Eski hesap22
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 801
Gideceğim yol az buz da değildi 40dk yol, allahtan şöför halden anlıyordu ısrar etmedi babamı arayıp hallettim 

Şimdi komik oluyor, yaşarken hiç hoş olmuyor.İyiymişsin sen![]()
Çok şükür iyisine geldik o gün 4₺ otobüs fiyatı her gün 5 kağıt ayırıyordum bu sefer masada bırakıp çıktım işteŞanslısın, başkası olsa atar dışarı gözünün yaşına da bakmaz![]()
Yok parasız gezmiyorum da, masanın üstüne koyup alacağıma bırakıp çıktım işteParasız gezeni de ilk defa gördüm.
Yanına sadece otobüs parası aldığını söylemek parasız gezmektir. Cüzdanında her ihtimale karşı en az 20₺ olmalı. (öğrenci için)Yok parasız gezmiyorum da, masanın üstüne koyup alacağıma bırakıp çıktım işte![]()
O otobüsün 5₺ siYanına sadece otobüs parası aldığını söylemek parasız gezmektir. Cüzdanında her ihtimale karşı en az 20₺ olmalı. (öğrenci için)
Biliyorum aynı şeyi dün ben yaşadımŞimdi komik oluyor, yaşarken hiç hoş olmuyor.
Otobüs şoförü, başka para kabul etmiyor mu? İlla o evde bıraktığın 5₺'yi mi istedi senden?O otobüsün 5₺ sipara öylece masadaydı kısaca napacan yanımda taşıdığım diğer paramı ?
![]()
Haydaa hepsini unuttum diyorumOtobüs şoförü, başka para kabul etmiyor mu? İlla o evde bıraktığın 5₺'yi mi istedi senden?![]()
Yukarıdaki başlıktan itibaren yazdıklarını oku tekrar öyleyse.Haydaa hepsini unuttum diyorum5₺ yi otobüse ayrı koyuyorum onu demek istemiştim
![]()
Evet farkettimYukarıdaki başlıktan itibaren yazdıklarını oku tekrar öyleyse.
Buradan bakınca, yanına sadece 5₺ alıp yola koyuluyormuşsun gibi duruyor çünkü.
Sende aynı benmişsin yahu. Bende son durağa babamı götürtmüştüm.Yok parasız gezmiyorum da, masanın üstüne koyup alacağıma bırakıp çıktım işte![]()
Ahahah demekki ben tek değilmişimSende aynı benmişsin yahu. Bende son durağa babamı götürtmüştüm.![]()
O sopa suya düştüde aldımAhahah demekki ben tek değilmişimbu arada ben10 değişmiş bir garip oldu böyle
alışmıştık böyle
![]()
Yaşamayın zaten, rezillikHiç yaşamadım ama yaşamakta istemezdim.![]()
Halledemesek varya müthiş rezillik allah kimsenin başına vermesinAllah'tan halletmiśsin.
Halledemesek varya müthiş rezillik allah kimsenin başına vermesin![]()
Bazı konularda aşırı tedbirciyim.Yaşamayın zaten, rezillik![]()
İnşallah yaşamazsınız bu rezilliğiAmin bende yeni başladım tek başıma toplu taşıma kullanmaya akbil unutcam diye ödüm kopuyo.
İnşallah yaşamazsınız bu rezilliği![]()