joblessadministrator
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Ya zaten sadece ışığa tutunca gözüküyor onun dışında bir sorun yok ayna gibi xdYok temiz arkası ayna gibi 10 ay oldu
Ya zaten sadece ışığa tutunca gözüküyor onun dışında bir sorun yok ayna gibi xdYok temiz arkası ayna gibi 10 ay oldu
Takılma bunlaraYa zaten sadece ışığa tutunca gözüküyor onun dışında bir sorun yok ayna gibi xd
Haklısın fazla takılmamak lazım.Takılma bunlara
Sakın kurma o romu telefon açılmıyor lamlazy v2 veya İnfinity p6 pure stock kura bilirsin bunlar güzel romlarDitto note 7 rom nasıl arkadaşlar ? Note 2 kullanirken cok kullanirdim ditto romlarini deneyen varsa ona geceyim ben guzelse
Banada yollarmısınız hocambanada yazilimci bi arkadaşım atmıştı ilk aldigimda mesaji banada oyle oldu whatsappdan ses seda kesildi
Hybrid rom nasıl hacıSakın kurma o romu telefon açılmıyor lamlazy v2 veya İnfinity p6 pure stock kura bilirsin bunlar güzel romlar
Denemedim hacı bilmiyorumHybrid rom nasıl hacı
Seste hiçbir sorun yok arkadaşım hemde buzamana kadar aldığım en soğuk telefonArkadaşlar merhaba. uzun zamandır Note5 almayı düşünüyorum ama yorumlardan okudugum kadarıyla biçok kişi özellikle konuşurken sesin boğuk gelmesinden ve aşırı ısınmasından şikayetçi . Acaba bu sıkıntılar genel mi ? ısınma pek sorun olmayabilir.Şuan Lg G4 kullanıyorum o da ısınıyo. Ama Ses ?
Teşekkürler))
dostlar note 5 şarj yerinin fotosunu atabilir misiniz detaylı olarak? sevabına
sağolasın eyv dost
Lamlazzy yi kuracağımda kardeş bunun yanında kurabileceğim kernel varmı yoksa stock kerneli iyimi ? direk romu indirip flashlıyorumSakın kurma o romu telefon açılmıyor lamlazy v2 veya İnfinity p6 pure stock kura bilirsin bunlar güzel romlar
Arter 97 v22.0 olması lazım bu kernel in note 7 port romlar için uyarlanmış bi versiyonu var ama mavi ışık filtresi ve flashlight çalışmıyor deniliyor artı stock kernel de batarya çok hızlı tükeniyor sky-high 5.8.1 var başkada bildiğim kernel yok bunları bi dene ama yine en güzeli StockLamlazzy yi kuracağımda kardeş bunun yanında kurabileceğim kernel varmı yoksa stock kerneli iyimi ? direk romu indirip flashlıyorum
Stock rom da kernel kurma kendi kernel ini kullan bence Lspeed adında bi uygulama var markette onu kur geliştirici lerin de kullandığı ve içerisinde bir çok tweak lerin olduğu güzel bi uygulama ve ayrıyeten arya mod premium sound control modunu da kur memnun kalırsın özellikle telefonda müzik dinliyor ve film izliyorsan dolby atmos ses deneyimini yaşamını isterim tabi iyi bir kulaklık varsa daha iyi olurStock rom ile hangi kerneli kurmami onerirsiniz ?
Valla buradaki daha eski yorumlarda biçok kişi özellikle sesin değişik gelmesinden ve karşı tarafın bazen duymamasından yakınıyor. Şimdilik bunlar sıkıntı.Bi de tel.i almak için tavsiye edeceginiz güvenilir bi site ? ☺☺Seste hiçbir sorun yok arkadaşım hemde buzamana kadar aldığım en soğuk telefon![]()
eyvallah yardımların için hocam son bir sorum olacak senin tavsiye ettiğin lamlazzy romunu indirdim şimdi kurucam cihaza efs modem falan yedeğimi aldım sorun çıkmaz inşallah ama birde şey diyeceğim bu arter 97 yi kurabilirmiyim bu lamlazzy nin üstüne ? romu kurup cihaza res atmadan direk kuruyorduk değilmi kerneli ?Arter 97 v22.0 olması lazım bu kernel in note 7 port romlar için uyarlanmış bi versiyonu var ama mavi ışık filtresi ve flashlight çalışmıyor deniliyor artı stock kernel de batarya çok hızlı tükeniyor sky-high 5.8.1 var başkada bildiğim kernel yok bunları bi dene ama yine en güzeli Stock
Arter 97 kernelin note 7 Portlar için olanı var onu kur kurulumdan önce ve sonra wipe data ve cache yap temiz kurulum olsun ama mavi ışık filtresi ve flashlight çalışmıyor deniliyor dueyvallah yardımların için hocam son bir sorum olacak senin tavsiye ettiğin lamlazzy romunu indirdim şimdi kurucam cihaza efs modem falan yedeğimi aldım sorun çıkmaz inşallah ama birde şey diyeceğim bu arter 97 yi kurabilirmiyim bu lamlazzy nin üstüne ? romu kurup cihaza res atmadan direk kuruyorduk değilmi kerneli ?
Şimdi denetledim herhangi bi güncelleme gelmemiş hocamGüvenlik güncellemesi geldi sanırım
Nerden baktın telefon üzerinden mi ?Şimdi denetledim herhangi bi güncelleme gelmemiş hocam
Evet güncellemelerden baktımNerden baktın telefon üzerinden mi ?