Kaan1yaK
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
ARKADAŞLAR CS GO DA HİÇ BİR HİLE YAPMADIĞIM HALDE VAC BAN YEDİM OYUNU ALALI 1 GÜN OLDU BUNUN SÜRESİ VAR MI ? ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN 

Vac banın geri dönüşü yoktur mutfağa koş ılık bi bardak su iç ılık diyorum hasta olmaben daha yeni başladım yahubişi yapamazmıyım
ama hilede kullanmadım yaniVac banın geri dönüşü yoktur mutfağa koş ılık bi bardak su iç ılık diyorum hasta olma
Valve Anti-Cheat System (VAC) - Valve Anti-Cheat (VAC) System - Veri Tabanı - Steam Supportyanlış birine atılmış olabilir mi hiç bir bilgim yok daha
Gönder hayatım dene şansını öptüm ..bak yemin ederim ki ALLAH şahidim olur ki hile açmadım bi ticket filan göndersem
oyun dosyalarını da ellemdim diyorum bi bildiğim yokİlla hile açmış olman gerekmiyor. Oyunun dosyalarına mudahele eden herhangi bir yazılım bile vac ban yemene sebep olur.
Ayrıca buraya kurana el basmış resmini de atsan biz bani kaldiramayiz. Valve de kaldırmaz![]()
diğer hesap derken ?Ticket üzerine yardım etmezler, etmiyorlar da.
Yanlış yere atıldıysa otomatik kaldırılır. 2 hesabında da vac ban olması bu ihtimali düşürüyor.
Açılsaydı diğer hesabındaki açılırdı.