_FAUST_
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 1,612
Satarken keyifler yerinde ama.Mesela kamera adaptörü 99 tl apple ın. Samsung onu kutu içinde gönderiyor. Hdmi kablosu 149 tl. Androidde 20![]()

Satarken keyifler yerinde ama.Mesela kamera adaptörü 99 tl apple ın. Samsung onu kutu içinde gönderiyor. Hdmi kablosu 149 tl. Androidde 20![]()
Apple'ın arabasını al.harbiden sömürge ya cidden apple severim fakat artık işin boyutu değişti kar amaçlı bir şirket oldu öğrenci olmasam telefonu değiştircemde bana yetiyor lakin araba alman lazım![]()
telefon zaten 6 plus cebimi dolduruyor diğer cebimede onu koyarsam oo elim dışarda mı gezcek hani bi bayan olsak çanta felan kullanırız atarız içine lakin değilizPowerbank al bak keyfine,tıpta çareler tükenmez.![]()
Doktora git artık gerisini biliyorsun.telefon zaten 6 plus cebimi dolduruyor diğer cebimede onu koyarsam oo elim dışarda mı gezcek hani bi bayan olsak çanta felan kullanırız atarız içine lakin değiliz![]()
applein hiçbişeyin almam artık okadar paraya yazuh arabasına binsem 100 km hızın üstüne çıkmayı engellerler aynı appstoredan 100 mb üstü uygulama indiremez gibi egzos patlamam olmaz benim araba android gibi olcak bizim sokağa girince pat pat pat ses çıkartcam uyansınlar banneApple'ın arabasını al.![]()
Mesela kamera adaptörü 99 tl apple ın. Samsung onu kutu içinde gönderiyor. Hdmi kablosu 149 tl. Androidde 20![]()
Otg işte. Apple ın kendi sitesinde öyle geçiyor diye yazdımKamera adaptörü ne be? S7'nin kutusundan öyle bişey çıkmadı.
Tamam sustum lanet olsun ya ne inat.applein hiçbişeyin almam artık okadar paraya yazuh arabasına binsem 100 km hızın üstüne çıkmayı engellerler aynı appstoredan 100 mb üstü uygulama indiremez gibi egzos patlamam olmaz benim araba android gibi olcak bizim sokağa girince pat pat pat ses çıkartcam uyansınlar banne![]()
ben hayatımda para verdiğim tek ürün şarj kablosu onada 70 lira verdim gitti paracıklar telefon bedavaya geldi zaten ablamdan çaldımÖyle fakat şu adaptörü bu adaptörü mevzusu yok bizde![]()
Otg işte. Apple ın kendi sitesinde öyle geçiyor diye yazdım
Vay kırkız anlamıyorum ki kime çekmiş.ben hayatımda para verdiğim tek ürün şarj kablosu onada 70 lira verdim gitti paracıklar telefon bedavaya geldi zaten ablamdan çaldım![]()
İşte tek şey için 99 tl vermek ne kadar akıl karı?Otg ile yapabileceğin tek şey fotoğraf alışverişi, onun için icloud denen ücretsiz bir bulut var.
Ama kardeşim öyle değilmi böyle telefon üreten yazılım yapan bir firmanın arabası az buçuk böyle olurTamam sustum lanet olsun ya ne inat.Şaka bir yana iyi güldüm ya.
Yoh bende ona s4 ümü verdim telefon alana kadar lakin benim sıfır olarak verdiğim s4 birgün telefon olmaktan çıkmış halde geri geldiVay kırkız anlamıyorum ki kime çekmiş.![]()
Haklısın ama elden ne gelir.Ama kardeşim öyle değilmi böyle telefon üreten yazılım yapan bir firmanın arabası az buçuk böyle olur![]()
Yeme beni yeme beni.Yoh bende ona s4 ümü verdim telefon alana kadar lakin benim sıfır olarak verdiğim s4 birgün telefon olmaktan çıkmış halde geri geldi![]()
Teknolojinin gelişmesini izlemek bak ilerde gülücek ne konular çıkıcak mesela buba bu araba kasıyo ya yenisini alak dur yazılım güncelleştirmesi vardır belki atalım olmadı root mod felan yükleriz veya jailbreak yaparız 100 km hızın üstüne çıkarızHaklısın ama elden ne gelir.![]()
Cidden ben kyk alıyordum onunla alıcam dedim dur ben alıyım beğenmezsem sana veririm dedi verdi bende o telefon alana kadar s4 ümü verdim şuan telefon halen kırdığı gibi duruyor sonra s6 aldı kendineYeme beni yeme beni.Neyse ben biraz çay içeceğim vb.
Gel beraber olsun.Cidden ben kyk alıyordum onunla alıcam dedim dur ben alıyım beğenmezsem sana veririm dedi verdi bende o telefon alana kadar s4 ümü verdim şuan telefon halen kırdığı gibi duruyor sonra s6 aldı kendineafiyet olsun
![]()
sağol kardeşimGel beraber olsun.![]()
sağol kardeşim![]()
hocam telefon elinde mi şuan ?
Çağ atlamışsınız resmeniPhone4'den iPhone6s'e geçtiğim gün mükemmeldi)