Berkay1903
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 20
Cumartesi gununden beri kullanıyorum çok iyi telefon arkadaşlar plus alın
Türkcellnerden almıştın
Banada şafak 1 hadi bakalım yarın akşam ip7 ailesine dahil olacağım inşallahŞafak 1bakalım yarın neler gelecek başıma
![]()
128 mi aldın Fazla ödemişsinBi tanıdık vasıtası ile![]()
Bende dostum ayrıca şafak bir değil atarsa doğan güneş denir askerlik yapmadın mıBanada şafak 1 hadi bakalım yarın akşam ip7 ailesine dahil olacağım inşallah
İnşaallah dilediğimiz gibi olur yeter çünkü hiç bir telefona şafak sayacak duruma düşmemiştimBanada şafak 1 hadi bakalım yarın akşam ip7 ailesine dahil olacağım inşallah
İyi öğrenmiş oldumBende dostum ayrıca şafak bir değil atarsa doğan güneş denir askerlik yapmadın mı![]()
Apple bu hacu herşeyi yaptırırİnşaallah dilediğimiz gibi olur yeter çünkü hiç bir telefona şafak sayacak duruma düşmemiştim![]()
Bi tanıdık vasıtası ile![]()
Şafak 1bakalım yarın neler gelecek başıma
![]()
Jet black için başka kılıf önerisi olan varmı tam cam kaplama telefona zarar verir mi acaba
Yarın akşam üstü 5 6 gibi kutu açılış videosu paylaşacağımHangisini almayı düşünüyorsun 7 mi 6s mi ?
Abi istersen bi profilden yaşıma bak sonra tekrar görüşelimBende dostum ayrıca şafak bir değil atarsa doğan güneş denir askerlik yapmadın mı![]()
Merakla bekliyorum. Trkcll bize aralık dedi yawYarın akşam üstü 5 6 gibi kutu açılış videosu paylaşacağım![]()
Yarın akşam üstü 5 6 gibi kutu açılış videosu paylaşacağım![]()
Apple bu hacu herşeyi yaptırır![]()
Hangisi olduğu yarın belli olacakHangisini almayı düşünüyorsun 7 mi 6s mi ?
Artık işler böyle yürüyorApple bu hacu herşeyi yaptırır![]()
7 al geç bence ama 6s de güzel telefon. Ve biliyor musun, kulaklık girişi varHangisi olduğu yarın belli olacak(ölmezsem tabi)
Merakla bekliyorum hadi bakalımYarın akşam üstü 5 6 gibi kutu açılış videosu paylaşacağım![]()
Çok iyi anlıyprum senin daha şafak çokAbi istersen bi profilden yaşıma bak sonra tekrar görüşelim![]()
Nasıl oluyor o işMerakla bekliyorum. Trkcll bize aralık dedi yaw![]()
BendeBakalım bekiyoruz![]()
Malesef baksana şimdisen keşke yarın olsa diyorumArtık devir öyle oldu![]()
Şimdi eğer olursa yarın bir arkadaş vasıtası ile yurtdışından 7 getirticem olmazsa ülkemizden 6S alıcam7 al geç bence ama 6s de güzel telefon. Ve biliyor musun, kulaklık girişi var![]()
Kurumsal alacağız. Abanmışlar ben de cuma akşamı görüştüm en erken aralık dediler. Dedim 256 alsak, ona kasım 15 dediler düşünÇok iyi anlıyprum senin daha şafak çok
Nasıl oluyor o iş
Bende
Malesef baksana şimdisen keşke yarın olsa diyorum![]()
Hayırlı olsun şimdidenŞimdi eğer olursa yarın bir arkadaş vasıtası ile yurtdışından 7 getirticem olmazsa ülkemizden 6S alıcam![]()
İnşaallah bu kadar bekledim 7 için umarım olurHayırlı olsun şimdiden![]()
Apple 10.yıl iPhone'unu çıkartana kadar siz iPhone 7 alıyorsunuz.Kurumsal alacağız. Abanmışlar ben de cuma akşamı görüştüm en erken aralık dediler. Dedim 256 alsak, ona kasım 15 dediler düşün![]()
Ne yapeeem. S7 yi satıp 4 ile idare mi etsemApple 10.yıl iPhone'unu çıkartana kadar siz iPhone 7 alıyorsunuz.![]()
Daha ios 7 çıktığında bile kasım kasım kasılıyordu 4 ler şimdiki halini düşünemiyorumNe yapeeem. S7 yi satıp 4 ile idare mi etsem![]()