hoşuma gitti telefon inceliyorum şuan ama kamerası zayıf sankiK5 Note. Hepsiburada'da 946 idi galiba.
İyi bir seçim hayırlı olsun dostumsamsung galaxy j7 2016 modelinde karar kıldım(1032tl+kargodahil). asusun tipi hoşuma gitmedi ekranın altında filan gereksiz bi kaplama var ama iyi telefon olduğu kesin. Huawei ise sar değeri çok yüksek forumdaşın dediği gibi bir de gm5 plus önerdiniz o telefonu kullananları görüyorum, telefon bi süre kullanıldıktan sonra hiç temiz görünmüyor. ilginiz için teşekkürler
asus taiwan sitesinden baktım özelliklere gayet güzel hatta süper tayvan da satış fiyatı 7900 yeni tayvan doları(755tl) buraya ekim de gelecekmiş fakat biz de cep telefonuna taksit geliyor bu yüzden hem vergi hem de bu can verici talep(taksit) dopingi ile ucuz olmayacağı kesin zenfone 3ün o yüzden beklememe gerek yok diye düşündümAsus Zenfone 3 beklenir bence..
gm 5 plus ve zenfone 2 alınır...Arkadaşlar 900 950 civarında param var sizce hangisini almalıyım ? veya farklı bir model önerebilirmisiniz ?
- huawei p9 lite - ithalatçı garantili 950 tl
- vodafone smart ultra 7 - 900 tl
- asus zenfone 2
- casper via m1