıyorlar'ya. Yazılıma da aynısını yapmışlar.
Bir önceki yazılımda çok şarj gidiyordu bunda düzeltilir dedik bu daha kötü olmuş.
şarjın durumu yazılımla mı alaklı?

Nagrazo

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Yeni güncelleme yaparlar şarjla ilgili bir sıkıntı varsa.