isyankar42
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 806

Note7 port rom kullanıyorum...
Dikkat et portladığın cihaz da patlamasın.![]()
Note7 port rom kullanıyorum...
Çok ısındığımda korkuyorum buz dolanına falan atıyorum telefonuDikkat et portladığın cihaz da patlamasın.![]()
Pangu.io iki gündür iptal. Bir değişiklik mi geliyor acaba?
Son güncelleme gerçekten çok iyi. Kenarda yatan külüstüre bile can geldi resmen..Win7 den W10 a geçiş yaptık. Hayırlısı bakalım.
Son güncelleme gerçekten çok iyi. Kenarda yatan külüstüre bile can geldi resmen..
Bu gece kullandığım interneti kotadan düşürdüler. Bug, her zaman olmuyor, dikkat et.Benimde Selfy Bol İnternetli Geceler (3GB) paketim var bu şekilde. Acaba bende de bu şekilde bug olur mu denemek lazım. Bide LTE çekse bulunduğum yerde çok efsane olabilirdi. [emoji23]
Bu kadar belli etmeseler bari. Gülünç oluyor.Forumu reeder'ın elemanları sarmış..
Diğerleri kapatmıyor mu?Uçakta yapılan uyarı : Samsung cihazlara sahip olan yolcularımızın cihazlarını kapatmaları rica olunur.
Yok kapatmadılarDiğerleri kapatmıyor mu?
Evet. Sürekli güncel ve kullanım uyarısı mesajları çok erken geliyor. Vodafone bu konuda berbat. Paket gece 11 gibi bitiyor sabah 6 gibi %100 mesajı geliyor.TT'nin 12 saatte bir güncellemesi hikaye.. Kullanımlar sürekli güncel..
Uçakta yapılan uyarı : Samsung cihazlara sahip olan yolcularımızın cihazlarını kapatmaları rica olunur.
Eğer mobildeyseniz psiphon öneririm. Ayarlarını özelden atarım.
Hangi havayolu firmasında yapıldı bu anons?
Türk Hava Yolları
SunExpress - Frankfurt ucuşuHangi havayolu firmasında yapıldı bu anons?
Yazık etme kendine..Şu xperia xz hakkındaki yorumlar çok güzel ya kimse beğenmemiş en sevdiğim şeylerden biri budur benim beğendiğim cihazı kimsenin beğenmemesi şu anda çok pahalı seneye ucuzlasın alacağım nasipse![]()
SunExpress - Frankfurt ucuşu