HTC 10 Garantisi Hakkında [Önemli]

M

Murat Burç

SDN Okuru
iphone telefon patladımı milleitn elinde mesela? bir akrabanda yada senin elinde note 7 patlasa. ağır hasar alsan, mesela gözünde yüzünde vb (Allah korusun) bunları diyebilir miydin acaba merak ediyorum. Attığım 2. videoda patlamış note 7 var. 3600e aldıgın cihaz patlıyor. tamam topladıda birinin elinde patlasa yada evini yaksa ne olacak? 3600 veriyorsun afedersinde kalkıp patlaması o kadar saçma ki. iphone fanboy değilim, aksine iphone almıcak biriyim en az 4 5 sene. ama sidik yarışına kalkıp böyle sonuçlarla karşılaşması, samsungun asıl kalitesini gösteriyor bence
Note 7 şarjda patlıyor sadece

M

Murat Burç

SDN Okuru
Tamamda bir çoğumuz hem şarj ederken hemde bişiler yapabiliyoruz telefonda. Yapmayanlar tabi var ama çoğu kişi yapıyor ^^
Doğru olnaı yapılmaması zaten ısıyı hisseden biri o telefonu bırakır anlatabiliyor muyum.
Şunu anlamıyorsun şuan piyasada patlayan bir Note 7 yi ALAMAZSIN.Satışı yok.Yeni sürüm geliyor

Armağan UYSAL

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Tamam bende onu tartışmıyorum zaten. Samsungun kalitesinden geldik buralara. iyi güzel toplatıyorda diyorum. 3600 liralik telefon satıyor. sattığı patlıyor ve ilk suçu müşteriye atıp sonradan olay çoğalınca kendi üstleniyor. Alan aldı kullanan kullandı diyorum. o esnada patlama olsa diyorum :)
Şuan tabiki patlayan telefon satmıyor. mantığa aykırı zaten öyle telefonu şuan satıyor olması. alan aldı kullanan kullandı bu süreçte fiziksel kalıcı zarar gören olsa kim hesabını ödeyecek? dandik telefonda değil boşuna yazmıyorum 3600tl lik telefon diye.