Eren Doğanöz
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Arkadaşlar snapdragon 625 nasıl işlemcidir oyunlarda kasma donma yaşarmıyım.
WP ile kaç iş yapabiliyoruz ki zaten?Hep derler şu düşük bu yüksek kaç olur ise olsun ben Lumia 535'de o kadar program açıyordum tel banamısın demiyordu yani anlayacağın işlemcide iş bitmiyor.2 defa tek donma yaptı.![]()
Ben yapıyordum Youtube,Messenger,İnstagramvs.WP ile kaç iş yapabiliyoruz ki zaten?![]()
Yine de WP'a o kadar para vereceğime gider Android alırım keyfime bakarımBen yapıyordum Youtube,Messenger,İnstagramvs.
Keşke kafayı çalıştırıp portlama işini daha erken yapsaydı.Yine de WP'a o kadar para vereceğime gider Android alırım keyfime bakarım![]()
Şimdinin iosu olacaktı ama kafa yok.Keşke kafayı çalıştırıp portlama işini daha erken yapsaydı.![]()
Hiç sorma.Şimdinin iosu olacaktı ama kafa yok.![]()
Bu sene yaşatmaz. Ama seneye üst düzey oyunlarda sıkıntı çıkarabilir.
Windows'u hafife alma 'Apple sevdalısı'.S4 mini de mortal kombat x oynadım 625 ı çok hafife alıyorsunuz s4 mini de 400 vardi
full hd ekranda yaşamazsın.Arkadaşlar snapdragon 625 nasıl işlemcidir oyunlarda kasma donma yaşarmıyım.
İnşallah bakalımanasını ağlatır 2 sene yüksek düzeyde performans
O sorun iyi optimize edilemememiz olmasından kasıyor.Yoksa kuzenin exynos 3475'li (yanlışsa düzeltin)galaxy j2'si bile rahatlıkla Açıyor.İntel atomdan iyidir dimi. Çünkü bi tanıdıkta zen2 var kafa topu bile ilginç bir şekilde kasıyor.
Ne yapmak lazım yanı hızlanması içinO sorun iyi optimize edilemememiz olmasından kasıyor.Yoksa kuzenin exynos 3475'li (yanlışsa düzeltin)galaxy j2'si bile rahatlıkla Açıyor.
O yazılımla alakalı yani İntel işlemcili cihazlar çok da iyi değil uyumlulukta.Ne yapmak lazım yanı hızlanması için
Senin yapabileceğin bir şey yok. Oyunun yapımcıları oyunu o işlemciye göre optimize etmeleri lazım.Ne yapmak lazım yanı hızlanması için
Eyw inteli pek kaale alan yok sanırımO yazılımla alakalı yani İntel işlemcili cihazlar çok da iyi değil uyumlulukta.
En iyi optimizasyon 1:Qualcomm snapdragon
2:Samsung Exynos
3:hisilicion kirin
4:İntel atom
Yanlış anlaşılmak istemem ama daha Sapdragon 625'li telefon daha Türkiye'de yok. Bence iyi bir işlemci. Ayrıntılı bilgi için Snapdragon 625, 435 ve 425 Tanıtıldı - ShiftDelete.NetArkadaşlar snapdragon 625 nasıl işlemcidir oyunlarda kasma donma yaşarmıyım.
Ne yazıkki öyle.Eyw inteli pek kaale alan yok sanırım![]()
Telefonun arayüzünde takılmalar olmaz inşallah uzun süre sonraSnapdragon 625 orta-üst işlemcidir. Yalnız bunun oyunla bir ilgisi yok. Oyunlarda GPU bakılır. Bu işlemci Adreno™ 506 kullanıyor.Fazla grafik istemeyen clash of royale,temple run gibi oyunları akıcı oynatır.Yalnız büyük oyunlarda asphalt vb. oyunlarda aynı akıcılığı vermez.FHD ile güzel uyum sağlar.
İntel işlemcilerin yapısı DANDORİD için fazla karmaşık olduğundan pek iyi sonuç veremiyor.
aynı akıcılığı vermezden kastın ? orta ayarlarda kasarmı meselaSnapdragon 625 orta-üst işlemcidir. Yalnız bunun oyunla bir ilgisi yok. Oyunlarda GPU bakılır. Bu işlemci Adreno™ 506 kullanıyor.Fazla grafik istemeyen clash of royale,temple run gibi oyunları akıcı oynatır.Yalnız büyük oyunlarda asphalt vb. oyunlarda aynı akıcılığı vermez.FHD ile güzel uyum sağlar.
İntel işlemcilerin yapısı DANDORİD için fazla karmaşık olduğundan pek iyi sonuç veremiyor.