Neden pekisamsung s7 ürünlerini toplama kararı aldı, elinizde varsa iletişim adreslerine geri verin.
Nerden salladiniz allah aşkına note 7 üretimi geçici durduruldu s7 lerde sıkıntı yoksamsung s7 ürünlerini toplama kararı aldı, elinizde varsa iletişim adreslerine geri verin.
Var ama kardeşim neyden bahsettiğini anlayamadım tekrar simgesine bastığında geri geliyorÖzel albüm olayını kullanan var mı? Var ise geri nasıl getireceğiz![]()
s7 ürünlerini mi emin misiniz ?samsung s7 ürünlerini toplama kararı aldı, elinizde varsa iletişim adreslerine geri verin.
Haber yalan.
İnsanları yanlış yönlendirme yok öyle birşey.samsung s7 ürünlerini toplama kararı aldı, elinizde varsa iletişim adreslerine geri verin.
Kardeşim alalı neredeyse 1 hafta olacak. Eski arkadaşlar artısıyla eksisiyle yazar ama ben hiç bir problem yaşamadım. Telefonu neredeyse 2 günde bir şarja takıyorum. Dün baya bi aktiftim telefonla. Oyun müzik facebook instagram whatsapp youtube hepsini gün içinde kullanmama rağmen telefon akşam eve kadar dayandı. Eve geldiğimde şarj % 35 idi. Ve hiç bir şekilde güç tasarrruf modunda değildi. Kamerası gayet iyi. Özellikle pro ayarları kullanırım diyorsan harika. Ama otomatik ayarlarda da efsane fotoğraflar yakalayabilirsin.merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmayı düşüğnüyorum. aslında ilk düşüncem Note 7 almaktı ancak Note 7 tarih olunca mecburen S7 Edge düşünmeye başladım. iris kamera ve S Pen haricinde Note ile aynı olan S7 Edge önerir misiniz? kullanan arkadaşlar memnun mudur S7 Edge'den?![]()
Kardeşim alalı neredeyse 1 hafta olacak. Eski arkadaşlar artısıyla eksisiyle yazar ama ben hiç bir problem yaşamadım. Telefonu neredeyse 2 günde bir şarja takıyorum. Dün baya bi aktiftim telefonla. Oyun müzik facebook instagram whatsapp youtube hepsini gün içinde kullanmama rağmen telefon akşam eve kadar dayandı. Eve geldiğimde şarj % 35 idi. Ve hiç bir şekilde güç tasarrruf modunda değildi. Kamerası gayet iyi. Özellikle pro ayarları kullanırım diyorsan harika. Ama otomatik ayarlarda da efsane fotoğraflar yakalayabilirsin.
normal bence fiyat artması. Note serisi elinde patlayınca adamın diğer üst sınıftan kazanması gerekiyor. Açıkcası ben note 7 almayı düşünen bir adamdım ama ne yaptılar ettiler note serisinden soğuttular beni.eywallah kardeşim çok saolasın bu arada S7 Edge 3300 TL ye fırlamış. ayıp yahu![]()
Kardeşim şimdi galeride bir albümü seçip özele taşı seçeneğine tıklıyoruz ya. Sonra parmak izi veya desen çıkıyor. Onuda onayladım. Şuan albümü geri getiremiyorumVar ama kardeşim neyden bahsettiğini anlayamadım tekrar simgesine bastığında geri geliyor![]()
Gizli modda aynı işlemi yapKardeşim şimdi galeride bir albümü seçip özele taşı seçeneğine tıklıyoruz ya. Sonra parmak izi veya desen çıkıyor. Onuda onayladım. Şuan albümü geri getiremiyorum![]()
normal bence fiyat artması. Note serisi elinde patlayınca adamın diğer üst sınıftan kazanması gerekiyor. Açıkcası ben note 7 almayı düşünen bir adamdım ama ne yaptılar ettiler note serisinden soğuttular beni.
Aga zaten imajı zedelendi note 7 nin en azından. Ama iyi oldu açıkcası zerre üzülmüyorum. Daha adam akıllı telefon yaparlar daha fazla kontrol ederler en azındanevet Note 7 ye ben de çok fena aşık olmuştum ama son patlama olayları beni hem korkuttu hem de telefondan soğuttu![]()
Aga zaten imajı zedelendi note 7 nin en azından. Ama iyi oldu açıkcası zerre üzülmüyorum. Daha adam akıllı telefon yaparlar daha fazla kontrol ederler en azından
açıkcası bende düşünmedim değil ama s7 edge de rahat bi kaç sene götürür seni. Ama sabrederim diyorsan s8 i bekleben de aynı fikirdeyim ama kafama şu soru işareti takıldı şimdi: S7 Edge mi yoksa S8 mi?![]()
açıkcası bende düşünmedim değil ama s7 edge de rahat bi kaç sene götürür seni. Ama sabrederim diyorsan s8 i bekle
S5 Nasıl S4 kadar tutulmadıysa S8 de aynı öyle S7 kadar tutulmaz fikrindeyim.
Bence bizim s7 ler değerli olsun. S8 tutmasın o yüzdenBilmem. Benim içimden öyle geçiyor nedense.
Fazlada kasıp kavurmasın çok pahalı olur sonra![]()