Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

king2016

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
samsung s7 ürünlerini toplama kararı aldı, elinizde varsa iletişim adreslerine geri verin.

king2016

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
yanma probleminde dolayı ustam, bataryaları patlıyor.

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Birşey soracam.
Diyelimki samsung S7 cihazları geri topluyor.
Peki aldığımız yere götürüp teslim edince paramızın tamamını hemen geri alabiliyor muyuz?

MustafaHan1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Özel albüm olayını kullanan var mı? Var ise geri nasıl getireceğiz :D:D

exclusive80

Asistan
Reaksiyon puanı
35
merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmayı düşüğnüyorum. aslında ilk düşüncem Note 7 almaktı ancak Note 7 tarih olunca mecburen S7 Edge düşünmeye başladım. iris kamera ve S Pen haricinde Note ile aynı olan S7 Edge önerir misiniz? kullanan arkadaşlar memnun mudur S7 Edge'den? :)

oguzokman

Asistan
Reaksiyon puanı
35
merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmayı düşüğnüyorum. aslında ilk düşüncem Note 7 almaktı ancak Note 7 tarih olunca mecburen S7 Edge düşünmeye başladım. iris kamera ve S Pen haricinde Note ile aynı olan S7 Edge önerir misiniz? kullanan arkadaşlar memnun mudur S7 Edge'den? :)
Kardeşim alalı neredeyse 1 hafta olacak. Eski arkadaşlar artısıyla eksisiyle yazar ama ben hiç bir problem yaşamadım. Telefonu neredeyse 2 günde bir şarja takıyorum. Dün baya bi aktiftim telefonla. Oyun müzik facebook instagram whatsapp youtube hepsini gün içinde kullanmama rağmen telefon akşam eve kadar dayandı. Eve geldiğimde şarj % 35 idi. Ve hiç bir şekilde güç tasarrruf modunda değildi. Kamerası gayet iyi. Özellikle pro ayarları kullanırım diyorsan harika. Ama otomatik ayarlarda da efsane fotoğraflar yakalayabilirsin.

exclusive80

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Kardeşim alalı neredeyse 1 hafta olacak. Eski arkadaşlar artısıyla eksisiyle yazar ama ben hiç bir problem yaşamadım. Telefonu neredeyse 2 günde bir şarja takıyorum. Dün baya bi aktiftim telefonla. Oyun müzik facebook instagram whatsapp youtube hepsini gün içinde kullanmama rağmen telefon akşam eve kadar dayandı. Eve geldiğimde şarj % 35 idi. Ve hiç bir şekilde güç tasarrruf modunda değildi. Kamerası gayet iyi. Özellikle pro ayarları kullanırım diyorsan harika. Ama otomatik ayarlarda da efsane fotoğraflar yakalayabilirsin.

eywallah kardeşim çok saolasın bu arada S7 Edge 3300 TL ye fırlamış. ayıp yahu:mad:

oguzokman

Asistan
Reaksiyon puanı
35
eywallah kardeşim çok saolasın bu arada S7 Edge 3300 TL ye fırlamış. ayıp yahu:mad:
normal bence fiyat artması. Note serisi elinde patlayınca adamın diğer üst sınıftan kazanması gerekiyor. Açıkcası ben note 7 almayı düşünen bir adamdım ama ne yaptılar ettiler note serisinden soğuttular beni.

MustafaHan1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Var ama kardeşim neyden bahsettiğini anlayamadım tekrar simgesine bastığında geri geliyor :)
Kardeşim şimdi galeride bir albümü seçip özele taşı seçeneğine tıklıyoruz ya. Sonra parmak izi veya desen çıkıyor. Onuda onayladım. Şuan albümü geri getiremiyorum :):)

exclusive80

Asistan
Reaksiyon puanı
35
normal bence fiyat artması. Note serisi elinde patlayınca adamın diğer üst sınıftan kazanması gerekiyor. Açıkcası ben note 7 almayı düşünen bir adamdım ama ne yaptılar ettiler note serisinden soğuttular beni.

evet Note 7 ye ben de çok fena aşık olmuştum ama son patlama olayları beni hem korkuttu hem de telefondan soğuttu:(

oguzokman

Asistan
Reaksiyon puanı
35
evet Note 7 ye ben de çok fena aşık olmuştum ama son patlama olayları beni hem korkuttu hem de telefondan soğuttu:(
Aga zaten imajı zedelendi note 7 nin en azından. Ama iyi oldu açıkcası zerre üzülmüyorum. Daha adam akıllı telefon yaparlar daha fazla kontrol ederler en azından

exclusive80

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Aga zaten imajı zedelendi note 7 nin en azından. Ama iyi oldu açıkcası zerre üzülmüyorum. Daha adam akıllı telefon yaparlar daha fazla kontrol ederler en azından

ben de aynı fikirdeyim ama kafama şu soru işareti takıldı şimdi: S7 Edge mi yoksa S8 mi? :D

exclusive80

Asistan
Reaksiyon puanı
35
açıkcası bende düşünmedim değil ama s7 edge de rahat bi kaç sene götürür seni. Ama sabrederim diyorsan s8 i bekle

S8 in elimize geçmesi en erken 6 ayı bulur. bir de S8 piyasaya nasıl sürülecek onu da bilemiyoruz. Note 7 gibi sorunlu bir şekilde piyasaya sürülürse aradan geçen 6 ay için küfrederim firmaya :)

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
S5 Nasıl S4 kadar tutulmadıysa S8 de aynı öyle S7 kadar tutulmaz fikrindeyim.

exclusive80

Asistan
Reaksiyon puanı
35
S5 Nasıl S4 kadar tutulmadıysa S8 de aynı öyle S7 kadar tutulmaz fikrindeyim.

neye dayanarak böyle düşündün peki? eğer söylenenler doğru çıkarsa S8 ortalığı kasıp kavuracak gibi görünüyor. hatta öyle ki Note 7 nin ilk çıktığı günlerdeki ortalığı kasıp kavurması çok sıradan kalacak bunun yanında :)

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Bilmem. Benim içimden öyle geçiyor nedense.
Fazlada kasıp kavurmasın çok pahalı olur sonra:)

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Ben açıkcası samsungu şimdi dahada çok sevmeye başladım.
Hele hele S7 modeline çok şaşırdım.
Açılış sesini kaldırması.
Titreşimin tamamen kapatılabilmesi.
Ekran boyutunu en az 5.2 veya 5.5 olmasını beklerken tam istediğim gibi 5.1 olması (aslında 5.0 isterdimde neyse) olması çok şaşırttı beni.
Bir o kadarda sevindirdi beni.
Tek eksiği radyo.
Oda olsaydı gözümde 5 bin tl ederdi.