bayadrastos
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
Orası bana kalsın.Ne gerçek olsa?

Orası bana kalsın.Ne gerçek olsa?
Boşver şifreli konuşuyorlar.Ne demeye çalıştınızğinizi anlayamadım ben çok merak ederim söyler misin?
Yanlış anladın şifreli konuşmuyoruz o öyle deyince ben sordum söylemedi.Boşver şifreli konuşuyorlar.
Siz bilirsinizYanlış anladın şifreli konuşmuyoruz o öyle deyince ben sordum söylemedi.
Cips yerler kola içerler. Spor yapmazlar ondan sonra telefonun sar ına bakarlar. Ona baksan iPhone da almamak lazım.Hay sizin SAR'ınıza..
Oturdukları yerde yedikleri radyasyonu bilmiyorlar, global pazar da satışa çıkan telefona laf ediyorlar, anlamak zor.Hay sizin SAR'ınıza..
Htc one a9 cihazın kendi kendine kapanmıştı tamirciye götürünce güç entegresi yanmış 200 lira masrafı var demişti bugün takmış olmamış işlemcide de sorun varmış.Şimdi servise yollasam anakart değişcekler 700 lira masrafı var ki telefonu satsan 700 etmez.
Şimdi benim sorum şu telefon ekranı kasası falan sağlam çiziksiz parça niyetine ne kadara satmalıyım en az fikrinizi alayım dedim.
Şuanda da verebilirim ama anakart değişimi diyecekler büyük ihtimalle oda çok pahalı nerdeyse telefon fiyatı.Keşke telefoncu değil de garantiye ya da kvk genpa gibi merkezlere verseydiniz.
Telefonun fiyatından 500 TL düşerek sahibinden.com'da satabilirsin.Htc one a9 cihazın kendi kendine kapanmıştı tamirciye götürünce güç entegresi yanmış 200 lira masrafı var demişti bugün takmış olmamış işlemcide de sorun varmış.Şimdi servise yollasam anakart değişcekler 700 lira masrafı var ki telefonu satsan 700 etmez.
Şimdi benim sorum şu telefon ekranı kasası falan sağlam çiziksiz parça niyetine ne kadara satmalıyım en az fikrinizi alayım dedim.
Problem nedir ?Bu coğrafyacı bana taktı ya
Problem nedir ?
Derdte konuştuğunu mu gördü? Yoksa kavgalı mısınız?Neredeyse her derse girdiğinde beni rezil etmeden çıkmıyor. Dersin düzenini bozan bi hareketim de yok.
Eyw sağol şansımı deneyeyim 950ye almıştım 450ye koyayım o zaman olmadı 400e de veririm.Telefonun fiyatından 500 TL düşerek sahibinden.com'da satabilirsin.
Derdte konuştuğunu mu gördü? Yoksa kavgalı mısınız?
Kasa olarak Apple'ın cihazları tutuyor ama şansınızı deneyin.Eyw sağol şansımı deneyeyim 950ye almıştım 450ye koyayım o zaman olmadı 400e de veririm.
Takmayın hocam.Mesajlarımdan rahatsız olan veletler varmış.. Nasıl üzüldüm anlatamam.. Hemen forumu bırakıyorum(!).. Adam olsalar zaten, kimliklerini gizlemeden karşıma çıkarlar.. Çok da .....![]()
Takmak mı? Bundan sonra daha sık gireceğim foruma..Takmayın hocam.
Ben rahatsız edici bir şeye denk gelmedim hiç ama neyin rahatsızlığı ki? [emoji2]Mesajlarımdan rahatsız olan veletler varmış.. Nasıl üzüldüm anlatamam.. Hemen forumu bırakıyorum(!).. Adam olsalar zaten, kimliklerini gizlemeden karşıma çıkarlar.. Çok da .....![]()