- Reaksiyon puanı
- 3,025
Mod larına fazla hava basmışlar. Önüne geleni banlıyorlar.
Bir gün fssssss sesi çıkararak uçacaklar havayaMod larına fazla hava basmışlar. Önüne geleni banlıyorlar.
Zaten bu aralar sdn yi karalıyorlarmış. Biz patlatalım şunların balonlarını yahuBir gün fssssss sesi çıkararak uçacaklar havaya![]()
BeklerizBende bu yüzden sdn forma üye oldum
Türkçeye özen gösteriyorlarmış hayırdır kitap mı yazacam
Herşeye banlama olayı var sıkıldım o forumdan
Bu aksam pc toplama konusuda acacam sdn de
X99 sisteme para yatırcam uprate yapmayacagım bir sistem olması
BeklerizSDN bazıları gibi değildir. Yardım ederiz seve seve
![]()
Hoş geldiniz elbette sdn başka forumlara benzemez bütün sıkıntılarınızı burada paylaşabilirsiniz her şekilde yardımcı oluruzBende bu yüzden sdn forma üye oldum
Türkçeye özen gösteriyorlarmış hayırdır kitap mı yazacam
Herşeye banlama olayı var sıkıldım o forumdan
Bu aksam pc toplama konusuda acacam sdn de
X99 sisteme para yatırcam uprate yapmayacagım bir sistem olması
Hoş geldiniz elbette sdn başka forumlara benzemez bütün sıkıntılarınızı burada paylaşabilirsiniz her şekilde yardımcı oluruz![]()
Önemli değil. Elbette bizler öyle değiliz henüz insanlığımızı kaybetmedikTeşekkür ederim hocam dahada o forumla işim olmaz o forum resmen siyaset meydanına dondu
Teknoloji formumu siyaset formumu belli degıl teknoloji formu asıl burası burda cok ıyı arkadaşlar var allah razı olsun ters tavır yapmıyorlar ego tatmini etmıyorlar
Hohlasak uçacaklarZaten bu aralar sdn yi karalıyorlarmış. Biz patlatalım şunların balonlarını yahu![]()
Note 7 mi hediye etsek ?Hohlasak uçacaklar![]()
aynen ya ne yazsam ban yıyorum ceza alıyorum. en ıyı bahanelerıde turkce kurallarına uymuyormus yazdıklarımMod larına fazla hava basmışlar. Önüne geleni banlıyorlar.
Edelim şahsen baltaş'a bizzat teslim etmek isterimNote 7 mi hediye etsek ?![]()
İki dakika sürmedi 2026 nedir ama yavHemen yapıştırmış
İki dakika sürmedi 2026 nedir ama yav![]()
Açılan konular önce inceleme için yöneticilere gidiyor maalesef :Bi an technopata üye olup Receb'i trolleyesim geldiSese baksan 10 Yaşında çocuğun sesi 18 Yaşında recepten daha kalın,ego desen ohooo...Ortam güzel yöneticilerden kaybediyorlar.
Lütfen dediğim için 1 gün ceza yedim![]()
Naziklik olsun diye dedik.Olana bak biri de laf atmış bana cevap vermedim.[emoji23][emoji23]
Naziklik olsun diye dedik.Olana bak biri de laf atmış bana cevap vermedim.![]()
İntikamın acı olacak.Cocuklarina vasiyet olarakBenim 2106 ya kadar olan ban duruyor hala[emoji23]
İntikamın acı olacak.Cocuklarina vasiyet olarak![]()
GokskyTorunlara deriz ya problem yok[emoji23]