• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Technopat Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mod larına fazla hava basmışlar. Önüne geleni banlıyorlar.

Bende bu yüzden sdn forma üye oldum
Türkçeye özen gösteriyorlarmış hayırdır kitap mı yazacam
Herşeye banlama olayı var sıkıldım o forumdan
Bu aksam pc toplama konusuda acacam sdn de
X99 sisteme para yatırcam uprate yapmayacagım bir sistem olması

Bekleriz :) SDN bazıları gibi değildir. Yardım ederiz seve seve :)

Bekleriz :) SDN bazıları gibi değildir. Yardım ederiz seve seve :)

Teşekkür ederim yannız
Şöyle birşey var yok 6700k oyun için yeterli sözlerıyle gelınmesın 6800-6850k işlemcilerin pcı expres sayısı yüksek oldunu unutmayalım slı için tam performans verdıgı için x99 tercıhım olacak

Hoş geldiniz elbette sdn başka forumlara benzemez bütün sıkıntılarınızı burada paylaşabilirsiniz her şekilde yardımcı oluruz :)

Hoş geldiniz elbette sdn başka forumlara benzemez bütün sıkıntılarınızı burada paylaşabilirsiniz her şekilde yardımcı oluruz :)

Teşekkür ederim hocam dahada o forumla işim olmaz o forum resmen siyaset meydanına dondu
Teknoloji formumu siyaset formumu belli degıl teknoloji formu asıl burası burda cok ıyı arkadaşlar var allah razı olsun ters tavır yapmıyorlar ego tatmini etmıyorlar

Teşekkür ederim hocam dahada o forumla işim olmaz o forum resmen siyaset meydanına dondu
Teknoloji formumu siyaset formumu belli degıl teknoloji formu asıl burası burda cok ıyı arkadaşlar var allah razı olsun ters tavır yapmıyorlar ego tatmini etmıyorlar
Önemli değil. Elbette bizler öyle değiliz henüz insanlığımızı kaybetmedik :)

Elimden geldiğince saçmaladım bakalım ne olacak :D:eek::p
gX1XRO.png

hahahha nem 2 gunde 4-5 defa ceza yedım ustelık hıc bısı yapmadım yadıklarım gayet normaldı sıkıldım sımdı takılmıyorum teknopatta.webteknonuun yakında forumu acılacak gozum orada acılsın burası ıle orada takılcam

Webteknoyu bende beklıyorum onlarda guzel inceleme yapıyor formu açıldığında haber verebılırmısın

Bi an technopata üye olup Receb'i trolleyesim geldi :D Sese baksan 10 Yaşında çocuğun sesi 18 Yaşında recepten daha kalın,ego desen ohooo...Ortam güzel yöneticilerden kaybediyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...