muhammett99
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 17
Yedek alip sifirlasam mi cihaziaynı sorun bendede mevcut kendi kendine ısınıyor normalde 1 gun giden telefon 7 saatte bitiriyo sarjı
Yedek alip sifirlasam mi cihaziaynı sorun bendede mevcut kendi kendine ısınıyor normalde 1 gun giden telefon 7 saatte bitiriyo sarjı
valla 1 kere daha deniycem sarj edip başka çözüm yoksa sıfırlamak son çare olmalıYedek alip sifirlasam mi cihazi
valla bendede aynı değerler sanki kendi telefonumdan almışşsın![]()
![]()
ohaa yaa![]()
Hocam oculus uygulamasini kaldirin eger sarj konusunda probleminiz varsavalla bendede aynı değerler sanki kendi telefonumdan almışşsın![]()
sizde o şekildemi çözüldü çünkü %60 sistem yiyo gözüküyo yani ekran+androit =%60Hocam oculus uygulamasini kaldirin eger sarj konusunda probleminiz varsa
Bende o sekilde çözüldü. Gorunurde yemiyor olarak gozuksede sistemi cok zorluyor arkada silmeden veya devredisi birakmadan da duzelmiyor. Son guncellemenin neden oldugu bisey bu. Sonra da yeniden baslatin duzelecektir.sizde o şekildemi çözüldü çünkü %60 sistem yiyo gözüküyo yani ekran+androit =%60
Suan icin oculus uygulamalarini yüklemiyoruz tek genel sıkıntı o. Vr kullanıyorsanız tabi eğer.Arkadaşlar merhaba. Bende s7 edge siyah renk ile aranıza katıldım. Cihaz ile ilgili genel bir sıkıntı var mı ? Ya da yaşadığınız can sıkıcı bir durum
eyvallah saolasınBende o sekilde çözüldü. Gorunurde yemiyor olarak gozuksede sistemi cok zorluyor arkada silmeden veya devredisi birakmadan da duzelmiyor. Son guncellemenin neden oldugu bisey bu. Sonra da yeniden baslatin duzelecektir.
Ekran sürem 6 saat yani 1 gunu rahat çıkarıyorum. Oyun vs de oynamama rağmen ki online oyun çok oynayan biriyim.Arkadaşlar merhaba. Bende s7 edge siyah renk ile aranıza katıldım. Cihaz ile ilgili genel bir sıkıntı var mı ? Ya da yaşadığınız can sıkıcı bir durum. Şarj süresi nasıl cihazın ? Bir günü görebiliyor musunuz ?
Ben çok oyun oynayan birisi değilim. Daha rahat idare edebilirim gibi. Umarım cihaz kronik sorunlu cihaz cıkmaz. Türkcell'den aldım cihazı bakalım gelsin hele bi kurcalayalımEkran sürem 6 saat yani 1 gunu rahat çıkarıyorum. Oyun vs de oynamama rağmen ki online oyun çok oynayan biriyim.
Hediye Vr kampanyasina da katilirsiniz o zamanBen çok oyun oynayan birisi değilim. Daha rahat idare edebilirim gibi. Umarım cihaz kronik sorunlu cihaz cıkmaz. Türkcell'den aldım cihazı bakalım gelsin hele bi kurcalayalım
hiç aklımda değildi hatırlattığınız iyi olduHediye Vr kampanyasina da katilirsiniz o zaman
7 ekim galiba linki burada. Galaxy S7 | Note5 | Gear VRhiç aklımda değildi hatırlattığınız iyi olduNe zamana kadardı ki o vr kampanyası
çok teşekkürler. Cihazdan memnun musun peki dostum ?7 ekim galiba linki burada. Galaxy S7 | Note5 | Gear VR
Ben memnunum kronik bir problem yok. Baskaca herhangi bir sıkıntı yok tek sikinti gr vr kullanmak icin lazim olan oculus programi hatali o da ilerde duzelir.çok teşekkürler. Cihazdan memnun musun peki dostum ?
Teşekkürler bilgiler içinBen memnunum kronik bir problem yok. Baskaca herhangi bir sıkıntı yok tek sikinti gr vr kullanmak icin lazim olan oculus programi hatali o da ilerde duzelir.
7 ekim galiba linki burada. Galaxy S7 | Note5 | Gear VR
bence s7 edge 6s plus ile kıyaslanabilirIphone 6s mi yoksa s7 edge mi takas teklifi geldi hangisi daha iyidir s7 edge kullsniyorum
3 ay önce aldıysan dostum vermeyebilir. 19 ağustos ve sonrasından itibaren aldıysan vr kampanyasına katılmaya hak kazanıyorsun. Kampanya'ya katılamazsın yani.Galaxy S7 | Note5 | Gear VR
Arkadaşlar üstteki linkte bulunan hediye gear kampanyasını yeni duydum.
Ben telefonu (S7) üç ay önce Bimexten aldım. Şimdi bu hediye gear kampanyasına katılabilir miyim?
Ayrıca sms paketim var. Sms atınca paket olduğu halde yine tl keser mi?
Bilenler lütfen bilgi versin.
Normalde 19 agustos 30 kasik arasinda satin alinan cihazlar kampanyaya katilabilir diyor ama son basvuru tarihi 7 ekim yazmislar. Tarihlerde bir gariplik var. Arayip sorun samsung musteri hizmetleriniburada 19 ağustos-30 kasım 2016 derken neyi kastetmiş anlamadım?bu tam olarak neyin tarihi?
19 Ağustos - 30 Kasım 2016 tarihleri arasında, Samsung Electronics Istanbul Paz. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından ithal edilmiş Samsung Galaxy S7 (SM-G930F), S7 edge (SM-G935F), Note 5 (SM-N920C) model cep telefonu satın alarak aşağıda belirtilen kampanya koşullarını yerine getiren tüketiciler için geçerlidir
geçenlerde avea bayisinde sordum bu kampanya bitti demişlerdi.açıkcası bu cihaz benim için pek önemli değilNormalde 19 agustos 30 kasik arasinda satin alinan cihazlar kampanyaya katilabilir diyor ama son basvuru tarihi 7 ekim yazmislar. Tarihlerde bir gariplik var. Arayip sorun samsung musteri hizmetlerini
Avea bayisine hic güvenmeyin en kötü 7 ekimde bitecek belki 30 kasima uzatmislardir. İthalatci da almayi dusunuyorsaniz zaten siz katilamazsiniz ha alip satarim en azindan ithalat ile Turkiye garantili farkini 200 liraya indiririm derseniz olabilir zira cihaz şuanda 300tl piyasada 200e herturlu satilir.geçenlerde avea bayisinde sordum bu kampanya bitti demişlerdi.açıkcası bu cihaz benim için pek önemli değil
güzel fikir ama gözlüğün fiyatı 139 tlAvea bayisine hic güvenmeyin en kötü 7 ekimde bitecek belki 30 kasima uzatmislardir. İthalatci da almayi dusunuyorsaniz zaten siz katilamazsiniz ha alip satarim en azindan ithalat ile Turkiye garantili farkini 200 liraya indiririm derseniz olabilir zira cihaz şuanda 300tl piyasada 200e herturlu satilir.
Sizin baktiginiz eski r322 serisi bu gelenler r323 bimekste vatanda felan var 299tl olarak.güzel fikir ama gözlüğün fiyatı 139 tl300 tl olsaydı yine 200 değilde 250 ye satılabilirdi
Samsung Gear VR Sanal Gerçeklik Gözlüğü - SM-R322NZWATUR By Fiyatı
hem bunu kime satacağım. telefonu satış yapan esnaf verseydi iyi olurdu.hiç olmazsa cihazı almaz, telefonda indirim istenebilirdi