muratteas
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 96
Evet ahali bir kaç saat oluyor, yayınlanalı sırayla gelir.

Hey maşallah be bize gelmedi
Haber gelmiyor nougattan belli beni sevmiyor artık![]()
Dual sürümüne daha geç mi gelir?
Normalde herkese sırayla geliyor tek sim çift sim diye ayrılmaz.
Diğer bir forumda telefona format atıldığı zaman güncellemenin geldiğini söyleyen arkadaşlar var. Ne kadar doğru bilemem ama ben zaten bu ara format atmayı düşünüyordum böylelikle bunu da denemiş olacağım haberdar ederim.
Yok hocam güncelleme gelmedi bana, az önce sıfırladım.Sonuç ne kardeşim varmı aslı astarı format ile geliyor mu ?
Cihazı sıfırladıktan sonra ana ekran dönmez oldu... Bununla karşılaşan oldu mu daha önce?
Hocam haftasonu güncelleme gelmez zaten beklemeyin. Yarından itibaren başlar tekrar dağıtılmayaDaha gelmedi helal olsun
Niye?Hocam haftasonu güncelleme gelmez zaten beklemeyin. Yarından itibaren başlar tekrar dağıtılmaya![]()
Server başında duracak adamları yok sanırım
Ben henüz güncelleme almadım ama bahsettiğiniz sorun ilginç bir sorun.Android 7'den sonra arayüzü bayağı katkı sağlayan Android Sistem WebView devredışı kaldı ve aktif olmuyor. Formatta çare olmadı. Bu sorunla karşılaşan var mı?
Ayarlar/bildirimler/sağ üst köşedeki noktalı yere tıklayın. Seçeneklerden sistem işlemlerini gösteri seçin ve tüm uygulamalar içine göz atın. Android sistem WebView i göreceksiniz.Android 7'den sonra arayüzü bayağı katkı sağlayan Android Sistem WebView devredışı kaldı ve aktif olmuyor. Formatta çare olmadı. Bu sorunla karşılaşan var mı?
Oradan baktığımda devre dışı gözüküyor. Etkinleştirme tiki aktif olmuyor. Neden böyle acaba? Asistan'dan durumu ilettim, yetkililere sonuu bekleyim.Ayarlar/bildirimler/sağ üst köşedeki noktalı yere tıklayın. Seçeneklerden sistem işlemlerini gösteri seçin ve tüm uygulamalar içine göz atın. Android sistem WebView i göreceksiniz.
Ben güncellemeyi iki gün önce aldım. Blackmart, Free Adblocker Browser gibi bazı programlar çalışmadı. Bir diğer sorun da ekran bekleme (kilit) kısmındaki duvar kağıdını değiştirme seçeneği yok veya ben bulamadım. Widgetlerde zaman zaman donma sorunu var. Şimdilik dikkatimi çeken bunlar oldu. Bilgilerinize…
Maalesef nougat 7.0 güncellemeden sonra ayarlar içerisindeki ana ekran ayar seçeneği yok. Sadece ekran ayar seçeneği var onda da sadece duvar kağıdı seçeneği var, kilit ekranı seçeneği yok.Ayarlar içerisindeki ekran kısmından hallediliyor ana ekran ve kilit ekranı duvar kağıtları.