Berkay1903
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 20
Cumartesi gununden beri kullanıyorum çok iyi telefon arkadaşlar plus alın

bakalım yarın neler gelecek başıma
  bakalım yarın neler gelecek başıma 
Türkcellnerden almıştın
Banada şafak 1 hadi bakalım yarın akşam ip7 ailesine dahil olacağım inşallahŞafak 1bakalım yarın neler gelecek başıma

128 mi aldın Fazla ödemişsinBi tanıdık vasıtası ile
Bende dostum ayrıca şafak bir değil atarsa doğan güneş denir askerlik yapmadın mıBanada şafak 1 hadi bakalım yarın akşam ip7 ailesine dahil olacağım inşallah

İnşaallah dilediğimiz gibi olur yeter çünkü hiç bir telefona şafak sayacak duruma düşmemiştimBanada şafak 1 hadi bakalım yarın akşam ip7 ailesine dahil olacağım inşallah

İyi öğrenmiş oldumBende dostum ayrıca şafak bir değil atarsa doğan güneş denir askerlik yapmadın mı

Apple bu hacu herşeyi yaptırırİnşaallah dilediğimiz gibi olur yeter çünkü hiç bir telefona şafak sayacak duruma düşmemiştim

Bi tanıdık vasıtası ile
Şafak 1bakalım yarın neler gelecek başıma

Jet black için başka kılıf önerisi olan varmı tam cam kaplama telefona zarar verir mi acaba
Yarın akşam üstü 5 6 gibi kutu açılış videosu paylaşacağımHangisini almayı düşünüyorsun 7 mi 6s mi ?

Abi istersen bi profilden yaşıma bak sonra tekrar görüşelimBende dostum ayrıca şafak bir değil atarsa doğan güneş denir askerlik yapmadın mı

Merakla bekliyorum. Trkcll bize aralık dedi yawYarın akşam üstü 5 6 gibi kutu açılış videosu paylaşacağım

Yarın akşam üstü 5 6 gibi kutu açılış videosu paylaşacağım

Apple bu hacu herşeyi yaptırır

Hangisi olduğu yarın belli olacakHangisini almayı düşünüyorsun 7 mi 6s mi ?
 (ölmezsem tabi)
 (ölmezsem tabi)Artık işler böyle yürüyorApple bu hacu herşeyi yaptırır

7 al geç bence ama 6s de güzel telefon. Ve biliyor musun, kulaklık girişi varHangisi olduğu yarın belli olacak(ölmezsem tabi)

Merakla bekliyorum hadi bakalımYarın akşam üstü 5 6 gibi kutu açılış videosu paylaşacağım

Çok iyi anlıyprum senin daha şafak çokAbi istersen bi profilden yaşıma bak sonra tekrar görüşelim

Nasıl oluyor o işMerakla bekliyorum. Trkcll bize aralık dedi yaw
BendeBakalım bekiyoruz

Malesef baksana şimdisen keşke yarın olsa diyorumArtık devir öyle oldu

Şimdi eğer olursa yarın bir arkadaş vasıtası ile yurtdışından 7 getirticem olmazsa ülkemizden 6S alıcam7 al geç bence ama 6s de güzel telefon. Ve biliyor musun, kulaklık girişi var

Kurumsal alacağız. Abanmışlar ben de cuma akşamı görüştüm en erken aralık dediler. Dedim 256 alsak, ona kasım 15 dediler düşünÇok iyi anlıyprum senin daha şafak çok
Nasıl oluyor o iş
Bende
Malesef baksana şimdisen keşke yarın olsa diyorum

Hayırlı olsun şimdidenŞimdi eğer olursa yarın bir arkadaş vasıtası ile yurtdışından 7 getirticem olmazsa ülkemizden 6S alıcam

İnşaallah bu kadar bekledim 7 için umarım olurHayırlı olsun şimdiden

Apple 10.yıl iPhone'unu çıkartana kadar siz iPhone 7 alıyorsunuz.Kurumsal alacağız. Abanmışlar ben de cuma akşamı görüştüm en erken aralık dediler. Dedim 256 alsak, ona kasım 15 dediler düşün

Ne yapeeem. S7 yi satıp 4 ile idare mi etsemApple 10.yıl iPhone'unu çıkartana kadar siz iPhone 7 alıyorsunuz.

Daha ios 7 çıktığında bile kasım kasım kasılıyordu 4 ler şimdiki halini düşünemiyorumNe yapeeem. S7 yi satıp 4 ile idare mi etsem