• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Kiralık Aşk Roma’da başlayacak!

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,383
1.jpg

Kiralık Aşk
fırtına gibi dönüyor. Star TV'nin fenomen dizisi Kiralık Aşk ikinci sezonuyla 23 Eylül Cuma izleyici ile buluşacak. 52 bölüm boyunca ekranda olan Kiralık Aşk dizisinin sezon finalinde, Defne (Elçin Sangu) ve Ömer (Barış Arduç) çiftini nikah masasına doğru son adımlarını atarken bitmişti.

Dizinin ikinci sezonunun ilk bölümü aşk şehri Roma’da başlıyor. Roma’nın büyülü atmosferinde çekilen bu bölüm ekranlarda görsel şölen yaşatacak. Kiralık Aşk ilk sezonunda olduğu gibi şaşırtıcı ve sürükleyici hikayesiyle 23 Eylül Cuma 20.00’de Star ekranında olacak.

Sabırsızlık ile bekliyorum.. :D

Ben dedim Ömer masadan kalkıp gitmiştir ama bayaa bildiğin evlenmişler herhalde.

Ulan koca koca adamlar şunu izliyor ya

Çocuk dizisi değil çünkü.

Sürükleyici hikayemi ? Yapmayın gözünüzü seveyim. Kaç kere izlemek zorunda kaldım bölümün başından sonuna kadar 1 tane olay olmadı. 1 bölüm ayrılıp 1 bölüm sonra barışılan saçma sapan bir dizi benim için.

Bence güzel yani güzel olmasa kimse izlemezdi

Bana hitab etmiyor diyelim. Elçin Sangu'nun güzelliği için izleyen çok tanıdığım var. Abidik gubidik hareketler yapıp internette fenomen olanlar ile aynı bu tarz diziler benim için.
Herkes herşeyi begenmeyebilir saygı duymak lazım;):)

Yeni sezon ile böyle bir başlangıç olamaz, berbat.. Bir ara TV'yi kapatasım geldi o kadar.

Yemin ediyorum bu yerli dizilerdeki o ona bu buna aşık sonra ayrıl 500 sene sonra geri barışmak üzere yeminlen gına geldi yerli dizileri bıraktım bu yüzden.:(:confused:

Yeni sezon ile böyle bir başlangıç olamaz, berbat.. Bir ara TV'yi kapatasım geldi o kadar.

Ben beğendim valla. 1 yıl sonrasıyla başlamışlar. Çok şey değişmiş. Hiçbir şey eskisi gibi değil.