- Reaksiyon puanı
- 3,025
Hdmi candırEvet öyle, fırsatın olsa akıllı tv alıcam rahatın da rahatı olsun![]()

Hdmi candırEvet öyle, fırsatın olsa akıllı tv alıcam rahatın da rahatı olsun![]()
Sen yaşıyor muydunBu evlendirme programları cidden çok saçma. SAdece arka sokaklar ve diriliş seyrediyorum. Reklamlar bile vasat. 2 buçuk saat ders çalışıyorum ne tv ne kanal sdnye dalıyorum![]()
Strese sokması gerekiyor. Sende ve ya bende ters tepmiş ozamanÖyle demeyin evlilik programı çok izlerim.insanda sinir stres kalmıyor gülmekten
Benim anneannem izlerdi rahmetli felçli kadındı biraz çok duygusaldı biri evlenemeyince tansiyonu çıkar canı sıkılırdiStrese sokması gerekiyor. Sende ve ya bende ters tepmiş ozaman![]()
O programlarda evlenen ya da gerçekten evlenmeye gelen var mı?Benim anneannem izlerdi rahmetli felçli kadındı biraz çok duygusaldı biri evlenemeyince tansiyonu çıkar canı sıkılırdi
Olmazmı hocam kaynıyor...O programlarda evlenen ya da gerçekten evlenmeye gelen var mı?
Ne evlenmesi senaryo hepsi Orda oturan teyzeler Günlük 100 TL ye geliyolar 2 alkış bide olay yarat tamam İşşizlik işte ..O programlarda evlenen ya da gerçekten evlenmeye gelen var mı?